Ελεύθερη Σχέση: Επεισόδια 4 – 5 – 6

Διαβάστε τις περιλήψεις των επεισοδίων της σειράς “Ελεύθερη Σχέση”.

Η Κλαίρη βρίσκεται σε σοκ όταν συνειδητοποιεί ότι ο γοητευτικός άγνωστος της πισίνας είναι ο σύντροφος που ταλαιπωρεί την ασθενή τη την Ελπίδα, και βρίσκεται διχασμένη ανάμεσα στις επιθυμίες της και τον επαγγελματισμό της.

Ο Μάνος, από την άλλη, υποκύπτει στις προτάσεις της Πέπης και πηγαίνει μαζί σινεμά, τον περιμένει, όμως, μία έκπληξη καθώς πρωταγωνίστρια είναι η πρώην του, η Ρούλα, π οποία δεν ξεπέρασε ποτέ. Παράλληλα, τη στιγμή που Νίκος δέχεται μία περίεργη πρόταση από τον Απέργη, η Ελπίδα μαθαίνει πως ο Αλέξης την απατά και ζητά τη βοήθεια της Κλαίρης…

Επεισόδιο 5

Η μέρα των εγκαινίων του μπαρ φτάνει και η Βασω προσπαθεί να πείσει την Κλαίρη ότι ως συνέταιρος στο μπαρ πρέπει να εμφανίζεται εγκαίνια του Freu Εκείνη, όμως, ντρέπεται να αντικρίσει τον Μάνο μετά τη βραδιά που πέρασε με τον Αλέξη.

Στο μπαρ του Μάνου προσλαμβάνεται η Γαβριέλα (Νίκη Λάμη), η μυστηριώδης σερβιτόρα με τη διπλή ζωή, η οποία τραβάει αμέ-σωςτο ενδιαφέρον του Λουκά.

Εν τω μεταξύ, ο Μάνος αποκαλύπτει στον Τζώννη ότι δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του την πρώην του, τη Ρούλα, και σκέφτεται να επικοινωνήσει μαζί της.

Τις επόμενες μέρες ο Μάνος κάνει προσπάθειες επικοινωνίας με τη Ρούλα, την ίδια ώρα που δέχεται συνεχείς ερωτικές προτάσεις από την Πέπη και η μητέρα του προσπαθεί να του προξενέψει τη Δωροθέα, μια όμορφη φίλη της από την εκκλησία.

Επεισόδιο 6

Η Ελπίδα ξαναφέρνει τον Αλέξη σε συνεδρία και η Κλαίρη χρησιμοποιεί την ικανότητά της να ψυχολογεί τους ανθρώπους και τα παίζει όλα για όλα για να διώξει μια και καλή τον Αλέξη από τις συνεδρίες.

Από την άλλη, ο Νίκος προσπαθεί να χρησιμοποιήσει την υποψηφιότητά του για δήμαρχος για να κεντρίσει το ενδιαφέρον της Φωφώς.

Τα πραγματικά συνταρακτικά γεγονότα, όμως, συμβαίνουν όταν η Κλαίρη αποφασίζει να πάει στα εγκαίνια του Fret και βλέπει τον Μάνο με μια άλλη γυναίκα.

Την επόμενη μέρα Πέπη μαθαίνει για την ύπαρξη της Ρούλας και αποφασίζει να πάρει τα μέτρα της.

Εν τω μεταξύ, ο Τζώννης υποδεχεται στο σπίτι του τη Μαρίν (Χριστίνα Στεφανίδη), την kc ρη ενός κολλητού του που έρχεται από τη Θεσσαλονίκη γι να δώσει εξετάσεις στη Σχολή Αστυνομίας.

Μόνο που αν για το άσχημο κοριτσάκι που θυμόταν ο Τζώννης, η Μαρινα έχει εξελιχθεί σε μια πολύ ωραία γυναίκα που θα βαλει τον ευαίσθητο μπάρμαν σε πειρασμό.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.