Ανατροπή στο Nomads 2 με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη και την «εισβολή» του Survivor

Μεγάλη ανατροπή έγινε χθες στο Nomads 2. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ψηφίστηκε από τον κόσμο να παραμείνει στο ριάλτι επιβίωσης βάζοντάς την στην ομάδα των επίλεκτων.

Μόλις της το ανακοίνωσε ο Σάββας Πούμπουρας με δάκρυα στα μάτια η παίκτρια ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο και ανακοίνωσε ότι θέλει να αποχωρήσει κι αν γίνεται να δώσει τη θέση της στον Δημήτρη Γιαλαμά. Ο λόγος που επικαλέστηκε είναι ότι δεν αντέχει μακριά άλλο από τον σύντροφό της.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω καταρχήν και είμαι πολύ ευτυχισμένη που με ψήφισε ο κόσμος αλλά θα ήθελα να ζητήσω μία τεράστια συγγνώμη και στην παραγωγή και στους συμπαίκτες μου. Συνειδητοποίησα ότι μπορώ σε όλες τις δύσκολες συνθήκες να ανταπεξέλθω αλλά δεν μπορώ να αντέξω μακριά από τον σύντροφό μου. Είμαι ειλικρινά αποφασισμένη δεν θέλω να αλλάξω την απόφασή μου».

Ο Σάββας Πούμπουρας της έδωσε χρόνο να του απαντήσει μέχρι και σήμερα.

Κατά τ’ άλλα, οι πέντε Επίλεκτοι που ψήφισε το κοινό είναι οι: Δήμος Χαριστέας, Αλέξανδρος Σίαρς, Δήμητρα Αλεξανδράκη, Αθηνά Κωστοπούλου, Χρήστος Βασιλόπουλος. Νωρίτερα, είχαν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στους Επίλεκτους οι Mike, Μάριος Ακριβόπουλος, Μαριάννα Καμαρωτάκη, Δημήτρης Μαρμαράς και Γρηγόρης Μόργκαν.

Σημειώνεται ότι το Survivor κάνει εισβολή στο Nomads με στόχο να τονώσουν τα νούμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 που γυρίζεται στη Μαδαγασκάρη, μια κίνηση που ήδη έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Για τη Μαδαγασκάρη αναχώρησαν παίκτες που άφησαν έντονο το αποτύπωμά τους στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ Survivor. Συγκεκριμένα, οι Στέλιος Χανταμπάκης, Γιάννης Σπαλιάρας, Ορέστης Τσανγκ, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Νάσος Παπαργυρόπουλος, Ντάρια Τουρόβνικ, Μαριάννα Καλλέργη και Ελισάβετ Δοβλιατίδου.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.