Γυναίκα χωρίς όνομα επεισόδιο 36 – 37 – 38

Διαβάστε τις περιλήψεις των επεισοδίων της σειράς Γυναίκα χωρίς όνομα:
Γυναίκα χωρίς όνομα επεισόδιο 36 Συγκλονιστικές είναι οι επόμενες εξελίξεις μέσα στη σειρά Γυναίκα χωρίς όνομα επεισόδιο 26-27-28 αφού η Μαρίνα λέει ψέματα στο Μιχάλη για το ποια είναι πραγματικά η κοπέλα που είδε στο σπίτι της. Η Μαρίνα συνεχίζει τη σχέση της με τον Κωστή και το σχέδιο με τον ψεύτικο επενδυτή της εταιρίας. Η Κάτια, κοινοποιεί στον Δημήτρη αγωγή διαζυγίου, κάνοντάς τον έξαλλο. Η Ρένα λέει όλη την αλήθεια στον Αντρέα για το παρελθόν της και συγκρούεται με τη Μάρθα.
Ο Αντρέας επισκέπτεται τη Δέσποινα, με την οποία φαίνεται ότι τον δένει ένα σκοτεινό μυστικό από το παρελθόν σχετικά με την Ελπίδα. Ο Νάσος ετοιμάζεται να φύγει με τη Χριστίνα, η οποία εμφανίζει λίγο περίεργη συμπεριφορά, ενώ η Μάρθα υποφέρει στη σκέψη ότι ο Νάσος μπορεί να την εγκαταλείψει.

Γυναίκα χωρίς όνομα επεισόδιο 37

Ο Δημήτρης ζητάει τον λόγο από την Κάτια για την αγωγή διαζυγίου, ενώ λίγο αργότερα μαθαίνει για το δεσμό της με τον Ανδρέα. Ο Δημήτρης επιβεβαιώνει τις υποψίες της Έλλης για το δεσμό του Κωστή με τη Νάντια .
Ο Αντρέας αιφνιδιάζεται από τον Δημήτρη που του ζητάει να παραδεχτεί στο δικαστήριο τη σχέση του με την Κάτια. Ο Μίλτος μαθαίνει για τη σχέση της Σοφίας με τον Δημήτρη και η Μάρθα ανακαλύπτει την πρόθεση του Νάσου να φύγει με την Χριστίνα.
Η νοσοκόμα λέει στη Μαρίνα ότι θα τη βοηθήσει με το θέμα της Ελπίδας. Ο Μιχάλης στέλνει αγωγή στον Δημήτρη για την επανεξέταση της διαθήκης.

Γυναίκα χωρίς όνομα επεισόδιο 38

Η διαμάχη ανάμεσα στο Δημήτρη και την Κάτια ξεσπάει μόλις φτάνει το χαρτί της αγωγής που τους στέλνει ο Μιχάλης για τη διαθήκη. Ο Μιχάλης είναι έτοιμος να κάνει πρόταση γάμου στη Μαρίνα. Ο Κωστής περιμένει τη Μαρίνα στο ξενοδοχείο, τρελά ερωτευμένος. Ο Δημήτρης έξαλλος ξεσπάει στην Κάτια, την ταπεινώνει και της καθιστά σαφές ότι ο ρόλος της ως συζύγου του έληξε.

Αμέσως μετά, η Κάτια αποφασίζει να βγάλει το Δημήτρη από τη μέση και το λέει στον Αντρέα. Ο Δημήτρης διώχνει τη Μαρίνα από την εταιρία με πολύ άσχημο τρόπο, όταν μαθαίνει ότι ο πατέρας της είναι ο δικηγόρος του Μιχάλη. Η Μάρθα συνειδητοποιεί ότι ο Νάσος έφυγε για πάντα από το σπίτι.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.