Απαραίτητα προγράμματα μετά από Format

Το λογισμικό είναι η ραχοκοκαλιά οποιασδήποτε εγκατάστασης υπολογιστή. Είτε έχετε αγοράσει μόλις ένα νέο υπολογιστή είτε κάνατε επανεγκατάσταση των Windows, το πρώτο πράγμα που θα κάνετε είναι πιθανό να εγκαταστήσετε όλα τα είδη των χρήσιμων προγραμμάτων. Ενώ υπάρχουν δεκάδες εκπληκτικά προγράμματα των Windows , γνωρίζοντας ποια εργαλεία είναι απαραίτητα καθιστά εύκολη τη ρύθμιση μιας νέας εγκατάστασης.

1. Internet Browser: Google Chrome

Η κορυφαία επιλογή μας σε αυτή την κατηγορία είναι το Google Chrome . Είναι ακόμα εξαιρετικά γρήγορο, περιλαμβάνει λίγες ευκολίες όπως την αναζήτηση Google για μια εικόνα και φιλοξενεί μια μεγάλη βιβλιοθήκη επεκτάσεων.

2. Cloud Storage: Dropbox

Αν η αποθήκευση πληροφοριών στο «cloud» έχει γίνει καθημερινό φαινόμενο τοDropbox είναι η εφαρμογή  που πρέπει να εγκαταστήσετε. Το Dropbox προσφέρει μια εφαρμογή για κάθε σημαντική συσκευή, ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε τα αρχεία σας οπουδήποτε.

3. Μουσική: Streaming: Spotify

Πριν από χρόνια, η ακρόαση μουσικής στην επιφάνεια εργασίας σας σήμαινε την προσεκτική εισαγωγή και οργάνωση μιας συλλογής MP3 . Οχι πια. Οι υπηρεσίες ροής μουσικής εξαλείφουν την ανάγκη αγοράς φυσικών ή ψηφιακών ατομικών άλμπουμ.Επιπλέον είναι δωρεάν.

4. Office Suite: LibreOffice

Οι πιθανότητες είναι, θα χρειαστείτε ένα εργαλείο που σας επιτρέπει να εργαστείτε κάποια στιγμή με έγγραφα, υπολογιστικά φύλλα και παρουσιάσεις. Ίσως να πιστεύετε ότι η πληρωμή για την τελευταία έκδοση του Microsoft Office είναι ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό, αλλά αυτό απέχει πολύ από την αλήθεια .

5. Επεξεργαστής εικόνας: Paint.NET

Είτε θέλετε να δοκιμάσετε το χέρι σας σε χειρισμό εικόνας, χρειάζεστε έναν τρόπο για να θολώσετε ευαίσθητες πληροφορίες από τις φωτογραφίες ή θέλετε να επαναχρωματίσετε / ρετουσώσετε παλιές φωτογραφίες , όλοι θα πρέπει να έχουν εγκαταστήσει ένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας. Σκέφτεστε πιθανώς το Photoshop ως το χρυσό πρότυπο για αυτό, αλλά υπάρχουν πολλά δωρεάν εργαλεία που είναι πιο προσιτά για τον μέσο χρήστη.

6. Ασφάλεια: Panda Free Antivirus

Ενώ μπορείτε να λάβετε μέτρα για να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας χωρίς πρόγραμμα προστασίας από ιούς, είναι έξυπνο να διατηρείτε ένα εγκατεστημένο.

7. Media Player: VLC

Το VLC media player είναι το πιο επιτυχημένο δωρεάν και ανοιχτού κώδικα πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων με πάνω από 500 εκατομμύρια λήψεις σύμφωνα με τους δημιουργούς του. Συγκεκριμένα, το VLC media player είναι ένα τέλειο εναλλακτικό των Windows Media PlayeriTunes και τουRealPlayer. Είναι ελαφρύ, γρήγορο, εύκολο στη χρήση και κυρίως, παίζει σχεδόν τα πάντα.

8. Καθαρισμός / Διαχείριση Η / Υ: CCleaner

Το CCleaner είναι ένα πολύ αποτελεσματικό και εύχρηστο εργαλείο που καθαρίζει και βελτιστοποιεί τον Υπολογιστή σου, εξασφαλίζοντας άριστη απόδοση και προστασία από κακόβουλα λογισμικά.

11. Συμπίεση και εξαγωγή αρχείων: PeaZip

Το PeaZip είναι μια εξαιρετική επιλογή για τις ανάγκες συμπίεσης και εξαγωγής. Είναι πολύ πιο ελκυστικό και φιλικό προς το χρήστη από ό, τι oι ανταγωνιστές το και ιπεριλαμβάνει χρήσιμα χαρακτηριστικά, όπως η επισκευή κατεστραμμένων αρχείων και η μετατροπή των μορφών αρχείων τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.