Επίσκεψη Σαββίδη στο Open Tv: Δεν με νοιάζει η τηλεθέαση

Όμως δεν είναι γνωστό ότι η επίσκεψη ήταν αιφνιδιαστική, αφού ήρθε μια εβδομάδα νωρίτερα από το αναμενόμενο με αποτέλεσμα άπαντες να αιφνιδιαστούν, ενώ πρόκειται να έρθει ξανά την ερχόμενη Δευτέρα (17/12) όπου και θα παραστεί στον αγιασμό.

Σύμφωνα με την Espressonews.gr στη συνάντηση που έγινε με τα διευθυντικά στελέχη του καναλιού της Παιανίας Κική Σιλβεστριάδου, Τζώνη Καλημέρη, Αλκηστη Μαραγκουδάκη και Δημήτρη Μιχαλέλη, ο Ιβάν Σαββίδης υπογράμμισε ότι χαίρουν της εμπιστοσύνης του και ότι αυτό που επιθυμεί από εκείνους είναι να χτίσουν ένα κανάλι από την αρχή, το οποίο θα γίνει συνήθεια στους τηλεθεατές.

Δεν με νοιάζει η τηλεθέαση

Όπως είπε, έχει παρατηρήσει κάποιους λανθασμένους σχεδιασμούς στο πρόγραμμα, αλλά αυτήν τη στιγμή δεν τον νοιάζει η θεαματικότητα και ανέφερε ότι με την τηλεθέαση θα ασχοληθεί εν ευθέτω χρόνο. Να σημειωθεί ότι από τη συνάντηση των στελεχών με τον Ιβάν απουσίαζε η Ελλη Στάη, στην οποία ο τελευταίος δεν αναφέρθηκε καν. Αυτό που έκανε σαφές είναι ότι επιθυμεί αντικειμενικότητα και πλουραλισμό, ενώ τους υπενθύμισε ότι θα είναι εντάξει με τις οικονομικές υποχρεώσεις του και τους μισθούς όλων των εργαζομένων.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.