Απίστευτη επίθεση του Αλέξη Τσίπρα στον Πέτρο Τατσόπουλο: Απολειφάδι της πολιτικής ζωής (video)

Επίθεση εναντίον του Πέτρου Τατσόπουλου, χαρακτηρίζοντάς τον απολειφάδι, εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Αλέξης Τσίπρας.

Μάλιστα η αναφορά του ήταν όλο σεξιστικά υπονοούμενα, με αφορμή παλαιότερη συνέντευξη του Πέτρου Τατσόπουλου, που μίλησε για την ερωτική του ζωή. Είπε ο Αλέξης Τσίπρας, απαντώντας στην επίθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι έχει εντάξει στον Σύριζα ότι πιο παλιό υπάρχει από το Πασόκ και την Νέα Δημοκρατία:

Επειδή μιλήσατε κυριε Μητσοτάκη για το παλιό και το νέο, εσείς παίρνετε τα απολειφάδια της πολιτικής, που κάποτε έφυγαν από τον Σύριζα και που είχαν περίεργες σχέσεις με την μισή Αθήνα. Και τώρα τους παίρνετε και τους βάζετε στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας για να πάνε και με την άλλη μισή Αθήνα.

Η αναφορά είχε να κάνει με παλαιότερη συνέντευξη του Πέτρου Τατσόπουλου- που ανακοίνωσε οτι θα είναι υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία- συνέντευξη όπου είχε πεί οτι «έχει πάει με την μισή Αθήνα»..

Ολα ξεκίνησαν όταν απαντώντας στις αιτιάσεις του πρωθυπουργού για το παλιό πολιτικό σύστημα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρέθεσε τα ονόματα των πολιτικών του ΣΥΡΙΖΑ που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, μεταξύ των οποίων ο κ. Κοτζιάς, ο κ. Κουρουμπλής, ο κ. Σπίρτζης, Μάρκος Μπόλαρης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ο Πάνος Καμμένος η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά. «Την επόμενη φορά που θα μιλήσετε για το παλιό και το νέο κ. Τσίπρα κοιταχτείτε καλύτερα στα υπουργικά γραφεία» είπε χαρακτηριστικά και προσέθεσε ότι «στο πρόσωπό σας ενσαρκώνονται οι τακτικές του παλιού πολιτικού συστήματος».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.