Elif Β Κύκλος – Επεισόδιο 242, 243

Διαβάστε τις περιλήψεις των επεισοδίων της σειράς Elif.

ELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 242

Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι είναι πολύ ευτυχισμένοι. Όλα τα όνειρα της Τουλάι έχουν γίνει πραγματικότητα. Καθώς η Τουλάι αλλάζει, ένα μπουκέτο λουλούδια φτάνουν στο σπίτι. Οι άντρες, στους οποίους ο Βεϊσέλ χρωστάει χρήματα, το έστειλαν για να του υπενθυμίσουν το χρέος του. Ο Βεϊσέλ λέει στην Τουλάι ψέματα πως εκείνος έστειλε τα λουλούδια και προτείνει να πάνε ταξίδι του μέλιτος σε μια προσπάθεια να απομακρυνθούν. Η Τουλάι ενθουσιάζεται με την ιδέα. Η Πελίν με τη Φεχραγιέ παρακολουθούν τον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ. Η Πελίν απομακρύνει τη Ζεϊνέπ με μια δικαιολογία και η Φεραγιέ πλησιάζει τον Σελίμ και με κλάματα του λέει πως πληγώθηκε πολύ από τη συμπεριφορά της μητέρας του. Ο Σελίμ πηγαίνει να της φέρει λίγο νερό και εκείνη βρίσκει ευκαιρία και κάτι κάνει με το τηλέφωνό του.

Ο Νετζντέτ ετοιμάζει ένα όμορφο δείπνο για την Γκόντζα αλλά φτάνουν οι άντρες των συνεταίρων του και τον πυροβολούν. Μπαίνοντας στο σπίτι η Γκόντζα βρίσκει τον Νετζντέτ τραυματισμένο, με το δαχτυλίδι της στο χέρι του, και καλεί αμέσως ασθενοφόρο. Ο Σερντάρ περιμένει μια ευκαιρία για να πυροβολήσει τον Νετζντέτ. Όταν φτάνει στο κτήμα βλέπει τον Νετζντέτ στο πάτωμα να αιμορραγεί και την Γκόντζα στο πλευρό του. Επιστρέφει στο σπίτι των Εμίρογλου για να πει στην Αρζού τι είδε αλλά όταν εκείνη τον υποδέχεται θερμά και τον συγχαίρει, αποφασίζει να μη της πει τίποτα. Αφού δίνει κατάθεση στην αστυνομία, η Γκόντζ ενημερώνει την Αρζού για το τι συνέβη. Ο Κενάν είναι έξαλλος με τον Νετζντέτ επειδή του χάλασε τη δουλειά, που είχε κλείσει. Αποφασίζει να δώσει ένα οριστικό τέλος και παίρνει το όπλο του για να πάει να δει τον Νετζντέτ.

Όταν η Αρζού πηγαίνει στο νοσοκομείο να δει τον πατέρα της, η Αλιγιέ και ο Σελίμ φοβούνται πως ο Κενάν τον πυροβόλησε. Η Ιπέκ τους βλέπει αναστατωμένους και απαιτεί να μάθει τι έχει συμβεί. Ο Ερκούτ μαθαίνει πως ο Νετζντέτ είναι τραυματισμένος και πηγαίνει στο νοσοκομείο να μιλήσει με την Αρζού. Πιστεύει πως η Αρζού κρύβεται πίσω από όλα αυτά αλλά εκείνη το αρνείται και τον διώχνει. Ενώ ο Σελίμ προσπαθεί να βρει τον Κενάν στο τηλέφωνο λαμβάνει ένα μήνυμα από μια παλιά αγαπημένη του, τη Ντιντέμ, με την οποία είχαν χωρίσει όταν εκείνη αποφάσισε να συνεχίσει τις σπουδές της στο εξωτερικό. Αλλά αυτό το μήνυμα της Ντιντέμ έχει προετοιμαστεί από την Πελίν και την Φεραγιέ…

ELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 243

Ο Μελίχ μαθαίνει πως η οικογένεια Εμίρογλου αναζητά τον Κενάν. Και αυτός αλλά και η Μελέκ φοβούνται μήπως ο Κενάν πυροβόλησε τον Νετζντέτ. Η Μελέκ τηλεφωνεί στον Κενάν και εκείνος απαντάει αλλά πριν προλάβει να της πει οτιδήποτε, η Μελέκ του επιτίθεται και του λέει πως δεν θέλει να τον ξαναδεί ποτέ ξανά και πως αυτό που έκανε είναι ασυγχώρητο και του το κλείνει. Η χειρουργική επέμβαση του Νετζντέτ έχει επιτυχία και οι γιατροί καταφέρνουν να ελέγξουν την εσωτερική αιμορραγία. Η Γκόντζα χαίρεται πολύ αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ ταραγμένη από όσα συνέβησαν. Ο Ερκούτ τη στηρίζει ψυχολογικά.

Η Αρζού και ο Σερντάρ δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι, που ο Νετζντέτ επιβίωσε. Φοβούνται το ξέσπασμα της οργής του. Η αστυνομία δείχνει στην Αρζού και τον Σερντάρ δύο σκίτσα των υπόπτων για την επίθεση στον Νετζντέτ και τους ρωτάνε αν τους γνωρίζουν. Η Αρζού εκπλήσσεται με τα σκίτσα γιατί κανένα δε μοιάζει στον Σερντάρ. Η Αρζού θυμώνει με τον Σερντάρ επειδή της είπε ψέματα και του δηλώνει πως δεν μπορεί να τον εμπιστευθεί ξανά. Η Αρζού αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, μπαίνει στην εντατική και βγάζει την πρίζα από το μηχάνημα, που κρατάει τον Νετζντέτ στη ζωή. Οι γιατροί όμως επεμβαίνουν την κατάλληλη στιγμή και τον σώζουν. Οι γιατροί λένε στην Αρζού πως υπήρξε μία κακή διαχείριση και εκείνη υποκρίνεται πως θυμώνει μαζί τους. Οι αστυνομικοί πηγαίνουν τα δύο σκίτσα στο κτήμα και τα δείχνουν στο προσωπικό της οικογένειας Εμίρογλου αλλά κανείς δεν τους αναγνωρίζει.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.