Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του “Ελλάδα έχεις ταλέντο” season 2 (video)

0
161

Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του "Ελλάδα έχεις ταλέντο" season 2 (video) 1Το φετινό “Ελλάδα έχεις ταλέντο” έφτασε στο τέλος του, καθώς την Κυριακή το βράδυ πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός που ανέδειξε τον νικητή του show.

Στον τελικό είδαμε 12 εμφανίσεις, από τις οποίες δύο μόνο κατάφεραν να αναδειχθούν ως οι καλύτεροι σύμφωνα με το τηλεοπτικό κοινό.

Οι 12 φιναλίστ εντυπωσίασαν μία ακόμα βραδιά κοινό και κριτές με την εμφάνισή τους και οι δύο που κατάφεραν να περάσουν ήταν η ομάδα “Εν Χορώ” και ο 6χρονος Στέλιος Κερασίδης.

“Μπράβο σε όλους, ένα υπέροχο θέαμα αντάξιο του τελικού. Παρακαλώ τη δικηγόρο μας να περάσει στη σκηνή με τα αποτελέσματα”, είπε ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνοντας τους δύο επικρατέστερους φιναλίστ.

Τελικά, το κοινό ψήφισε πρώτο στο φετινό “Ελλάδα έχεις ταλέντο” τη χορευτική ομάδα “Εν Χορώ”, που κέρδισε με τεράστια χαρά τα 50.000 ευρώ και τον τίτλο του μεγάλου νικητή.

Ο 6χρονος Στέλιος Κερασίδης, το ταλέντο -έκπληξη στο πιάνο, ήρθε δεύτερος και απέσπασε ένα πολύ δυνατό χειροκρότημα από το κοινό, αν και φάνηκε πολύ στεναχωρημένος.


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here