Η αριθμολογία του 2019

Η χρονιά είναι το τελευταίο στάδιο προτού κλείσει ο κύκλος της δεκαετίας 2010-2019 και ως εκ τούτου προετοιμάζει την μετάβαση σε μια νέα δεκαετία και σε ένα νέο σύνολο δεδομένων που αρχίζει και εφαρμόζεται πρακτικά από το 2020 και μετά. Σε αυτό το τελικό στάδιο του κύκλου επαναπραγματευόμαστε την ίδια την ζωή και την δημιουργία μέσω της εκδήλωσης, της δημιουργικότητας και των αποφάσεών μας.

Μας απασχολεί η σχέση που δημιουργείται γύρω από την πρακτική εφαρμογή της μέχρι τώρα γνώσης μας και οι επιπτώσεις που υπάρχουν τόσο στον βαθύτερο ανθρώπινο ψυχισμό, όσο και στον άγνωστο παράγοντα που προκύπτει από τον φόβο του τι είναι ακριβώς αυτό που έχουμε δημιουργήσει έως τώρα. Το 2019 είναι μια κρίσιμη χρονιά που θα πρέπει να απαντήσουμε σε πολλά ερωτήματα…

Ο αριθμός 19 συνδυάζει την αρχή και το τέλος (1-9) και κάνει αναφορά σε κάτι καινούργιο που έρχεται, στην εγρήγορση που χρειάζεται, αλλά και στην βιασύνη ή στην απολυτότητα, στοιχεία που λειτουργούν εις βάρος της ακεραιότητας και της σοφίας. Η μονάδα έρχεται αντιμέτωπη με το σύνολο, το βάρος της ανθρωπότητας, της άποψης που έχουν οι άλλοι για εμάς και οι συλλογικές εξελίξεις δεν μας αφήνουν ως άτομα να λειτουργήσουμε με τον δικό μας αυθεντικό ρυθμό.

Χρειάζεται να λάβει χώρα λοιπόν ένας συγκερασμός ενεργειών για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε. Είναι μια χρονιά που παγκοσμίως θα γίνουν ακόμη πιο εμφανή και τρανταχτά στοιχεία όπως ο απολυταρχισμός, οι κοινωνικές εντάσεις, τα ξεσπάσματα ομάδων, ο εκρηκτικός θυμός και η απόλυτη και εγωική ταύτιση με φιλοσοφίες, θεωρήσεις, θρησκείες, πεποιθήσεις, σκοπούς και ατζέντες…σε προσωπικό και σε συλλογικό επίπεδο.

2+0+1+9= 12

Αν και ο αριθμός 12 ενέχει έναν μεγάλο βαθμό συναισθηματικής ευαισθησίας, φέτος υπάρχει η τάση για εκλογίκευση. Η διαδικασία της εκλογίκευσης σημαίνει την προσπάθεια να παρουσιάσω κάτι σαν να έχει λογική, ενώ δεν έχει! Υπάρχει η τάση λοιπόν φέτος να μην εκφράσουμε την ευαίσθητη πλευρά μας, να κρύψουμε τις ανασφάλειές μας και να θυσιάσουμε την φύση μας στον βωμό της λογικής και της τάξης.

Αυτό μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους, από την καθαρή άρνηση των συναισθηματικών αναγκών και της αληθινής επικοινωνίας και επαφής προτάσσοντας την λογική και την αποτελεσματικότητα, μέχρι την δημιουργία και υιοθέτηση μιας δυναμικής περσόνας-μάσκας υπερβολικής αυτοπεποίθησης και αισιοδοξίας που κρύβει την εσωτερική πάλη με τις αμφιβολίες και την απουσία σχέσεων που δίνουν νόημα.

Διατηρώντας πάντα ένα μέτρο μπορούμε φέτος να εκφράσουμε την αλήθεια μας και την αυθεντικότητά μας και να φέρουμε με αυτόν τον τρόπο δημιουργικά αποτελέσματα, χωρίς να εγκλωβιζόμαστε στο πρέπει. Έτσι τελικά θα μπορέσουμε να βάλουμε τάξη και να έχουμε μια λειτουργική ροή στα γεγονότα της ζωής μας, χωρίς να πέφτουμε σε υπερβολές ή να εγκλωβιζόμαστε στις απαιτήσεις ενός άλλου ή της κοινωνίας.

2+0+1+9= 3

Ο αριθμός τρία σχετίζεται με την ιερή τριάδα, με την εκδήλωση του δυναμικού που έχει η ύπαρξη και με την θέληση για ζωή. Συμβολίζει την δύναμη που έχει δοθεί στον άνθρωπο να μπορεί να εκφράζεται ελεύθερα και να αγωνίζεται με όλες του τις δυνάμεις ενάντια στην αδικία και στις καταστάσεις που δεν τον ωφελούν γιατί λειτουργούν αντίθετα από την δημιουργία. Ο αριθμός τρία μας βάζει σε ένα παιχνίδι (το παιχνίδι της ζωής) και μας καλεί να αποδεχτούμε τις προκλήσεις που υπάρχουν χωρίς να τρομάξουμε, να φοβηθούμε ή να υποχωρήσουμε.

Αυτό που δεν μπορεί να βοηθήσει αυτή την χρονιά και που πρέπει να το αποφύγουμε είναι η σπατάλη της ενέργειάς μας (χρόνος, χρήμα, σκέψη, συναισθήματα..) σε πολλές πλευρές χωρίς να εστιαζόμαστε κάπου συγκεκριμένα. Καλύτερα να αναλάβουμε ένα πράγμα κάθε φορά, να το ολοκληρώνουμε και να προχωράμε στο επόμενο, παρά να ασχολούμαστε ταυτόχρονα με τρία θέματα, χωρίς να μπορούμε να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Είναι σημαντικό φέτος να έχουμε καθαρό τον σκοπό μας στο μυαλό και να εστιάζουμε σε αυτό που θέλουμε και έχουμε επιλέξει και αποφασίσει και όχι να παρασυρόμαστε από τις ‘΄διαφημίσεις’’ και τις πιθανότητες…

Γρήγορος οδηγός δράσης, θετικά και αρνητικά διαστήματα…

Οι απαιτητικοί μήνες του έτους είναι ο Ιανουάριος, ο Φεβρουάριος, ο Απρίλιος, ο Ιούλιος, ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος. Μας απασχολούν θέματα που δεν έχουν ολοκληρωθεί και απαιτούν την προσοχή μας τώρα ή οι εντάσεις γύρω από σημαντικά θέματα στην ζωή μας δεν μας αφήνουν να δράσουμε με επιτυχία, βιαζόμαστε και γενικότερα χρειάζεται προσοχή.
Οι πιο βατοί μήνες του έτους είναι ο Μάρτιος, ο Ιούνιος, ο Αύγουστος, ο Σεπτέμβριος και ο Δεκέμβριος. Είναι διαστήματα κατά τα οποία η ενέργεια ρέει καλύτερα, βρίσκονται λύσεις στα προβλήματά μας και γενικότερα ευνοούνται πιο θετικές εξελίξεις.
Οι μήνες που σχετίζονται περισσότερο με αισθηματικά ζητήματα και που μπορούν να δώσουν ευκαιρίες σε αυτόν τον τομέα για να βελτιωθούν οι σχέσεις, για να ξεκαθαρίσουν σημεία που λειτουργούν εμποδιστικά είναι ο Μάρτιος, ο Αύγουστος και ο Σεπτέμβριος.
Οι μήνες που σχετίζονται περισσότερο με επαγγελματικά θέματα και δίνουν ευκαιρίες για αλλαγές, πρόοδο, επαγγελματικά ανοίγματα και πρωτοβουλίες είναι ο Φεβρουάριος, ο Ιούλιος, ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος.
Οικονομικά ζητήματα και θέματα διαχείρισης πόρων ζητάνε την προσοχή μας κατά τον Μάρτιο, τον Μάιο και τον Δεκέμβριο.
Τι γίνεται με την περίπτωσή μου;

Κάθε προσωπική χρονιά ενεργοποιείται στα γενέθλιά μας αλλά αρχίζει να λειτουργεί ακόμη και ένα τρίμηνο νωρίτερα. Όσο πιο κοντά πλησιάζουμε χρονικά στα γενέθλιά μας, τόσο περισσότερο αισθητή είναι και η δόνηση από την καινούργια χρονιά. Ο προγενέθλιος μήνας, επειδή ακριβώς είναι η περίοδος που ενεργούν τόσο οι δονήσεις από την προσωπική χρονιά που φεύγει όσο και οι δονήσεις από την προσωπική χρονιά που έρχεται, είναι πάντα μια μεταβατική περίοδος συγκεχυμένων αναγκών και ψυχολογικής κρίσης, η ένταση της οποίας εξαρτάται από την συγκεκριμένη ημερομηνία γέννησης του κάθε ατόμου.

Για να βρεις τον προσωπικό σου αριθμό του έτους για την καινούργια χρονιά προσθέτεις στον θεμέλιο λίθο σου (ημέρα και μήνας γέννησης) τον αριθμό 3 που προκύπτει από το 2019 (2+0+1+9=12, 1+2=3). Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί στις 4 Φεβρουαρίου (οποιουδήποτε έτους), τότε κάνεις τον υπολογισμό 4+2+3=9 και ανατρέχεις στην αντίστοιχη παράγραφο.

Προσωπικό έτος 1
Πάτα το γκάζι!

Φέτος καταλαβαίνεις ότι έχει έρθει η στιγμή για να ζήσεις κάθε εμπειρία στο έπακρο και να γευτείς την ζωή και αυτό που έχει να σου προσφέρει. Παρολαυτά είναι σημαντικό για σένα φέτος να καθορίσεις και να ιεραρχήσεις τις ανάγκες σου, να βάλεις προτεραιότητες και να σχεδιάσεις την δράση σου και τις δραστηριότητές σου. Κατά την διάρκεια του έτους θα καταφέρεις να δώσεις απαντήσεις στις αμφιβολίες σου και να απελευθερωθείς από οτιδήποτε μέχρι τώρα σε εμπόδιζε να βιώσεις μια άλλη διάσταση της ζωής και του εαυτού σου. Να είσαι ανοιχτός σε καινούργιες επαφές και γνωριμίες γιατί θα σου δοθούν ευκαιρίες να κάνεις σχέσεις και να δημιουργήσεις ισχυρούς δεσμούς με πρόσωπα ενδιαφέροντα που θα σε βοηθήσουν στην μελλοντική σου εξέλιξη. Φέτος θα κάνεις ό,τι περνά από το χέρι σου για να βοηθήσεις, να υποστηρίξεις και να υπερασπιστείς την οικογένεια και τους δικούς σου ανθρώπους,, ενώ στα ερωτικά ζητήματα η χρονιά ανανεώνει το καλοκαίρι την σχέση που έχεις και που ίσως τώρα περνά κρίση ή αν είσαι μόνος σου δίνονται πολλές ευκαιρίες για να διαλέξεις. Πρόσεχε μόνο να μην κινηθείς με τρόπο πολύ απαιτητικό και εγωκεντρικό γιατί οι ευκαιρίες, όπως έρχονται, έτσι και φεύγουν..

Προσωπικό έτος 2
Θετικό το κλίμα!

Φέτος θα προσπαθήσεις συνειδητά να είσαι πιο ανοιχτός στον διάλογο, να ακούσεις, να καταλάβεις και να κάνεις συμβιβασμούς. Στην εργασία σου δημιουργείται η ανάγκη να δουλέψεις με μεγαλύτερη ελευθερία και να μπορέσεις να δείξεις τι μπορείς να κάνεις και να ξεδιπλώσεις όλες τις ατομικές σου ικανότητες και έτσι είναι πιθανό να ζητήσεις από συνεργάτες ή από ανωτέρους σου να σε αφήσουν λίγο περισσότερο ελεύθερο να δημιουργήσεις. Οι θετικές εξελίξεις στα εργασιακά σου όμως και η επιτυχία θα έρθουν μόνο αν καταφέρεις να ελέγξεις και να γλυκάνεις λίγο περισσότερο το ταπεραμέντο σου και το παρορμητικό ή κυκλοθυμικό στοιχείο του χαρακτήρα σου, διαφορετικά θα αντιμετωπίσεις προβλήματα. Φέτος είναι μια χρονιά που θα είσαι αρκετά παρών και κοντά στην οικογένειά σου και στους δικούς σου ανθρώπους προστατεύοντας και βοηθώντας τους, ενώ στα συναισθηματικά θέματα και στις σχέσεις καλό είναι φέτος να μην πέσεις στην παγίδα της ζήλιας, αλλά ούτε να μην μπεις στην διαδικασία να δημιουργήσεις ανασφάλεια και ζήλεια στον σύντροφό σου, γιατί θα υπάρξουν άσχημες επιπτώσεις. Αν είσαι μόνος σου, η χρονιά αυτή μπορεί να σου φέρει ένα μεγάλο έρωτα..

Προσωπικό έτος 3
Σταθεροποίηση και ισορροπίες…

Η χρονιά προσφέρει πολλές ευκαιρίες για να φέρεις ισορροπία στα θέματα που σε απασχολούν και στις σχέσεις σου με άτομα που έχουν διαταχτεί στο παρελθόν και βρίσκονται σε μια άσχημη φάση. Φέτος μπορείς πιο εύκολα να βρεις τον τρόπο να εκφράσεις την σοφία που έχεις αποκομίσει τα τελευταία χρόνια και να την χρησιμοποιήσεις πρακτικά προς όφελός σου. Η τύχη σου χαμογελά και ένας ευνοϊκός άνεμος σε σπρώχνει σε ανεξερεύνητα εδάφη και περιοχές… Στα εργασιακά ζητήματα αναπτύσσεις επιχειρηματική δράση και αξιοποιείς στο έπακρο τις ικανότητές σου, εξαργυρώνοντάς τες σε χρήμα ή σε άνοδο. Αν υπάρχει κάποιο σχέδιο ή πρότζεκτ στο μυαλό σου ως ιδέα, είναι η στιγμή για να αρχίσεις να το ψάχνεις περισσότερο και να ασχοληθείς με αυτό με κάθε λεπτομέρεια ώστε να το υλοποιήσεις. Φέτος μέσα από μια δραστήρια περίοδο θα χρειαστεί να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις που μπορεί να έχουν να κάνουν ίσως και με το να αφήσεις μια δουλειά ή μια επαγγελματική θέση για να ασχοληθείς με κάτι διαφορετικό που όμως έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για σένα. Στα αισθηματικά ζητήματα η χρονιά σε γενικές γραμμές είναι ήρεμη και δεν θα σε απασχολήσουν πολλά προβλήματα σε αυτόν τον τομέα. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να μετράς τις λέξεις σου και να ζυγίζεις αυτό που λες, να είσαι τρυφερός και να παραχαϊδεύεις κάθε τόσο τον σύντροφό σου και η σχέση σου θα προχωρήσει απροβλημάτιστα. Αν είσαι μόνος σου, η χρονιά σου δίνει πολλές ευκαιρίες για γνωριμίες άκρως ενδιαφέρουσες, ευχάριστες και ερωτικές.

Προσωπικό έτος 4
Ισχυρή η δύναμη της θέλησης!

Αυτή είναι μια χρονιά που θα θελήσεις να αλλάξεις οτιδήποτε ήταν μονότονο και βαρετό μέχρι τώρα. Οτιδήποτε δεν σου προκαλεί το ενδιαφέρον ή που δεν σε βοηθάει πλέον να προχωρήσεις και να εξελιχθείς, τώρα θα πάρει πόδι και θα μείνει μόνο αυτό που είναι χρήσιμο και βοηθητικό. Τα πρώτα δείγματα αυτής της αλλαγής έρχονται ήδη από την άνοιξη, περίοδος κατά την οποία δίνονται ευκαιρίες για να δράσεις έτσι όπως θες και επιθυμείς σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Αναζήτηση καινούργιας εργασίας (μην αφήσεις την παλιά σου, αν δεν έχεις βρει μια άλλη βέβαια…) ή αρκετές μετακινήσεις, επαφές, επικοινωνίες και ταξίδια με αφορμή την εργασία σου, διαδικασίες που θα είναι παραγωγικές, χρήσιμες αλλά και ταυτόχρονα ευχάριστες. Στα προσωπικά σου ζητήματα θα υπάρξουν θέματα φέτος που θα χρειαστεί για να τα επιλύσεις να έχεις καθαρή λογική, ξεκάθαρο προσανατολισμό και δυνατά συναισθήματα. Η τάση είναι περισσότερο προς την περίσκεψη όμως παρά προς τα ρομαντικά συναισθήματα και το γνωστό δίλημμα ‘’να φύγω ή να δώσω μια ευκαιρία ακόμη’’ θα σε συνοδέψει κατά το μεγαλύτερο μέρος του έτους. Αν είσαι μόνος σου, γενικότερα δεν δίνονται πολλές ευκαιρίες φέτος για γνωριμίες και σχέσεις, θα υπάρξει όμως μια καλή ευκαιρία την οποία χρειάζεται να την αναγνωρίσεις και να μην την αφήσεις να σου ξεφύγει.

Προσωπικό έτος 5
Γίνεσαι πολεμιστής!

Αυτή είναι η χρονιά που συνειδητοποιείς όλο σου το δυναμικό και καταλαβαίνεις ότι αξίζεις πολύ περισσότερα από αυτά που έχεις ήδη. Όσον αφορά σε επαγγελματικά ζητήματα, οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις θα έχουν καλή απήχηση σε συναδέλφους και προϊσταμένους και δεν θα φέρουν σε δύσκολη θέση τα δικά σου άτομα, καθώς η οικογένειά σου θα τις αποδεχτεί. Αποφασισμένος να βελτιωθείς και να βελτιώσεις τις συνθήκες γύρω σου θα βρίσκεσαι σε κατάσταση έξαψης και προσμονής ευκαιριών που θα είναι ενδιαφέρουσες και που θα αλλάξουν την κοινωνική σου ή την επαγγελματική σου εικόνα προς το καλύτερο. Πριν πάρεις τις σημαντικές αποφάσεις φέτος, θα σκεφτείς με την λογική και το συμφέρον σου, θα ζυγίσεις τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις, αλλά τελικά θα ακούσεις την διαίσθησή σου. Στα προσωπικά σου θέματα η χρονιά θα έχει πάθος που θα σε παρασύρει και θα ζεις για να ζεις την στιγμή απολαμβάνοντας τις σχέσεις σαν να μην υπάρχει αύριο. Αν μάλιστα είσαι μόνος, τότε η χρονιά κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες θα σου δώσει πολλές γνωριμίες και αν κάποια από αυτές είναι να κρατήσει περισσότερο, αυτό είναι τελικά στο χέρι σου.

Προσωπικό έτος 6
Χρονιά με πολλές αμφιβολίες και αναποφασιστικότητα…

Η νέα χρονιά θα είναι αμφίσημη και διττή με αντικρουόμενες τάσεις και ψυχικές διαθέσεις. Από την μια πλευρά υπάρχει η ανάγκη να εξελιχθείς, να επεκταθείς, να μεγαλώσεις και να ωριμάσεις. Από την άλλη όμως υπάρχει ο φόβος της αποτυχίας, ότι δεν θα τα καταφέρεις ή ότι δεν θα κάνεις αυτό που πρέπει σωστά. Αυτός ο φόβος πιθανότατα όμως να προέρχεται από τον βαθμό δυσκολίας των σχεδίων που έχεις αναλάβει και των σύνθετων επιθυμιών σου. Δεν μοιράζεσαι πάντα τις ιδέες σου ή όταν τις μοιράζεσαι, αυτό προκαλεί εντάσεις και αψιμαχίες με τους άλλους. Αυτή την φορά όμως θα κρατήσεις ανάστημα και θα σκεφτείς θετικά και δεν θα υποκύψεις πολύ εύκολα στις πιέσεις του περιβάλλοντός σου με αποτέλεσμα φέτος να ακολουθήσεις τον δρόμο που έχεις χαράξει και εσύ θα αποφασίσεις το πότε θα γυρίσεις σελίδα στην ζωή σου και πότε όχι. Στα αισθηματικά ζητήματα φέτος έχεις μεγαλύτερη ανάγκη για ρομαντισμό, οικειότητα και κατανόηση και αυτά είναι τα στοιχεία που θα θελήσεις να δεις από τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, τότε αυτή την χρονιά θα χρειαστεί να κλείσεις οριστικά τα κεφάλαια από το παρελθόν που δεν έχουν κλείσει ακόμη, και μόνο τότε θα μπορέσεις να ξαναμπείς στο παιχνίδι των σχέσεων. Δεν μπορείς να αγαπήσεις, αν η καρδιά σου δεν είναι ελεύθερη!

Προσωπικό έτος 7
Ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον!

Η προηγούμενη χρονιά σε αφήνει αρκετά τρομαγμένο, ταραγμένο και κλεισμένο στον εαυτό σου και τώρα έρχεται η στιγμή που θα γίνει η ανατροπή και η μεγάλη αλλαγή. Έρχεται η στιγμή που θα ανοίξεις περισσότερο τους ορίζοντές σου και θα αναπτύξεις ενδιαφέρον και περιέργεια για το οτιδήποτε σε περιβάλει. Αναλαμβάνεις ρόλους και παίρνεις πρωτοβουλίες και το σκεπτικό σου είναι πια πιο ελεύθερο: αν κάτι πάει στραβά, τότε πήγε στραβά και δεν αλλάζει τίποτα. Αν κάτι πάει καλά όμως, τότε να μια ευκαιρία για να δείξεις τι μπορείς να κάνεις και να πετύχεις! Στα εργασιακά θέματα φέτος θα χρειαστεί να είσαι πιο αυθεντικός και αυθόρμητος, ενώ στα προσωπικά θα προτιμήσεις μια σχέση που έχει ειλικρίνεια, που είναι σταθερή, συμπαγής και χωρίς προβλήματα, παρότι μπορεί να λείπει η ζωντάνια και ο παρορμητισμός ή η φαντασία.. Καλό είναι να μην βολευτείς και να προσπαθήσεις να εισάγεις αυτά τα στοιχεία που λείπουν από την προσωπική σου ζωή. Αφέσου στον σύντροφό σου να σε οδηγήσει. Αν είσαι μόνος, τότε η χρονιά φέρνει αναπάντεχες γνωριμίες και σχέσεις που ξεφεύγουν από τον κανόνα..

Προσωπικό έτος 8
Σηκώνεις τον πήχυ!

Κατά την νέα χρονιά δεν θα είσαι τόσο ευπροσάρμοστος και διαλλακτικός όπως είσαι συνήθως. Φέτος είσαι πιο αποφασισμένος να πετύχεις και πιο σίγουρος για τον δικό σου τρόπο και αυτό θα φανεί τόσο στα επαγγελματικά σου θέματα, όσο και στην προσωπική ζωή. Στην εργασία ανασηκώνεις τα μανίκια σου και βάζεις τάξη σε υποθέσεις, έγγραφα, πελατολόγιο και καθημερινή ροή. Μπορεί να μην σου αρέσει η ρουτίνα, αλλά φέτος θα μπεις σε μια διαδικασία να την αποδεχτείς ως ένα απαραίτητο κομμάτι της επιτυχίας και της προόδου στην εργασία σου. Θα δεις πως οι συνθήκες σε ευνοούν! Στα προσωπικά ζητήματα αφιερώνεις τον χρόνο σου και την ενέργειά σου μόνο σε αυτούς που όντως έχουν αυθεντικά και αληθινά συναισθήματα και που στο δείχνουν ή που ανταποδίδουν στα δικά σου, ενώ στον έρωτα η χρονιά φέρνει μια συναρπαστική οικειότητα με το ταίρι σου και τα πράγματα σε αυτόν τον τομέα μοιάζουν να αγγίζουν την τελειότητα. Αν είσαι μόνος, φέτος ξαναμπαίνεις στο παιχνίδι και ο έρωτας μπορεί να κρύβεται κυριολεκτικά στην επόμενη γωνία.

Προσωπικό έτος 9
Έργα σε εξέλιξη…

Η χρονιά δεν αρχίζει απαραίτητα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και οι πρώτοι μήνες μπορεί να σε ρίξουν ψυχολογικά, να σε κάνουν να χάσεις την αίσθηση του σκοπού και του προορισμού ή του κινήτρου. Συνειδητοποιείς ότι δεν ζεις ακριβώς την ζωή που ονειρευόσουν και αυτό σε βάζει σε πολλές αμφιβολίες για το μέλλον και δημιουργεί αυτοαμφισβήτηση. Τα πράγματα αλλάζουν όταν σκεφτείς τι είναι αυτό που θέλεις και αποφασίσεις ότι είσαι πραγματικά διατεθειμένος να απελευθερωθείς από το οτιδήποτε σε κρατά δεμένο και εγκλωβισμένο στο παρελθόν, με αποτέλεσμα να άρεις σημαντικές και δραστικές αποφάσεις για την ζωή σου. Όσο πιο νωρίς συμβεί αυτό, τόσο πιο νωρίς μέσα στην χρονιά θα έχεις αυτό που είναι απαραίτητο για να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου και για να έχεις αυτό που θες. Στον αισθηματικό τομέα, μην ξεχάσεις φέτος ότι ο σύντροφός σου είναι εκεί οποτεδήποτε τον χρειάζεσαι για να σε βοηθήσει και να σε υποστηρίξει, ενώ αν είσαι μόνος η χρονιά δεν ευνοεί τόσο τις ερωτικές σχέσεις, οπότε φέτος είναι καλύτερο να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στους φίλους σου..

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.