Ο πρίγκιπας της φωτιάς επεισόδιο 41 – 42 – 43 (video)

Ο πρίγκιπας της φωτιάς επεισόδιο 41: Συγκλονιστικές είναι οι επόμενες εξελίξεις μέσα στη σειρά Ο πρίγκιπας της φωτιάς επεισόδιο 41-42-43 ο Μίλτος παίρνει άδεια για να μεταφέρει τον Κοντογιώργο σε ασφαλές σπίτι, αλλά δεν μπορεί να τον χρησιμοποιήσει ως μάρτυρα αν δεν βρει αποδείξεις στα λεγόμενά του. Μαθαίνει ότι ο ιατροδικαστής της τραγωδίας στο σπίτι του Αλέξανδρου Μωραΐτη δεν ήταν άλλος από τον πατέρα του.
Ο Αντρέας αποκαλύπτει στην Κάτια την αλήθεια για την πατρική της περιουσία κι εκείνη χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Φεύγει από τον όμιλο σε κακή κατάσταση, ενώ η Άννα την αναζητά ώστε να της υποβάλλει την παραίτησή της. Η Κάτια βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του Στέλιου και η Άννα υποβάλλει την παραίτησή της στον Αντρέα που τη δέχεται αμέσως, αλλά της κάνει μια καλύτερη πρόταση.

Ο πρίγκιπας της φωτιάς επεισόδιο 42

Η Άννα συζητάει με τον Μίλτο την επαγγελματική πρόταση που της έκανε ο Ανδρέας, κάτι που θα οδηγήσει σε έναν μεγάλο καυγά, αλλά και μια μοιραία εξέλιξη. Η Κάτια λείπει όλη τη νύχτα από το σπίτι της κι όταν γυρίζει, ζητά από τον Ανδρέα διαζύγιο.
Οι αποκαλύψεις του Κοντογιώργου οπλίζουν με νέα στοιχεία την Αστυνομία εναντίον των Τσακίρηδων και ο Άρης προτείνει στον Μίλτο να ρωτήσει τον πατέρα του, που ήταν ο ιατροδικαστής στην υπόθεση Μωραΐτη, μήπως θυμάται περισσότερα.

Ο πρίγκιπας της φωτιάς επεισόδιο 43

Ο Ηρακλής, που δεν έχει πειστεί ότι ο Λαέρτης δεν ευθύνεται για το χάκινγκ στο λογαριασμό του, εισβάλλει στο γραφείο του Λαέρτη και οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια σε μια βίαιη σκηνή άνευ προηγουμένου. Ο Θωμάς και ο Σταύρος συζητάνε για τα κίνητρα του Ανδρέα να πάρει την Άννα ιδιαιτέρα του και υποψιάζονται ότι είναι λόγω των τύψεων του Ανδρέα. Ο Νίκος γνωρίζει στον Ανδρέα την Ελεάννα Δανέζη, εκπρόσωπο του στρατηγικού επενδυτή που θα βοηθήσει στη διάσωση του Ομίλου.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.