ΖΩΔΙΑ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2019

Η αστρολόγος μας Αλεξάνδρα Καρτά δίνει τις ετήσιες προβλέψεις 2019. Σχέσεις, επαγγελματικά – οικονομικά, υγεία, πώς θα εξελιχθούν. Τι θα φέρει στη ζωή μας το 2019;

ΚΡΙΟΣ: Διεκδικήσεις και πρόοδος

 

ΓΕΝΙΚΑ

Έτος σταθμός για τους περισσότερους από σας θα αποδειχθεί το 2019. Ο πλανήτης του απρόβλεπτου και των αλλαγών, Ουρανός, θα εγκαταλείψει το ζώδιο σας οριστικά τον Μάρτιο, όπου και θα βρεθείτε σε πιο προστατευμένες καταστάσεις και γεγονότα. Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στο ζενίθ του Ωροσκοπίου σας, σας υποχρεώνουν να αναθεωρήσετε πολλά από εκείνα που θεωρούσατε δεδομένα, σχεδόν σε όλους τους τομείς. Το 2019, είναι η χρονιά που ολοκληρώνει μία πορεία εμπειριών και ανοίγει μία νέα και αρκετά γόνιμη.

ΣΧΕΣΕΙΣ

Η προσωπική σας ζωή θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, αν αφαιρέσουμε τον Ιανουάριο και τον Ιούλιο, που προβλέπονται μήνες γενικότερης έντασης. Οι δεσμευμένοι, θα έχουν την δυνατότητα να απαλλαγούν από λάθος καταστάσεις και να προχωρήσουν σε γερές πλέον καταστάσεις και ανθρώπους. Σίγουρα θα υπάρξουν υγιή ξεκαθαρίσματα στον έρωτα και τις σχέσεις σας με τους άλλους γενικότερα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Η επαγγελματική σας καταξίωση θα είναι αργή, αλλά σταθερή. Ίσως να υπάρξουν αναγκαστικές μετακινήσεις ή αναχωρήσεις από εργασιακούς χώρους σε νέους, με βελτιωμένες συνθήκες. Βέβαια τα οικονομικά σας θα πρέπει να τα προσέξετε, λόγο ότι η παρουσία του πλανήτη Ουρανού στον τομέα αυτόν θα σας προκαλέσει ανατροπές, αν δεν είστε αρκετά προνοητικοί. Το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου, θα έχετε μία πολύ θετική χρονική στιγμή, ώστε να ευνοηθείτε επαγγελματικά και οικονομικά, με ότι και να αποφασίσετε.

ΥΓΕΙΑ

Μην ταλαιπωρείτε άσκοπα τον εαυτό σας, προσέξτε την υγεία σας, ιδίως τον Ιανουάριο και τον Ιούλιο.

ΤΑΥΡΟΣ: Αλλάζουν σχεδόν …τα πάντα

 

ΓΕΝΙΚΑ

Μετά από μία δυσκολονόητη και επαναστατική χρονιά 2018 όπου ολοκληρώθηκε, θα πρέπει να ζήσετε για τα επόμενα 7 περίπου έτη, στους ρυθμούς των αλλαγών και των νέων κατευθύνσεων. Η παρουσία του πλανήτη Ουρανού στο ζώδιο σας, θα είναι η αιτία όλων αυτών των ανανεωτικών γεγονότων, όπου σκοπό έχουν να διαμορφώσουν μία νέα πραγματικότητα και να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας, σαν πρόκληση για την προσωπική σας ανάπτυξη. Η χρονιά αυτή, θα αποδειχθεί η περίοδος των αλλαγών, τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά, βάζοντας το παρελθόν οριστικά στο χρονοντούλαπο και απελευθερώνοντας κομμάτια του εαυτού σας που ήταν άγνωστα σε εσάς και το περιβάλλον σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι προσωπικές σας σχέσεις θα είναι από τις πιο ευαίσθητες περιοχές του ωροσκοπίου σας, όπου θα ανανεωθείτε μέσα από τις νέες συνθήκες που θα προκύψουν. Ουσιαστικά θα δραπετεύσετε από το παρελθόν και θα βρεθείτε κοντά με νέα πρόσωπα, ανανεωμένες καταστάσεις και νέες συνθήκες ζωής.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξει μία ανταγωνιστική διάθεση, κυρίως τον Φεβρουάριο, Μάρτιο, Οκτώβριο και Νοέμβριο, όπου και θα αποδώσετε τα μέγιστα. Σαν σύνολο η χρονιά σε αυτό τον τομέα, θα σας προσφέρει αρκετές ευκαιρίες, που καλό είναι να τις εκμεταλλευτείτε γρήγορα την στιγμή που θα σας δοθούν. Όσο για τα οικονομικά σας, οι περίοδοι των εκλείψεων του Ιανουαρίου, Ιουλίου και Δεκεμβρίου, θα είναι ευαίσθητες, στο να κινηθείτε ριψοκίνδυνα.

ΥΓΕΙΑ

Ίσως να πρέπει να ρίξετε λίγο τους τόνους, όταν οι καταστάσεις γύρω σας σας πιέζουν υπερβολικά. Προσοχή στην οδήγηση και σε οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσετε μία ανατροπή και ατύχημα λόγο βιασύνης. Ίσως να ασχοληθείτε με την υγεία σας, μέσα από νέες ιατρικές μεθόδους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δυναμώνουν οι σχέσεις

 

ΓΕΝΙΚΑ

Ο Δίας θα παραμείνει σχεδόν όλο το 2019 απέναντι από το δικό σας ζώδιο, ενισχύοντας κάθε νέα ή παλιά συνεργασία και προσωπική σχέση. Την περίοδο αυτή θα σας δοθούν επανειλημμένα ευκαιρίες, όπου θα πρέπει να τις εκτιμήσετε σωστά, εις όφελος σας. Θα έχετε επίσης να αντιμετωπίσετε κάποια ξεκαθαρίσματα που αφορούν κακές επιλογές σας με άτομα και καταστάσεις από το παρελθόν.

ΣΧΕΣΕΙΣ

Είστε σε μία πολύ καλή χρονική περίοδο, όπου θα μπορέσετε να ανοιχτείτε κοινωνικά και να σκεφτείτε την συναισθηματική σας ζωή περισσότερο δομημένη και σταθερή. Βέβαια θα πρέπει να προσέξετε τις [θολές] περιόδους όπου ο Δίας θα έχει δυσαρμονία με τον Ποσειδώνα, [Ιανουάριο, Ιούνιο, Σεπτέμβριο]. Τους μήνες αυτούς θα έχετε κακή κρίση, βάζοντας σε δοκιμασία την δημόσια εικόνα σας, μέσα από κακές συναισθηματικές καταστάσεις, όπως επίσης και την ψυχική σας ηρεμία.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Στον επαγγελματικό τομέα βρίσκεται σε μία πολύ σημαντική χρονικά περίοδο, όπου θα φανούν τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας, όπως επίσης θα έχετε την δυνατότητα να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα. Ο πλανήτης Ουρανός, θα βοηθήσει αισθητά σε αυτή την κατεύθυνση, κάνοντας τις νέες επιλογές ένα δυνατό ατού για το 2019. Όσον αφορά τα οικονομικά σας, θα πρέπει να προσέξετε τις περιόδους των εκλείψεων, καθώς θα αυξάνονται οι υποχρεώσεις και οι εκκρεμότητες από το παρελθόν.

ΥΓΕΙΑ

Με τον πλανήτη του απρόοπτου Ουρανό, στον τομέα της υγείας σας, θα έχετε την ανάγκη να αδειάσετε από βάρη του παρελθόντος. Οι ψυχολογικές σας μεταπτώσεις, θα επιβαρύνουν το καθημερινό σας πρόγραμμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αντιμέτωποι με το πεπρωμένο

 

ΓΕΝΙΚΑ

Ο Κρόνος απέναντι από το δικό σας ζώδιο, επηρεάζει για δεύτερη χρονιά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Με την συμμετοχή επίσης του Πλούτωνα, τα γεγονότα που θα συμβαίνουν, θα αποκαλύψουν την λάθος ή σωστή πορεία που είχατε μέχρι τώρα στις συναισθηματικές σας επιλογές. Οι εκλείψεις του Ιανουαρίου, Ιουλίου και Δεκεμβρίου, θα εντείνουν κάποιες καταστάσεις και θα πρέπει να ισορροπήσετε μέσα από το παρελθόν, που θα σας δώσει την ωριμότητα να προχωρήσετε στο μέλλον.

ΣΧΕΣΕΙΣ

Είναι η χρονιά σταθμός για την προσωπική σας ζωή. Η παρουσία του Κρόνου και του Πλούτωνα στον Αιγόκερω, αλλά και οι τρις εκλείψεις τις χρονιάς, [Ιανουαρίου, Ιουλίου και Δεκεμβρίου], που αφορούν άμεσα εσάς και τις προσωπικές σας επιλογές, έχουν σαν αποτέλεσμα να σας [διδάξουν] και να αλλάξουν τις μέχρι τώρα σκέψεις σας, πάνω σε αυτό τον σημαντικό τομέα. Αυτό το διάστημα θα έχετε την αίσθηση ότι το σύμπαν συνωμοτεί για να βρίσκεστε ενώπιον κάποιων καταστάσεων που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε οπωσδήποτε, για να εξελιχτείτε και να μπορέσετε να προχωρήσετε στον επόμενο σημαντικό κύκλο για σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Ο επαγγελματικός τομέας έχει να σας δώσει πολλές ευκαιρίες, αλλά θα πρέπει να οργανωθείτε σωστά και να έχετε προνοητικότητα, σε κάθε κίνηση σας που θα χαρακτηρίζεται από ένα σημαντικό για σας διάστημα. Οι εργασιακές συνθήκες θα είναι αρκετά βελτιωμένες, εν σχέση με την επικρατούσα κατάσταση, λόγο του Δία, που θα βελτιώνει σταδιακά τις επαγγελματικές σας επιλογές. Όσο για τα οικονομικά σας, θα αποφύγετε να κάνετε ανοίγματα χωρίς προϋποθέσεις και μην αφήσετε εκκρεμότητες του παρελθόντος αυτή την περίοδο, να θεριεύουν.

ΥΓΕΙΑ

Μην εκτεθείτε σε κινδύνους, όπου μπορεί να σας στοιχίσουν μία μακρά περίοδο αποχής από το καθημερινό και δημιουργικό σας πρόγραμμα.

ΛΕΩΝ: Καινούρια δεδομένα

 

ΓΕΝΙΚΑ

Η νέα χρονιά σας βρίσκει σε μία δημιουργική αναμονή, όπου η επιθυμία να προχωρήσετε σε καινούρια δεδομένα θα είναι πολύ έντονη, σε όλη την διάρκεια του 2019. Μετά από ένα δύσκολο Καλοκαίρι του 2018, δεν μπορούν οι συνθήκες να αλλάξουν σε μικρό χρονικό διάστημα, αλλά είστε πλέον υποψιασμένοι ότι τα πράγματα δεν θα είναι πάντα ιδανικά. Ο Δίας βέβαια από τον Τοξότη, θα απαλύνει τις φοβίες σας και θα ενδυναμώνει σε κάθε σας νέα επιλογή, την αυτοπεποίθηση σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ

Έχετε αρχίσει να νοιώθετε την ευνοϊκή προστασία του Δία, που θα παραμείνει έως τις 2/12/2019, στο ζώδιο του Τοξότη. Μετά από κάποιες πολύ δύσκολες καταστάσεις, οι περισσότεροι από σας, ξέρετε πλέον τι θέλετε. Βέβαια δεν θα πρέπει να αγνοήσετε, εσείς κυρίως των πρώτων ημερών, την παρουσία του Ουρανού στον Ταύρο, όπου θα σας υπενθυμίζει την ρευστότητα κάποιων πραγμάτων και την αναρχία σε προσωπικό επίπεδο. Οι σχέσεις μικρής διάρκειας, μπορεί να σας τονίσουν για ένα διάστημα την αυτοπεποίθηση, αλλά η άλλη πλευρά του νομίσματος δεν θα είναι καθόλου ευχάριστη για σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Ο τομέας της εργασίας, θα είναι πολύ δημιουργικός, αλλά όχι πάντα εύκολος. Το ενδεχόμενο να αλλάξετε εργασία, ή να δημιουργήσετε νέες συνθήκες στην ήδη υπάρχουσα εργασία σας, είναι ένα σενάριο που είναι πάρα πολύ πιθανό να συμβεί. Δεν θα πρέπει να φοβηθείτε αυτές τις ανακατατάξεις, γιατί τα επόμενα 7 έτη θα πρέπει να προσαρμοστείτε και να βιώνετε με αυτές. Όσο για τα οικονομικά σας, θα υπάρξει αργή αλλά σταθερή βελτίωση, βρίσκοντας πολύ καλές και βιώσιμες συνθήκες στις παλιές οικονομικές σας εκκρεμότητες.

ΥΓΕΙΑ

Μην αμελείτε την υγεία σας και μην θεωρείτε ότι όλα μπορείτε να τα αντέξετε. Προσέξτε τις περιόδους των εκλείψεων, αλλά και την περίοδο των γενεθλίων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σταθερές προοπτικές

 

ΓΕΝΙΚΑ

Βρίσκεστε σε μία από τις πιο καλές περιόδους της ζωής σας, όπου μέσα από την πείρα, θα στηρίξετε την κάθε σας νέα απόφαση. Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας από το ζώδιο του Αιγόκερω και ο Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου, σχηματίζουν ένα προστατευτικό ισοσκελές τρίγωνο, που η εύνοια θα είναι για σας μία καθημερινή πλέον υπόθεση. Αν και θα υπάρξουν μέσα στην χρονιά κάποιες μεταπτώσεις στην ψυχολογία σας, οι εξελίξεις θα διαψεύδουν τις ανησυχίες σας. Η Νέα Εποχή που έχει ήδη αρχίσει, έχει σκοπό να αποκαταστήσει, να ενισχύσει και να σας ολοκληρώσει σε κάθε τομέα. Δεν σας ταιριάζουν πλέον οι ανασφάλειες και το να στηρίζεστε σε πρόσωπα και καταστάσεις, θα αποδειχθεί παρωδία, που υπήρξε μία περίοδο μόνο στο μυαλό σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ

Είναι η χρονιά που θα σας φέρει και πάλι στο προσκήνιο το παρελθόν, αλλά μόνο για να καταλάβετε ότι οι αποφάσεις σας ήταν απόλυτα σωστές εκείνη την περίοδο. Ο Ποσειδώνας απέναντι από το ζώδιο σας, δημιουργεί ασάφειες κυρίως για εσάς που ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο, οπότε και μία δέσμευση είναι απαγορευτική, αν δεν φύγει και ο Ιούνιος. Μετά τα γενέθλιά σας, οι συνθήκες θα έχουν οριοθετήσει αυτό που πραγματικά θέλετε και επιθυμείτε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν νέες ευκαιρίες και θα μπορέσετε να ανατυχθείτε κυρίως μετά την Άνοιξη. Ο Δίας στο ζώδιο του Τοξότη, θα σας δώσει πολύ καλές προοπτικές και θα πρέπει σταδιακά να ξεχωρίσετε εκείνες που σας ταιριάζουν, παραμένοντας σε ότι θα σας προσφέρει περισσότερο σταθερότητα και κέρδος. Τα οικονομικά σας, ιδίως μέχρι τις 5 Μαρτίου, θα έχουν κάποιες απώλειες, λόγο κακής διαχείρισης δικής σας, ή άλλων προσώπων που συμβάλλουν στην οικονομική σας υπόσταση.

ΥΓΕΙΑ

Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε περισσότερο είναι η ξεκούραση και η ψυχαγωγία, όπου τα τελευταία χρόνια είχατε στερηθεί. Μην βαρύνετε την ψυχολογία σας, λόγο κάποιων κακών συμπεριφορών από πρόσωπα του περιβάλλοντος σας.

ΖΥΓΟΣ: Μάχη για αναγνώριση

 

ΓΕΝΙΚΑ

Η περασμένη χρονιά ήταν μία δύσκολη περίοδος, όπου πολλοί από εσάς ωριμάσατε και βρεθήκατε πολύ κοντά στα όρια σας. Το 2019 συνεχίζει να σας αλλάζει με αργό και σταθερό τρόπο, προς μία κατεύθυνση που όταν ο κύκλος ολοκληρωθεί, η ζωή σας, δεν θα είναι πλέον η ίδια. Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω, θα συνεχίσουν να σας δίνουν για τα επόμενα δύο χρόνια, εμπειρίες και αλλαγές σε οικογενειακά θέματα αλλά και ζητήματα επαγγελματικού προσανατολισμού.

ΣΧΕΣΕΙΣ

Η συναισθηματική σας ζωή, θα αποδειχθεί για το 2019, χρονιά λύτρωσης, μετά από πολλές αναταράξεις που σας προκάλεσε ο πλανήτης Ουρανός σε αυτόν τον τομέα. Η νέα χρονιά θα φροντίσει για την αποκατάσταση των συναισθηματικών σας [τραυμάτων], αλλά μην βιαστείτε να πιστέψετε σε γρήγορες αλλαγές, χωρίς να δώσετε τον χρόνο που απαιτείται για αυτό.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Είναι μία χρονιά σταθμός για την επαγγελματική σας πορεία και θα πρέπει να δώσετε την απαιτούμενη προσοχή, τοποθετώντας σωστά τον κάθε σας στόχο. Μπορεί να βρεθείτε σε λάθος κατεύθυνση, κάτι που θα σας κάνει να χάσετε πολύτιμο χρόνο. Οι εκλείψεις του Ιανουαρίου και του Ιουλίου, θα σας πιέσουν αρκετά και θα πρέπει να περάσετε μέσα από δύσκολες συγκυρίες, που θα καθορίσουν το μέλλον σας. Στα οικονομικά σας, η παρουσία του Ουρανού στον Ταύρο, θα σας αναγκάσει να αλλάξετε τον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών σας. Μπορεί να μην έχετε οικονομική πληρότητα στον βαθμό που θα επιθυμούσατε, θα μπορείτε όμως να καλύψετε τις βασικές σας ανάγκες και να βρείτε λύσεις για παλιές εκκρεμότητες.

ΥΓΕΙΑ

Μην αφήσετε στην τύχη τίποτα, αν θέλετε να έχετε την υγεία σας χωρίς προβλήματα. Προσοχή να δώσετε στους Χειμερινούς μήνες, όπου το ανοσοποιητικό σας θα είναι εξασθενημένο και η ψυχολογία σας θα έχει πολλές μεταπτώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Νέος προορισμός

 

ΓΕΝΙΚΑ

Το 2019, ήρθε για να σας δείξει ότι πολλά πρόσωπα και καταστάσεις στην ζωή σας, θα αλλάξουν οριστικά, είτε το θέλετε, είτε όχι. Η παρουσία του πλανήτη Ουρανού στον Ταύρο, ανοίγει μία νέα εποχή στον τομέα των σχέσεων, ενώ ο Δίας στον Τοξότη, θα ευνοήσει τα οικονομικά σας. Η παρουσία του Κρόνου και του Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ενδυναμώνει την σκέψη σας και θα αλλάξετε αργά αλλά σταθερά, την καθημερινότητα σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ

Ανοίγει μία νέα εποχή για την προσωπική σας ζωή, όπου θα έχει μία αρκετά μεγάλη διάρκεια, περίπου εφτά χρόνια. Οι εμπειρίες που θα συλλέξετε αυτό το διάστημα θα είναι πολύ διαφορετικές και ανατρεπτικές, σε σημείο που δεν θα υπάρχει μέτρο σύγκρισης με την μέχρι τώρα πορεία σας, στις προσωπικές σας σχέσεις. Ο πλανήτης Ουρανός, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα σας σπρώξει να ανανεώσετε την σχέση σας, τον γάμο σας, ή μία συνεργασία. Θα βρείτε τρόπο να απομακρυνθείτε από άτομα που είναι αναξιόπιστα και δεν υπήρχαν μεταξύ σας, γερές βάσεις, ώστε να αντέξουν τα νέα δεδομένα. Συνήθως με την διέλευση του Ουρανού, ο γάμος κλονίζεται, ενώ οι συνεργασίες και οι σχέσεις δείχνουν έντονα τις αδυναμίες τους. Το 2019, απαιτεί να αφήσετε πίσω παλιές συνθήκες και πρόσωπα, που δεν μπορούν πλέον να ακολουθούν την εξέλιξη σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Η εργασία σας θα αποδειχθεί μία υπόθεση με αρκετές ευκαιρίες, αλλά και δυσκολίες, όπου θα πρέπει να έχετε πάντα όλες σας τις αισθήσεις σε εγρήγορση. Αυτό που θα σας δικαιώσει είναι η εργατικότητα σας και η δυνατότητα να αντιλαμβάνεστε τον κίνδυνο όταν έρχεται. Αν και η εποχή αυτή δεν είναι και από τις πιο εύκολες για σας, μπορείτε να συντηρήσετε και να προωθήσετε ένα σχέδιο σας, που θα έχει σε μάκρος χρόνου καλά αποτελέσματα. Κάτι για το οποίο θα πρέπει να προσέξετε πάρα πολύ, είναι οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Είναι ένα κομβικό σημείο όπου ο συναισθηματισμός, θα σας οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις, όταν εκείνες μάλιστα αφορούν την οικονομική σας υπόσταση. Ο Δίας στο ζώδιο του Τοξότη, θα βοηθήσει αρκετά τα οικονομικά σας, ωστόσο θα πρέπει να έχετε ανεπτυγμένη την αντίληψη σας, για να μην πέσετε [θύμα] των επιτήδειων.

ΥΓΕΙΑ

Μην καταναλώνετε υπερβολικά τον χρόνο και την ενέργεια σας, σε βάρος της υγείας σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποκατάσταση και αισιοδοξία

 

ΓΕΝΙΚΑ

Ο Δίας στο δικό σας ζώδιο, έως στις 2/12/2019, θα συμβάλλει στην γενική αισιόδοξη στάση σας, σε καταστάσεις και πρόσωπα που σας είχαν πιέσει κατά το παρελθόν, σε υπερβολικό βαθμό. Η εποχή αυτή μπορεί να οριστεί και σαν περίοδος ανανέωσης, παρόλο που ακόμη υπάρχουν άλυτα προβλήματα και συνθήκες από το παρελθόν, που δεν μπορούν σε μικρό χρονικό διάστημα να ανακάμψουν.

ΣΧΕΣΕΙΣ

Ένας πολύ ευαίσθητος τομέας, είναι αυτός των προσωπικών σας σχέσεων. Έχετε εγκαταλείψει μία πολύ επίπονη περίοδο, που οι καταστάσεις και τα πρόσωπα που την αποτελούσαν, έβαζαν σε δοκιμασία την ψυχική σας υγεία. Ο Δίας θα σας προσφέρει ευκαιρίες να ανανεώσετε την συναισθηματική σας ζωή και να απαλύνετε τις πληγές από το παρελθόν. Βέβαια τον Ιανουάριο, τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο, η δυσαρμονία του Ποσειδώνα από τους Ιχθύες με τον Δία στο δικό σας ζώδιο, κάνει απαγορευτικές τις αποφάσεις σας σε προσωπικό επίπεδο. Οι ψευδαισθήσεις θα είναι κακοί σύμβουλοι σε κάθε νέο ξεκίνημα αυτή την περίοδο και ο χρόνος θα είναι πολύ βοηθητικός στο να ξεκαθαρίσετε τις επιθυμίες σας και τις συντροφικές σας σχέσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Ξεκινά μία νέα πολλά υποσχόμενη επαγγελματική περίοδος, όπου την θέση του παλιού παίρνουν οι νέες συνθήκες και τα νέα πολλά υποσχόμενα δεδομένα. Διαιστανθείτε την στιγμή που πρέπει να προχωρήσετε, βάζοντας βάσεις που στην αρχή θα φαντάζουν δύσκολες, αλλά η πραγματικότητα θα είναι αρκετά διαφορετική και αισιόδοξη. Όσον αφορά τα οικονομικά σας, η παρουσία του Κρόνου και του Πλούτωνα στον Αιγόκερω, περιορίζουν για ένα διάστημα την ανάλαφρη και απρόσεκτη διαχείριση των εσόδων σας. Ο Δεκέμβριος του 2019, εκτοξεύει την τύχη σας σε αυτόν τον τομέα.

ΥΓΕΙΑ

Δώστε προσοχή σε κακή διαχείριση των διατροφικών σας συνηθειών και μην ξεσπάτε στο σώμα σας, όταν άλλα θέματα είναι αυτά που εγκλωβίζουν τον τρόπο έκφρασης σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ωριμότητα και νέες συνθήκες

 

ΓΕΝΙΚΑ

Το 2019, είναι καθοριστικό για το μέλλον σας. Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στο δικό σας ζώδιο, είναι ένα γεγονός που αναμφισβήτητα έχει αλλάξει την καθημερινότητα σας και όχι μόνο. Το ξεκίνημα αυτής της χρονιάς δεν θα είναι και από τα πιο εύκολα, διότι στις 6 Ιανουαρίου η έκλειψη Ηλίου, θα σας δείξει ότι τώρα ήρθε η στιγμή των απόλυτων μεταρρυθμίσεων στην ζωή σας. Και μην ξεχνάτε ότι αυτή η χρονιά, σας προετοιμάζει και σας ενδυναμώνει για να βρεθείτε στον επόμενο κύκλο εξέλιξης σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ

Η προσωπική σας ζωή είναι ο τομέας που πρέπει να προσέξετε και να φροντίσετε, εφόσον η μεταβλητότητα θα υπάρξει αρκετές φορές. Ίσως να καταλάβετε ότι τα πρόσωπα που σας πλαισιώνουν, δεν ανταποκρίνονται στις δικές σας προσδοκίες και το πρώτο διάστημα αυτής της χρονιάς, θα λειτουργήσει σαν ένα αναγκαστικό διάλειμμα, ώστε να βρείτε τις ισορροπίες σας. Από την Άνοιξη, θα κάνετε κάποιους πειραματισμούς σε προσωπικό επίπεδο, που η εκδοχή μίας απογοήτευσης είναι πολύ πιθανή. Το 2019 δεν θα σας φέρει τον μεγάλο έρωτα, αλλά σας προετοιμάζει για την απόλυτη ευτυχία που θα ολοκληρωθεί το 2020.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Έχετε εγκαταλείψει μια πολύ δύσκολη περίοδο, που αφορά τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Θα θελήσετε να βρείτε τις αιτίες που σας έχουν στεναχωρήσει σε αυτό τον τομέα, κάτι που με τον Δία στον Τοξότη θα μπορέσετε να το ολοκληρώσετε και να απαλλαγείτε οριστικά από επαγγελματικά κατάλοιπα που σας είναι περιττά για την εξέλιξη σας. Οικονομικά θέματα θα έχουν μία καλή πορεία, πλην την περίοδο των εκλείψεων, Ιανουαρίου, Ιουλίου και Δεκεμβρίου. Αυτούς τους μήνες καλό είναι να αποφύγετε τις παράτολμες ενέργειες που μπορεί να κινδυνέψει ακόμη η αξιοπιστία και το κύρος σας.

ΥΓΕΙΑ

Με τον Κρόνο να δεσπόζει στο ζώδιο σας, θα πρέπει να προσέξετε την υγεία σας και την υγεία των αγαπημένων σας προσώπων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επενδύστε στη αλλαγή

 

ΓΕΝΙΚΑ

Άλλη μία χρονιά που θα συντελέσει στις ολοκληρωτικές αλλαγές, σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Το 2019, δεν είναι χρονιά σταθμός, αλλά η συνέχεια κάποιων καταστάσεων που προϋπήρξαν, όπου θα πρέπει να αξιοποιήσετε με τον πιο σωστό τρόπο. Ο πλανήτης κυρίαρχος του ζωδίου σας Ουρανός, στο ζώδιο του Ταύρου, όπου θα έχει μια πορεία για τα επόμενα επτά έτη, θα αλλάξει την [φαινομενικά] ήρεμη οικογενειακή γαλήνη, εξαιτίας κάποιου γεγονότος που όλα έδειχναν την άφιξη του. Οι οικογενειακές ρίζες κλονίζονται και οι γέφυρες που σας κρατούσαν σε ένα άρρωστο παρελθόν, θα αρχίσουν να γκρεμίζονται.

ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι εναλλαγές στα συναισθήματα σας, τα γεγονότα που θα που θα συμβαίνουν και η μεταβαλλόμενη ψυχολογική σας κατάσταση, θα είναι πολύ συχνό φαινόμενο, κυρίως στην αρχή της νέας χρονιάς. Βέβαια ο Δίας στο ζώδιο του Τοξότη, σας φέρνει ερωτικά μηνύματα και σας αφήνει να ζήσετε μία σχέση, είτε αυτή έχει διάρκεια, είτε όχι. Η ανάγκη σας να κατακτήσετε και να ζήσετε τον έρωτα χωρίς πολλή σκέψη, ίσως θα είναι μία αντίσταση σε γεγονότα που σας [τραυμάτισαν] και έχουν βαθιές ρίζες από το παρελθόν. Εσείς που ήδη βρίσκεστε σε σχέση ή γάμο, θα νιώσετε τριγμούς, όπου θα πρέπει να διαχειριστείτε ευέλικτα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Μία πολύ γεμάτη επαγγελματική χρονιά, όπου θα επιβραβευτούν οι ικανότητες σας, κυρίως μετά την Άνοιξη. Βέβαια οι αλλαγές που θα συμβαίνουν στο εργασιακό σας χώρο, θα είναι μέρος μιας διαδικασίας και εξέλιξης που οφείλετε να ακολουθήσετε, για να φτάσετε στους στόχους σας. Όσον αφορά τα οικονομικά σας, με τον Ποσειδώνα να ελέγχει τα αποκτήματα σας, είναι ολοφάνερο ότι πρέπει να είστε περισσότερο φιδωτοί και προσεκτικοί σε ότι οικονομικές δοσοληψίες προκύψουν και ακόμη πιο προσεκτικοί σε επενδύσεις.

ΥΓΕΙΑ

Ήρθε ο καιρός να καταλάβετε ότι δεν πρέπει να εκτίθεστε σε κινδύνους και προσέξτε την υγεία σας από υπερβολές και κακές διατροφικές συνήθειες.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι στόχοι οριοθετούνται

 

ΓΕΝΙΚΑ

Το 2019, ήρθε για να σας υπενθυμίσει ότι κάποιες από τις προσδοκίες σας που έχετε αφήσει χωρίς να τις ολοκληρώσετε, θα βρεθούν και πάλι στα άμεσα ενδιαφέροντα σας και μάλιστα θα ολοκληρωθούν. Ο πλανήτης Ουρανός θα σας απαλλάξει από τον πονοκέφαλο που σας είχε προκαλέσει στα οικονομικά σας, με την παραμονή του στον Κριό. Μπορεί να ταξιδέψετε περισσότερο από άλλες περιόδους της ζωής σας, όπως επίσης θα έχετε την εύνοια να διακριθείτε επαγγελματικά και κοινωνικά. Την φήμη σας θα είναι εύκολο να την διαχειριστείτε προς όφελος σας, αρκεί να διακρίνετε την κατάλληλη στιγμή, το [λαμπερό] από το [σημαντικό].

ΣΧΕΣΕΙΣ

Τα συναισθηματικά σας, θα συνεχίσουν να σας απασχολούν, αλλά δεν είναι μία εύκολη υπόθεση, όταν παραμένει ο Ποσειδώνας στο δικό σας ζώδιο, και οι σχέσεις σας βρίσκονται σε μία μεταβλητή και ομιχλώδες κατάσταση. Η σκέψη σας θα καλύπτεται από μία γρηγοράδα που μάλλον θα πρέπει να κατευνάσετε, γιατί οι απογοητεύσεις παραμονεύουν όταν δεν έχετε σκεφτεί με ηρεμία το επόμενο βήμα. Αποφύγετε τις αποφάσεις στην προσωπική σας ζωή τον Σεπτέμβριο και περιμένετε να δώσετε μία νέα διάσταση στον έρωτα, τον Δεκέμβριο 2019.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Ο επαγγελματικός σας τομέας θα σας χαρίσει νέες ευκαιρίες σε κάθε επιλογή σας. Η διάκριση είναι μία εύκολη υπόθεση, αρκεί να δουλέψετε προς αυτή την κατεύθυνση και να κάνετε σωστές επιλογές. Κάποιοι από εσάς θα αλλάξετε αντικείμενο εργασίας, αν καταλάβετε ότι οι μέχρι τώρα συνθήκες δεν σας ταιριάζουν και έχετε πέσει σε τέλμα. Η εξέλιξη θα είναι ένα σημαντικό ατού, αυτής της χρονικής περιόδου και θα πρέπει να επωφεληθείτε στο έπακρον τις ευκαιρίες. Τα οικονομικά σας, για κάποιους λόγους θα συνεχίσουν να έχουν μία κάπως δύσκολη πορεία, αλλά αυτό δεν αποκλείει το γεγονός, να έχετε πολλά έσοδα, αλλά συγχρόνως και πολλές οικονομικές υποχρεώσεις

ΥΓΕΙΑ

Θα πρέπει να προσέχετε την υγεία σας και να κάνετε τακτικούς ιατρικούς ελέγχους.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.