Μπρούσκο – Επεισόδιο 372-373-374-375-376

Διαβάστε τις περιλήψεις των επεισοδίων της σειράς Μπρούσκο.

Μπρούσκο, επεισόδιο 372. Τελικά βλέπουμε προς μεγάλη χαρά των πρωταγωνιστών, το παιδί να δίνεται για υιοθεσία στη Μελίνα και τον Αχιλλέα και πλέον το παίρνουν στο σπίτι τους. Ωστόσο, η Μελίνα φοβάται εάν τελικά καταφέρει να γίνει μια σωστή μητέρα. Στην Κρήτη από την άλλη μεριά η Όλγα κινδυνεύει με τον Σηφη να προσπαθεί να μάθει ποιος κρύβεται πίσω από τις απόπειρες δολοφονίας της συνεργάτιδας του. Ο γάμος της Αλίκης ετοιμάζεται πυρετωδώς και η πικραμένη Πανίτσα σπεύδει να την βρει ώστε η Αλίκη να της δώσει συμβουλές, ώστε να μάθει πώς να τυλίξει κανέναν άντρα! Ο Μηνάς και η Δάφνη θρηνούν για κάτι, δεν αποκαλύπτουν όμως τι είναι αυτό που τους οδηγεί σε αυτή τη μεγάλη θλίψη. Βλέπουμε επίσης πως ο Νεκτάριος επηρεάζεται τόσο πολύ από τον Διαμαντή και πηγαίνει στον Ματθαίο και του ζητά να κάνει τεστ πατρότητας στο παιδί ώστε να μάθει εάν το παιδί είναι δικό του ή Αναστασία του λέει ψέματα. Όλα όσα όμως λέει ο Νεκτάριος εξοργίζουν τον Ματθαίο. Τελικά η Βασιλική δέχεται τον Σηφη ως κουμπάρο στον γάμο της με τον Μηνά. Όμορφες στιγμές ζει η Μελίνα και ο Αχιλλέας, αλλά έντρομη η Μελίνα μέσα στη νύχτα πετάγετε και λέει στον Αχιλλέα πως το παιδί δεν αναπνέει!

Μπρούσκο, επεισόδιο 373. Το ζευγάρι ζει όμορφες στιγμές παρόλο που η Μελίνα δεν ξέρει και πολλά από παιδιά και ζει μέσα στις ανασφάλειες. Η μητέρα του παιδιού όμως περνά πολύ δύσκολα χωρίς το παιδί της και μετάνιωσε που έδωσε τη μικρή. Ο Ματθαίος, η Όλγα και η Αναστασία σε μια συνάντηση τσακώνονται για ακόμα μια φορά. Ο Πάτροκλος έχει αρχίσει να δείχνει την πραγματική του συμπεριφορά προς την γυναίκα του και γίνεται επιθετικός. Αυτή παίρνει την απόφαση να τον διώξει από το σπίτι. Ο Μηνάς και η Δάφνη βλέπουν πως έχουν πολλές απουσίες και πως θα μείνουν μετεξεταστέοι. Ο Ματθαίος πηγαίνει στον Διαμαντή και του λέει πως γνωρίζει τα πάντα για την ίντριγκα που έχει στήσει με την Όλγα και ο Διαμαντής κατηγορεί την ανιψιά του την Αναστασία. Ο Σήφης και ο Παύλος συνεργάζεται πλέον επαγγελματικά, δίνοντας τα χέρια. Ο Μανωλιός καταφθάνει και λέει ένα περίεργο νέο στον Ματθαίο και την Αναστασία.

Μπρούσκο, επεισόδιο 374. Τα νέα σχετικά με τον Διαμαντή κατέφθασαν και η Αναστασία στενοχωριέται πολύ για τον θειο της. Αυτό βλέπει ο Ματθαίος και προβληματίζεται. Ο Αχιλλέας και η Μελίνα ζουν όμορφες στιγμές, ενώ ο Σηφης προσπαθεί να μάθει με την ιδέα πως δεν θα ζει με την κόρη του, καθώς η Αγγελική παντρεύεται. Η Δάφνη και η Βασιλική ετοιμάζουν τον γάμο της Αγγελικής. Η Αναστασία πληροφορείται από την Άννα πως χώρισε με τον ξάδελφο της και αυτή προσπαθεί να τους τα ξαναφτιάξει. Ο Μάρκος ανησυχεί όταν βλέπει πως ο Ματθαίος και ο Παύλος είχαν σχέσεις από το βαθύ παρελθόν. Η Αδριανή κλείνει οριστικά την πόρτα του Ματθαίου και ο λόγος είναι η σχέση του με την Αναστασία. Αναστάτωση φέρνει η Αλεξάνδρα στο ευτυχισμένο ζευγάρι.

Μπρούσκο, επεισόδιο 375. Η Αλεξάνδρα τους λέει πως η Μάρθα θέλει πίσω το παιδί και ο Αχιλλέας της λέει έντονα πως δεν πιστεύει αυτά που του λέει. Η Άννα λέει στον Πάτροκλο πως η αστυνομία θα κάνει έρευνες σχετικά με την σχέση που είχε αυτός με τον Γερμανό σχετικά με την απαγωγή της Μελίνας. Ο Αχιλλέας και ο Ματθαίος βάζουν τον Νεκτάριο να ακούσουν συνομιλία σχετικά με τον Διαμαντή, ώστε να ακούσει ποιος πραγματικά είναι ο πατέρας του. Η γιαγιά φέρνει τον Ματθαίο σε δίλλημα και του λέει Ο Μανωλιός και η Κωνσταντίνα κερδίζουν ένα τεράστιο χρηματικό ποσό. Ο Διαμαντής είναι άσχημα στην υγεία του και έτσι ο Σηφης κάνει πίσω την συνεργασία με τον πατέρα του.

Μπρούσκο, επεισόδιο 376. Η Μελίνα επιτίθεται στη Μάρθα με πρωτοφανή τρόπο, καθώς πιστεύει πως πλέον είναι δικό της παιδί. Έκπληξη περιμένει τον Αχιλλέα με αυτή την συμπεριφορά. Η Όλγα και η Αναστασία τσακώνονται για ακόμα μια φορά, όπου η Όλγα βγαίνει νικήτρια. Ο Παύλος λέει στον Διαμαντή πως θα τον πολεμήσει με ότι μέσω και ένα διαθέτει. Η Αλεξάνδρα μιλάει στη Δήμητρα και το Νεκτάριο για την Μάρθα και το πόσο χάλια αυτή είναι. Η Δήμητρα πηγαίνει να δείτε να τα λεγόμενα της Αλεξάνδρας είναι αληθινά. Η Μελίνα εν το μεταξύ στο σπίτι ακούει θορύβους, αλλά ο Αχιλλέας είναι δύσπιστος. Τελικά η Άννα λυγίζει με τις ιστορίες που της λέει ο Πάτροκλος και τον δέχεται πάλι πίσω. Ο Σηφης μαθαίνει από τον δικηγόρο του Διαμαντή πως ο θειος του τον αποκλήρωσε.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.