Όσο Έχω Εσένα – Επεισόδιο 74, 75, 76, 77

Όσο Έχω Εσένα – Επεισόδιο 74

Ο Γεώργιος δίνει εντολή στο εργαστήριο να γίνει τεστ dna, ο Αλέσιο δέχεται. Ο Πέτρος έχει στα χέρια του έναν φάκελο από τον Νέστωρα που απευθύνεται στον Άλκη, αλλά αποφασίζει να μην τον δώσει ακόμη.

Ο Μάκης ανησυχεί ότι αν ο Νικόλας συνηθίσει στη μεγάλη ζωή των βορείων προαστίων δεν θα καταδέχεται τον Κολωνό. Η Νάνσυ κάνει ζήλιες στον Αχιλλέα για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του καινούριου του θεατρικού.

Η Μελίνα πηγαίνει στην εταιρία και πέφτει επάνω στον Άλκη.

Όσο Έχω Εσένα – Επεισόδιο 75

Ο Άλκης, στεναχωρημένος από τη συνάντησή του με τη Μελίνα, δεν τηλεφωνεί στη Σύλβια. Η Νάνσυ αποφασίζει να κάνει τον Αχιλλέα να ζηλέψει.

Ο Μάκης και η Νεφέλη βλέπουν στην κάμερα ασφαλείας του μαγαζιού έναν άντρα να πλησιάζει τα μεσάνυχτα το μανάβικο. Η Σύλβια αποφασίζει να μείνει τη νύχτα στο σπίτι του Άλκη.

Ο Γεώργιος με τον δικηγόρο της εταιρίας στήνουν παγίδα στον Μάκη, με σκοπό να πάρουν οριστικά τον Νικόλα. Ένας παράξενος τύπος πηγαίνει στο μανάβικο του Μάκη και του ζητάει να στήσουν αγώνες.

Παρασκευή 4/1/19 – Επεισόδιο 76:  Ο Γεώργιος στέλνει στη Μελίνα μια φωτογραφία του Άλκη και της Σύλβιας, για να την κάνει να ζηλέψει. Η Νεφέλη βρίσκει στο μανάβικο ένα τριαντάφυλλο. Ο Αχιλλέας είναι μπερδεμένος ανάμεσα στη Μόνικα και στη Νάνσυ.

Η Σύλβια δείχνει στον Άλκη τον φάκελο της αστυνομίας που καταγράφεται το συμβάν για τη δολοφονία του πατέρα του. Η Άντζελα βρίσκει τον Αχιλλέα και τη Νάνσυ στο κρεβάτι του να κοιμούνται αγκαλιά. Το τεστ dna του Αλέσιο δίνει πολύ περίεργα αποτελέσματα για τη συγγένειά του με τον Γεώργιο και τον Άλκη…

Στο επεισόδιο 77 της σειράς Όσο έχω εσένα, η Κλειώ λιποθυμά στο μανάβικο της Μελίνας κι εκείνη την πηγαίνει στον γιατρό. Το τεστ dna έβγαλε συγγενή τον Αλέσιο με τον Άλκη αλλά όχι με τον Γεώργιο. Αυτό τους έχει αναστατώσει όλους και όλοι ψάχνουν να βρουν τι ακριβώς συμβαίνει στην οικογένειά τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.