Ultimate Windows Tweaker 4 για Windows 10 (Download)

Αυτό το tweaker είναι μόλις 495 KB σε μέγεθος και περιλαμβάνει πάνω από 200 tweaks. Όπως και οι προκάτοχοί της, το UWT 4.0 παρέχει ένα καθαρό, μινιμαλιστικό UI, που προσφέρει συνδέσμους στον αριστερό πίνακα και καρτέλες στην κορυφή σε ορισμένες κατηγορίες. Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από τυχόν tweaks και χρήσιμες συμβουλές εργαλείων.

Τι είναι νέο

Το Ultimate Windows Tweaker 4 για τα Windows 10 προσθέτει πολλές νέες βελτιώσεις. Εδώ είναι τα κυριότερα σημεία:

Λαμβάνοντας υπόψη τις ανησυχίες που διατυπώθηκαν σχετικά με θέματα ιδιωτικού απορρήτου, έχουν προστεθεί αρκετές τροποποιήσεις σε ένα νέο τμήμα προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Πολλές νέες τροποποιήσεις στο μενού περιβάλλοντος για αποθήκευση εφαρμογών για την υποστήριξη των Windows 10.
Το αρχείο empty.ico δεν απαιτείται τώρα για «Αφαίρεση βέλη σύντομης γραμμής από εικονίδια» για να λειτουργήσει σωστά
Υπολογίζει το δείκτη εμπειρίας των Windows από την κύρια σελίδα. Κάντε κλικ στην επιλογή Εκτέλεση αξιολόγησης για να υπολογίσετε εκ νέου τον WEI.
Μπορείτε να εκτελέσετε εντολή DISM για να διορθώσετε την εικόνα του κατεστραμμένου συστήματος
Τώρα μπορείτε να επικολλήσετε τις μονάδες δίσκου στο μενού περιβάλλοντος εργασίας της επιφάνειας εργασίας
Πολλά νέα τσιμπήματα για να προσαρμόσετε τα Windows 10
Νέα διεπαφή με κουμπιά σύνδεσης εντολών
Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από ένα τσίμπημα και πάρτε την περιγραφή στο κάτω μέρος του tweaker
Πολλά άλλα τσιμπήματα.
Όλα τα τσιμπήματα έχουν κατηγοριοποιηθεί κατηγορηματικά ως εξής:

Πληροφορίες συστήματος: Όταν ανοίγετε το UWT4, θα δείτε μερικές βασικές πληροφορίες για το σύστημά σας, όπως έκδοση του λειτουργικού συστήματος, Build, τύπος συστήματος, επεξεργαστής, εγκατεστημένη μνήμη RAM, όνομα υπολογιστή, όνομα χρήστη και βαθμολογία WEI κ.λπ. ανοίξτε τις επιλογές ανάκτησης, εκτελέστε το DISM, εκτελέστε τον Έλεγχο αρχείων συστήματος ή δημιουργήστε ένα σημείο επαναφοράς συστήματος.

Προσαρμογή: Σε αυτήν την κατηγορία, θα μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις της Γραμμής εργασιών, των μικρογραφιών, του εξερευνητή αρχείων και του σύγχρονου περιβάλλοντος εργασίας. Μπορείτε να επιλέξετε τη χρήση ενός ελαφρού ή σκοτεινού θέματος για λειτουργικό σύστημα ή εφαρμογές, να απενεργοποιήσετε τα εφέ κίνησης, να χρησιμοποιήσετε προεπιλογή ή να αλλάξετε τα πακέτα ημερομηνίας και ώρας μπαταρίας ή να αλλάξετε τον Έλεγχο έντασης ήχου, να εμφανίσετε ή να αποκρύψετε Συχνές φακέλους ή Πρόσφατα αρχεία κ.λπ.

Λογαριασμοί χρηστών: Στην καρτέλα «Λογαριασμοί χρηστών», θα μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις λογαριασμού χρήστη, τις πληροφορίες σύνδεσης και τις επιλογές σύνδεσης. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ελέγχου λογαριασμού χρήστη εδώ.

Βελτιώσεις απόδοσης: Η καρτέλα Επιδόσεις προσφέρει βελτιώσεις για τη βελτιστοποίηση των Windows 10 για να ταιριάζει καλύτερα στις απαιτήσεις σας. Ενώ οι περισσότερες από αυτές τις ρυθμίσεις παραμένουν καλύτερα στις προεπιλεγμένες τιμές τους, αυτό το πλαίσιο σας δίνει γρήγορη πρόσβαση για να τις αλλάξετε, αν το επιθυμείτε.

Εργαλειοποιήσεις ασφαλείας: Κρατήστε τα Windows 10 αλλάζοντας κάποιες ρυθμίσεις. Αν θέλετε να περιορίσετε την πρόσβαση σε ορισμένες μικροεφαρμογές του πίνακα ελέγχου, όπως οι Ενημερώσεις των Windows, μπορείτε να το κάνετε εύκολα. Υπάρχει μια νέα καρτέλα » Απόρρητο «, όπου αλλάζετε τις ρυθμίσεις απορρήτου των Windows 10 και τη δυνατότητα τηλεμετρίας, βιομετρίας, αναγνωριστικού διαφήμισης, αναζήτησης Bing, Cortana, κοινής χρήσης Windows Update, αιτήσεων ανάδτησης, κουμπιού αποκάλυψης κωδικού πρόσβασης, καταγραφής βημάτων, συλλογής αποθεμάτων, απενεργοποίησης Wi-Fi Αίσθηση και εφαρμογή τηλεμετρία.

Internet Explorer: Τραβήξτε τον Internet Explorer 11 όταν ανοίξετε αυτήν την ενότητα. Εξυγίανση εμφάνιση και συμπεριφορά IE.

Επιδιόρθωση μενού περιβάλλοντος: Προσθέστε εφαρμογές, λειτουργίες και χρήσιμες λειτουργίες του Windows Store στο δεξί κλικ του μενού περιβάλλοντος. Προσθέστε σάρωση με το Windows Defender, Διαγράψτε το Πρόχειρο, όλες τις ενσωματωμένες προεπιλεγμένες εφαρμογές των Windows Store και πολλά άλλα στο μενού περιβάλλοντος.

Πρόσθετες τροποποιήσεις συστήματος: Σε αυτήν την κατηγορία, θα δείτε μερικές πρόσθετες ρυθμίσεις συστήματος και δικτύου. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το UWT να συμπεριφέρεται όπως θέλετε. Από προεπιλογή, όταν εφαρμόζετε ένα τσίμπημα και κάνετε κλικ στην επιλογή Εφαρμογή, το UWT4 θα επανεκκινήσει αυτόματα το explorer.exe για να εφαρμόσει το τσίμπημα. Αλλάξτε τη συμπεριφορά του εάν το επιθυμείτε.

Γραμμή αναζήτησης : Το Ultimate Windows Tweaker v4.3 προσθέτει μια γραμμή αναζήτησης. Bow μπορείτε εύκολα searchxh για tweaks, και στη συνέχεια κάντε διπλό κλικ στο αποτέλεσμα της αναζήτησης για να πάμε σε αυτό άμεσα.

Σχετικά με την καρτέλα: Εκτός από την Άδεια Χρήσης, θα δείτε κάποιες χρήσιμες συνδέσεις. Εάν πρέπει να υποβάλετε σφάλματα, επισκεφθείτε τη σελίδα Πληροφορίες και χρησιμοποιήστε το σύνδεσμο Υποβολή σφαλμάτων. Εάν χρειάζεστε υποστήριξη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σύνδεσμο Υποστήριξη ή να επισκεφτείτε το Φόρουμ TWC. Κάνοντας κλικ στο κουμπί Ελέγξτε για Ενημέρωση θα σας ενημερώσουμε εάν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις. Στη συνέχεια, μπορείτε να επισκεφθείτε την αρχική σελίδα για να κάνετε λήψη της τελευταίας έκδοσης.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Ultimate Windows Tweaker 4

Είναι εντελώς φορητό και δεν χρειάζεται να εγκατασταθεί.
Μόλις κατεβάσετε το αρχείο zip, εξαγάγετε τα περιεχόμενά του και μετακινήστε το φάκελο του προγράμματος στην επιθυμητή θέση. Τοποθετήστε το εκτελέσιμο αρχείο στο μενού «Έναρξη» για εύκολη πρόσβαση. Μη διαχωρίζετε τα περιεχόμενα της λήψης καθώς είναι σημαντικό το περιεχόμενο να παραμείνει στον ίδιο φάκελο.
Δημιουργήστε πρώτα ένα σημείο επαναφοράς συστήματος. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί Δημιουργία σημείου επαναφοράς το οποίο προσφέρει το UWT. Επιμένουμε να δημιουργήσετε ένα, προτού χρησιμοποιήσετε το tweaker, ώστε να μπορείτε να επιστρέψετε αν αισθανθείτε την ανάγκη.
Οι Tweakers προορίζονται για τους χρήστες που κάνουν αυτό που κάνουν. Σας συνιστούμε να μην τροποποιήσετε υπερβολικά το σύστημά σας. Είναι η εμπειρία μας ότι πολλοί άνθρωποι απλώς εφαρμόζουν όλα τα τσιμπήματα ταυτόχρονα, αλλά δεν θυμούνται ποιο τσίμπημα ήταν υπεύθυνο για κάποια αλλαγή που θέλουν να αντιστρέψουν. Σας προτείνουμε να εφαρμόσετε τσίμπημα μόνο για μία κατηγορία κάθε μέρα, δείτε πώς εκτελείται το σύστημά σας, προτού προχωρήσετε για να εφαρμόσετε περισσότερα τσίμπημα.
Για να εφαρμόσετε το τσίμπημα, ελέγξτε ή καταργήστε την επιλογή του πλαισίου ανάλογα με την περίπτωση. Αφού επιλέξετε ένα ή περισσότερα τσίμπημα, κάντε κλικ στο κουμπί Εφαρμογή. Ορισμένες τροποποιήσεις μπορούν να ισχύσουν στιγμιαία. Εάν απαιτείται απλώς μια επανεκκίνηση του εξερευνητή, ο εξερευνητής σας θα επανεκκινήσει αυτόματα και θα εφαρμοστούν οι τροποποιήσεις. Εάν απαιτείται επανεκκίνηση του συστήματος, όταν κλείσετε την εφαρμογή, θα σας υπενθυμίσουμε να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας.
Χαρακτηριστικά:

Εύχρηστη διεπαφή χρήστη
Οι συμβουλές εργαλείων σας προσφέρουν οδηγίες για το τι κάνει το τσίμπημα.
Προσφέρει κουμπιά προσβάσιμα για να δημιουργήσετε ένα σημείο επαναφοράς συστήματος και να επαναφέρετε τις προεπιλεγμένες τιμές
Μικρό εργαλείο, εξαιρετικά ελαφρύ σε μόλις 450 KB
Τροφοδοτείται με δυναμικές βελτιώσεις 200+
Φορητό tweaker. Δεν απαιτείται εγκατάσταση. Για να το απεγκαταστήσετε απλά διαγράψτε τον φάκελο του προγράμματος
Δεν περιέχει adware, ούτε προωθεί crapware – και υποσχόμαστε να μην, ποτέ!
Αναφέρετε τα σφάλματα απλά χρησιμοποιώντας το κουμπί στην καρτέλα Σχετικά. Αλλιώς επισκεφθείτε αυτήν τη σελίδα .
Υπάρχει υποστήριξη στο TWC Forum .
Ελέγχει τη διαθέσιμη ενημέρωση. Κάντε κλικ στο κουμπί στην καρτέλα Πληροφορίες για να το κάνετε αυτό. Εάν υπάρχουν, κατεβάστε την τελευταία έκδοση από αυτήν την αρχική σελίδα
Εξαγωγή και εισαγωγή των Tweaks σας
Εύκολη στη χρήση λειτουργία αναζήτησης.
Κατάλογος των Tweaks: Πηγαίνετε εδώ για να δείτε την πλήρη λίστα με πάνω από 200 tweaks που είναι διαθέσιμα στο UWT4 .

Gallery Gallery: Για να δείτε τη διεπαφή χρήστη και όλα όσα έχει να προσφέρει, δείτε τη συλλογή εικόνων του UWT4 .

Όπως και τα υπόλοιπα 75+ δωρεάν λογισμικά που κυκλοφόρησε από εμάς , το Ultimate Windows Tweaker 4 (UWT4) είναι ένα καθαρό δωρεάν λογισμικό και δεν περιλαμβάνει καμία προσφορά τρίτου μέρους και δεν προωθεί τα crapware.

Το UWT έλαβε κριτικές και κάλυψη στο online και offline μέσο και έχει χαρακτηριστεί ως το καλύτερο σύστημα tweaker για τα Windows.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάποιο λογισμικό ασφαλείας μπορεί να το αναφέρει ως ύποπτο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το tweaker αλλάζει τη ρύθμιση των Windows. Βεβαιωθείτε ότι είναι ψευδώς θετικό. Θα πρέπει να το προσθέσετε στη λίστα εξαιρέσεων σας και να το επιτρέψετε, αν μας εμπιστευτείτε.

Κατεβάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.