Ειρήνη Καζαριάν: Σάλος με το ροζ βίντεο – sex tape

0
336

Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για την ύπαρξη ενός βίντεο που φέρεται νσ δείχνει τη νικήτρια του reality μόδας, να συμμετέχει σε sex tape και να συμμετέχει σε ερωτική πράξη. Μάλιστα σύμφωνα με το δημοσίευμα, το άλλο πρόσωπο που συμμετέχει στο βίντεο, φέρεται να είναι μέλος της παραγωγής του παιχνιδιού και συνεργάτης του καναλιού, το οποίο πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, βοήθησε ως αντάλλαγμα την παίχτρια να κερδίσει την πρώτη θέση και το χρηματικό έπαθλο.

Όπως αναφέρεται, στο ρεπορτάζ της εφημερίδας, το υλικό αυτό τραβήχτηκε από τον ίδιο, με την κάμερα του κινητού του και στη συνέχεια διακινήθηκε στο φιλικό του κύκλο, μέχρι που έπεσε σε λάθος χέρια και βγήκε στη δημοσιότητα μέσω του «Μακελειού».

Σύμφωνα επίσης με το δημοσίευμα, το συγκεκριμένο βίντεο φέρεται να τραβήχτηκε μετά το τέλος του παιχνιδιού, κάτι που δικαιολογεί κατά το συντάκτη του, τη σχέση δούναι και λαβείν των δύο πλευρών.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι ανυπόγραφο και ελέγχεται η εγκυρότητα του. Ενώ, περισσότερα στοιχεία δε γίνονται γνωστά ούτε μπορεί να εξακριβωθεί στην παρούσα φάση η γνησιότητα του βίντεο, ενώ και η ίδια η Ειρήνη Καζαριάν, δεν έχει ακόμη αντιδράσει ή απαντήσει σε όσα γράφτηκαν εις βάρος της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ