Ο Michael Schumacher γίνεται 50

Τις προηγούμενες μέρες έγινε μια αναπαραγωγή υποτιθέμενων ειδήσεων για την υγεία του Michael Shumacher. Στην πραγματικότητα η οικογένεια του κρατά επτασφράγιστο μυστικό την οποία εξέλιξη, συντηρώντας την απόσταση από τον κόσμο. Σήμερα ο Michael Scumacher γίνεται 50 ετών και με την αφορμή αυτή η οικογένεια του εξέδωσε χθες μια ανακοίνωση στα social media, στην οποία γίνεται αναφορά στην νέα εφαρμογή “Michael Scumacher” ενώ γράφετε πως γίνεται ότι είναι δυνατό για την υγεία του Schumacher, επαναφέροντας έτσι σε πιο ρεαλιστικά σκηνικά το θέμα υγείας.

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

Αναλυτικά η ανακοίνωση της οικογένειας του Michael ανέφερε:

“Είμαστε χαρούμενοι που θα γιορτάσουμε αύριο τα πεντηκοστά γενέθλια του Michael μαζί σας και σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας που θα το κάνουμε μαζί. Ως δώρο για εκείνον, εσάς και εμάς, το Keep Fighting Foundation δημιούργησε ένα ψηφιακό μουσείο. Η επίσημη εφαρμογή “Michael Schumacher” θα είναι διαθέσιμη από αύριο, ώστε να μπορούμε όλοι μαζί να θυμηθούμε τις επιτυχίες του Michael. Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση με αυτή.

Ο Michael μπορεί να είναι περήφανος για όσα έχει πετύχει, το ίδιο είμαστε κι εμείς! Γι’ αυτό θυμόμαστε τις επιτυχίες του με την έκθεση της προσωπικής συλλογής του στην Κολωνία, δημοσιεύουμε αναμνήσεις στα social media και συνεχίζουμε το φιλανθρωπικό του έργο μέσω του Keep Fighting Foundation. Θέλουμε να θυμόμαστε και να γιορτάζουμε τις νίκες του, τα ρεκόρ του, τον ενθουσιασμό του.

Να είστε σίγουροι πως είναι στα καλύτερα δυνατά χέρια και πως κάνουμε οτιδήποτε είναι ανθρωπίνως δυνατό για να τον βοηθήσουμε. Παρακαλούμε για την κατανόησή σας για το γεγονός ότι ακολουθούμε τις επιθυμίες του Michael, διατηρώντας, όπως πάντα, την ιδιωτικότητα που επιθυμούσε για ευαίσθητα ζητήματα, όπως αυτό της υγείας. Ταυτόχρονα, σας ευχαριστούμε πολύ για τη υποστήριξη σας και σας ευχόμαστε χαρούμενο και γεμάτο υγεία 2019″.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.