ELIF: Επεισόδια 245 – 246 – 247, 2ος κύκλος

Δευτέρα 7/1/19 – Επεισόδιο 245: Όλοι είναι πολύ λυπημένοι όταν ανακαλύπτουν ότι η Ιπέκ έφυγε από το σπίτι. Η Τουγτσέ λέει στον Κενάν πως βρήκαν ένα γράμμα. Η Τουγτσέ και η Ελίφ είναι στενοχωρημένες επειδή έφυγε η Ιπέκ και η Κιράζ προσπαθεί να τους αλλάξει τη διάθεση. Όταν έρχεται ο Σερντάρ η Τουγτσέ επιμένει να τις πάει μια βόλτα ενώ η Ελίφ είναι διστακτική.

Ο Σερντάρ λέει στην Αρζού πως η Τουγτσέ είναι δυστυχισμένη και πως το καλύτερο και για τους τρεις θα ήταν να φύγουν από το κτήμα. Η Αρζού αρνείται την πρόταση του και του λέει πως αγαπάει τον Κενάν και πως και εκείνος την αγαπάει απλά νιώθει θιγμένος αλλά σύντομα όλα θα γίνουν όπως παλιά. Όταν ο Κενάν ρωτάει την Αλιγιέ για το γράμμα, που άφησε η Ιπέκ, η Αλιγιέ του απαντάει πως θα ήταν καλύτερα να αναζητήσει την αδελφή του και να μην ασχολείται με ένα γράμμα.

Η Αλιγιέ κάνει ό,τι μπορεί για να μην διαβάσει ο Κενάν το γράμμα, στο οποίο αποκαλύπτεται πως η Ελίφ είναι κόρη του. Η Αλιγιέ κατηγορεί την Αρζού για την ξαφνική αναχώρηση της Ιπέκ αλλά και για όλα τα προβλήματα της οικογένειας. Η Γκόντζα βρίσκεται στο πλευρό του Νετζντέτ και τον φροντίζει. Ο Νετζντέτ είναι πολύ ευχαριστημένος με την προσοχή, που του δείχνει. Λίγο αργότερα παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Ο Ερκούτ έρχεται να τον παραλάβει και ο Νετζντέτ του συστήνει την Γκόντζα καθώς δεν ξέρει πως ήδη γνωρίζονται. Ο Ερκούτ έχει μετανιώσει, που έδωσε στην Αρζού αντίγραφα από τους χάρτες με τα κοιτάσματα χρυσού.

Η Μελέκ θυμώνει με τον εαυτό της επειδή σκέφτηκε πως ο Κενάν είναι ικανός να σκοτώσει τον Νετζντέτ. Του τηλεφωνεί και ζητάει να συναντηθούν. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ ξυπνάνε νωρίς για να ετοιμαστούν και να πάνε στη σχολή τους. Ακόμη σκέφτονται το ξέσπασμα της Ιπέκ και δεν γνωρίζουν πως η κοπέλα έχει φύγε από το κτήμα. Η Πελίν και η Φεραγιέ συνεχίζουν να παρακολουθούν τον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ στο εστιατόριο της σχολής. Όταν ο Σελίμ αφήνει το τηλέφωνο του στο τραπέζι και απομακρύνεται, αρπάζουν την ευκαιρία για να του γράψουν ένα ακόμα ψεύτικο μήνυμα από τη Ντιντέμ.

Στη συνέχεια η Πελίν αναλαμβάνει να μιλήσει στη Ζεϊνέπ για τη σχέση του Σελίμ με τη Ντιντέμ και τον μεγάλο έpωτα, που έζησαν. Όταν ο Σελίμ επιστρέφει στο τραπέζι και η Ζεϊνέπ είναι έτοιμη να τον ρωτήσει σχετικά με τη Ντιντέμ, ενημερώνονται για τη φυγή της Ιπέκ και επιστρέφουν στο κτήμα για να μάθουν τι ακριβώς συνέβη. Η Ζεϊνέπ όμως μπαίνει στον πειρασμό να δει τα μηνύματα στο τηλέφωνο του Σελίμ και όταν διαβάζει τα ψεύτικα μηνύματα της Ντιντέμ η καρδιά της γίνεται χίλια κομμάτια και δεν ξέρει τι να κάνει. Ο Κενάν δεν προλαβαίνει να φτάσει στο αεροδρόμιο έγκαιρα για να εμποδίσει την Ιπέκ. Μαζί με τον Σελίμ αποφασίζουν να ταξιδέψουν μέχρι την Αμερική για να τη βρουν…

Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια της σειράς ELIF στο STAR

Τρίτη 8/1/19 – Επεισόδιο 246: O Νετζντέτ επιστρέφει σπίτι του και η αστυνομία τον ενημερώνει πως ο Ερκούτ τους βοήθησε πολύ στην έρευνα τους για να βρεθούν οι ένοχοι της επίθεσης εναντίον του. Ο Νετζντέτ για να ευχαριστήσει τον Ερκούτ του κάνει δώρο ένα αυτοκίνητο. Η Μελέκ συναντάει τον Κενάν και ζητάει συγνώμη επειδή σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να πυροβολήσει τον Νετζντέτ. Ο Κενάν της δίνει ένα δώρο, που άφησε για εκείνη η Ιπέκ, πριν φύγει, με αφορμή τα γενέθλιά της. Η Αλιγιέ ζητάει από την Αρζού να διώξει τον Σερντάρ αλλά εκείνη της απαντάει πως δεν μπορεί να το κάνει αυτό αν δεν αναρρώσει. Ο Σερντάρ ακολουθεί τον Κενάν και τραβάει φωτογραφίες από τη συνάντησή του με τη Μελέκ.

Δείχνει τις φωτογραφίες στην Αρζού, η οποία γίνεται έξαλλη αλλά επιμένει να λέει στον Σερντάρ πως εμπιστεύεται τον άντρα της. Ο Σερντάρ τσακώνεται μαζί της και εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται ο Κενάν. Όταν ο Σερντάρ τους αφήνει μόνους, ο Κενάν λέει στην Αρζού πως θέλει να φύγει από το κτήμα ο Σερντάρ. Η Αρζού του λέει πως ο Σερντάρ τουλάχιστον ασχολείται με την Τουγτσέ σε αντίθεση με τον πατέρα της και ο Κενάν φεύγει έξαλλος. Η Αρζού γίνεται πολύ περιποιητική με την Τουγτσέ και σχεδιάζει να τη χρησιμοποιήσει για να φέρει κοντά της τον Κενάν. Η Αρζού βάζει τη μικρή να ζητήσει από τον πατέρα της να πάνε κάπου οι τρεις του. Η Τουγτσέ πείθει τον Κενάν να πάνε έξω να φάνε σαν οικογένεια και η Αρζού είναι πανευτυχής. Η Γκόντζα ζητάει από την Κιράζ να την καλύψει ξανά αλλά η Κιράζ δυσκολεύεται.

Η Γκόντζα πηγαίνει στο σπίτι του Νετζντέτ και εκείνος της λέει πως έχει ετοιμάσει ένα δωμάτιο για εκείνη για να μένει εκεί τις νύχτες μέχρι να γίνει ο γάμος τους. Η Ζεϊνέπ κρυφακούει τον Σελίμ να μιλάει στο τηλέφωνο με κάποιον και να λέει πως του λείπει πολύ και έχει καιρό να δει αυτό το πρόσωπο. Στη σχολή, η Πελίν προκαλεί τη Ζεϊνέπ σχετικά με τη Ντιντέμ. Η Ζεϊνέπ νιώθει πολύ άσχημα. Οι άντρες, στους οποίους ο Βεϊσέλ χρωστάει λεφτά, πηγαίνουν στο σπίτι του αλλά ο Βεϊσέλ λείπει. Οι άντρες όμως τρομάζουν τον Μουράτ στο πλυντήριο αυτοκινήτων. Ο Μουράτ καλεί τον Βεϊσέλ αλλά δεν τον βρίσκει και αποφασίζει να συναντήσει τη Φεριντέ και να πάνε μαζί στον κινηματογράφο…

Τετάρτη 9/1/19 – Επεισόδιο 247: Η Τουγτσέ είναι πολύ χαρούμενη, που έχει βγει με τους γονείς της. Η μικρή πηγαίνει να αγοράσει ένα μπαλόνι και ο Κενάν βρίσκει την ευκαιρία να πει στην Αρζού πως δεν θα πρέπει να δώσει μεγαλύτερη σημασία σε αυτό το δείπνο και πως την υπομένει μόνο για το χατίρι της Τουγτσέ. Η Αρζού έχει κανονίσει να υπάρχει στο εστιατόριο ένας φωτογράφος. Όταν ζητάει από τον Κενάν να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους και του κρατάει το χέρι, η Τουγτσέ τους βλέπει και νιώθει μεγάλη ευτυχία. Ο φωτογράφος τραβάει φωτογραφίες και η Αρζού τις στέλνει στις εφημερίδες. Η Μελέκ σοκάρεται όταν βλέπει τις φωτογραφίες του Κενάν με την Αρζού στην εφημερίδα.

Η έκπληξη της γίνεται μεγαλύτερη όταν η Αρζού πηγαίνει στο εστιατόριο και ζητάει από τη Μελέκ να μείνει μακριά από τον άντρα της. Η Αρζού επιστρέφει στο κτήμα και δείχνει την εφημερίδα στην Αλιγιέ. Εκείνη της απαντάει πως μια φωτογραφία δεν σημαίνει τίποτα και απλά ξεγελάει τον εαυτό της. Η Αρζού της απαντάει πως τη ζηλεύει γιατί εκείνη έχει κοντά της και την κόρη της και τον άντρα της. Ο Σερντάρ γίνεται έξαλλος όταν βλέπει τη φωτογραφία και ζητάει εξηγήσεις από την Αρζού. Εκείνη του λέει πως όλα είναι μέρος του παιχνιδιού, που έχουν στήσει για να εξασφαλίσουν την κληρονομιά της Τουγτσέ

Όταν ο Σελίμ επιστρέφει αργά στο σπίτι η Ζεϊνέπ είναι λυπημένη αλλά κάνει πως κοιμάται. Το πρωί, όταν ο Σελίμ ξυπνάει η Ζεϊνέπ δεν είναι σπίτι αλλά ούτε και στη σχολή. Η Ζεϊνέπ είναι με τη Μελέκ και όταν τη βρίσκει ο Σελίμ της λέει πως έχει να κάνει κάποιες δουλειές αλλά δεν θα αργήσει. Η Ζεϊνέπ μελαγχολεί ακόμα περισσότερο και μιλάει στη Μελέκ για ό,τι συμβαίνει. Η Μελέκ τη συμβουλεύει να μιλήσει με τον Σελίμ. Ο Μελίχ επισκέπτεται τον Κενάν για να μιλήσουν για δουλειές. Οι άντρες, στους οποίους ο Βεϊσέλ χρωστάει λεφτά, πηγαίνουν στο πλυντήριο αυτοκινήτων και απειλούν ξανά τον Μουράτ…

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.