Νεκρός από το 2007 ο Νίνο στη Google

Μακάβρια γκάφα γύρω από το όνομα του Νίνο Ξυπολιτά έκανε η Google, καθώς στα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης αναφέρει ότι ο Έλληνας τραγουδιστής κατάγεται από την Βοσνία-Ερζεγοβίνη και ότι έχει πεθάνει από το 2007!

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο τραγουδιστής στο Instagram δημοσιεύοντας τη φωτογραφία από τα αποτελέσματα αναζήτησης του ονόματός του στη δημοφιλή μηχανή αναζήτησης. Οποιοσδήποτε πληκτρολογήσει το όνομά του στην Google διαπιστώνει το ίδιο.

Η φωτογραφία του Νίνου Ξυπολιτά εμφανίζεται κανονικά και από κάτω γράφει: «Έλληνας τραγουδιστής» και έχει τη λίστα με τα τραγούδια του, αλλά και κάποια ξένων καλλιτεχνών. Ωστόσο, στα υπόλοιπα βιογραφικά στοιχεία αναφέρει πως γεννήθηκε στις 22 Ιανουαρίου 1964 στην Κόζαρσκα Ντούμπιτσα της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, πέθανε στις 18 Οκτωβρίου του 2007 και έχει και τρία παιδιά, τη Σάντρα Ρέζικ, την Αμέλια Λούμπιτς και τον Γιώργο Ξυπολιτά.

Το γεγονός φαίνεται πως δεν εξέπληξε τον Ροδίτη καλλιτέχνη, ο οποίος προφανώς έχει αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν.

«Άντε πάλι» έγραψε στο Instagram ανεβάζοντας τη σελίδα με τη φωτογραφία του και τα λανθασμένα βιογραφικά στοιχεία του.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.