Πότε θα γίνει η συνάντηση Τσίπρα – Καμμένου

«Σε οποιαδήποτε κρίσιμη ψηφοφορία στη Βουλή, η κυβέρνηση έχει τη δυνατότητα να συγκεντρώσει 151 ψήφους» εκτιμούν κομματικές πηγές, μετά τη σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Βλέποντας ορίζοντα τετραετίας» για την παρούσα κυβέρνηση, «έχει τις διαδικασίες του και θα πάρει τις αποφάσεις του» την Τετάρτη, σημείωσαν οι ίδιες πηγές, αναφορικά με τη στάση του Πάνου Καμμένου.

Στην τελική ευθεία προς την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από την ελληνική Βουλή, η Κουμουνδούρου διασαφηνίζει ότι πρόκειται για ένα «εθνικό θέμα», απέναντι στο οποίο «όλες οι πολιτικές δυνάμεις και όλοι οι βουλευτές» οφείλουν να αναγνωρίσουν την ιστορική τους ευθύνη, χωρίς η υπερψήφισή της να αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Απαντώντας στις αιτιάσεις της ΝΔ, «ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα» αντιτείνει η Κουμουνδούρου, εκπέμποντας μήνυμα ασφάλειας της κυβερνητικής πλειοψηφίας, ενώ δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να πραγματοποιηθεί συνάντηση του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, καθώς ο τελευταίος βρίσκεται σήμερα εκτός Αθηνών. Με πιθανότερη μέρα της συνάντησης των δύο ανδρών την Τετάρτη.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.