Μια ζωή β κύκλος επεισόδιο 25 – 26

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της Τούρκικης σειράς ΜΙΑ ΖΩΗ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 25-26

Η Πιρίλ πηγαίνει στο ραντεβού με τη Σιρίν, αλλά οι δύο γυναίκες δε φαίνεται να συμφωνούν να δράσουν από κοινού. Η Σιρίν, όταν βλέπει ότι η Πιρίλ δε συμφωνεί να τις δώσει τις φωτογραφίες της με τον Σαρπ, την απειλεί ότι αν δεν το κάνει θα του αποκαλύψει ότι και εκείνη γνώριζε ότι η Μπαχάρ και τα παιδιά ήταν ζωντανοί, αλλά του το έκρυβε. Θα της αλλάξει γνώμη αυτός ο εκβιασμός;

Ο Σουάτ είναι ο δεύτερος άνθρωπος που προσπαθεί να πείσει την Πιρίλ να δώσει τις φωτογραφίες στην Σιρίν. Από την άλλη, ο Σουάτ ξεκαθαρίζει στον Μουνίρ ότι ο στόχος τους είναι να κρατήσουν μακριά τον Σαρπ και την Μπαχάρ.

Η Μπαχάρ συνειδητοποιεί σιγά – σιγά ότι της έκρυβαν για αρκετό καιρό ότι ο Σαρπ ήταν ζωντανός και είχε επιστρέψει. Τα παιδιά επιβεβαιώνουν τις σκέψεις της, ενώ εκείνη δυστυχώς δεν έχει τις απαντήσεις στις δικές τους ερωτήσεις. Τα κενά στο μυαλό της Μπαχάρ για το τι συνέβη στον Σαρπ αναγκάζονται να καλύψουν οι γονείς της μαζί με την Τζεϊντά και την Γελίζ.

Ο Μουνίρ αποφασίζει να βοηθήσει τον Σαρπ κρυφά από τον Σουάτ και να βρει ένα μέρος για να κρυφτούν η Μπαχάρ και τα παιδιά από τον Νεζίρ. Η Μπαχάρ, από την άλλη, δεν μπορεί να δεχτεί ότι της κρατούσαν τόσο σημαντικά πράγματα για τόσο πολύ καιρό, αλλά και ότι ανάγκασαν τα παιδιά της να της λένε ψέματα και να μην έχουν τη μαμά τους να τα βοηθά να αντιμετωπίζουν τις δύσκολες αποκαλύψεις. Η Μπαχάρ λέει στους δικούς της ανθρώπους για ακόμη μία φορά ότι δεν μπορεί να τους συγχωρέσει.

Η Πιρίλ πιέζει τον Σαρπ να της πει ποιες είναι οι προθέσεις του για την Μπαχάρ και αν θέλει να γυρίσει κοντά της. Θα της αρέσει η απάντηση που θα πάρει; Τι είναι αυτό που κρατά το Σαρπ μακριά από την Μπαχάρ;

Ο Αρίφ ζητά από τον πατέρα του τα χρήματα των ενοικίων που του έδωσε ο Ενβέρ. Εκείνος, που δεν τα έχει γιατί τα έχασε στα χαρτιά, παίρνει το δαχτυλίδι της νεκρής γυναίκας του για να τι πουλήσει. Εν τω μεταξύ, ο Αρίφ προσπαθεί να μάθει περισσότερα για τους ανθρώπους που παρακολουθούν την Μπαχάρ, αλλά και να τους δώσει να καταλάβουν ότι ξέρει τι κάνουν. Δεν ξέρει ότι αυτοί οι άνθρωποι αντί να φοβηθούν προτιμούν να απαλλάσσονται από τα …προβλήματά τους.

Ο Αρίφ προσπαθεί να προειδοποιήσει την Μπαχάρ για τους ανθρώπους που μετακόμισαν στη γειτονιά, αλλά εκείνη του κλείνει την πόρτα. Η Τζεϊντά, που αρχίζει να δουλεύει στη Ζαλέ, συμβουλεύει τον Αρίφ ότι δεν πρέπει να εγκαταλείψει τις προσπάθειες να κερδίσει την Μπαχάρ. Εκείνος, όμως, έχει αντίθετη γνώμη.

Ο Ενβέρ, που δεν μπορεί ούτε να βρίσκεται στο ίδιο σπίτι με τη Σιρίν, πηγαίνει με τη Χατιτζέ στο σπίτι της Τζεϊντά. Εκεί συζητούν για το ότι δεν τους μιλάει η Μπαχάρ και συνειδητοποιούν ότι υπάρχουν ακόμα μια αλήθεια που δεν της έχουν πει: ότι ο Σαρπ έχει παντρευτεί και έχει ακόμα δύο παιδιά. Όμως, παρόλο που ξέρουν πόσο πολύ θα θυμώσει η Μπαχάρ και με αυτό το ψέμα, δε βρίσκουν το θάρρος να της το αποκαλύψουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.