Σνακ λέξεων: Λύσεις – απαντήσεις στα ελληνικά

Το Σνακ λέξεων είναι ένα παιχνίδι λέξεων που αναπτύχθηκε από τα APNAX Games, είναι πολύ διασκεδαστικό να παίζεις και όλοι θα το αγαπούν. Περιέχει εκατοντάδες επίπεδα και οι ενημερώσεις συνήθως φτάνουν στους διασκεδαστικούς παίκτες που παίζουν, θα βελτιώσετε το λεξιλόγιό σας απλά παίζοντας.

Θα πρέπει να βρείτε λέξεις χρησιμοποιώντας γράμματα στο κάτω μέρος της οθόνης σας, απλά σπρώξτε τα γράμματα για να το κάνετε αυτό. Κάθε φορά που ολοκληρώνετε ένα επίπεδο, θα πάρετε κάποια νομίσματα για να σας βοηθήσουμε να επιλύσετε άλλα επίπεδα. Μερικές φορές θα βρείτε μερικές λέξεις που δεν λειτουργούν, φροντίστε να κοιτάξετε τα μπλοκ για να δείτε το μήκος των λέξεων που πρέπει να βρείτε. Θα πάρετε περισσότερα νομίσματα λύνοντας μπλοκ που περιέχουν αστέρια.

Μην ξεχάσετε να παίζετε καθημερινά στο Σνακ λέξεων για να συλλέξετε δωρεάν καθημερινά μπόνους. Η δυσκολία θα αυξηθεί σε επίπεδο μετά το επίπεδο, γι ‘αυτό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μερικές συμβουλές. Εάν είστε κολλημένοι σε ένα επίπεδο και δεν βρίσκετε όλες τις απαιτούμενες λέξεις, μην ανησυχείτε ότι θα σας βοηθήσουμε. Κάτω από αυτό το άρθρο, θα βρείτε όλα τα επίπεδα από το παιχνίδι Σνακ λέξεων του και θα έχετε πρόσβαση σε όλη τη λύση που χρειάζεστε!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.