Τα καλύτερα παιχνίδια στο Facebook και Messenger που μπορείτε να παίξετε δωρεάν το 2019

Έχετε ονειρευτεί ποτέ να παίζετε παιχνίδια σε μια εφαρμογή μηνυμάτων χωρίς να διακόψετε τη συνομιλία σας; Με τα Στιγμιαία Παιχνίδια του Facebook , το να παίζετε παιχνίδια στην εφαρμογή Messenger χωρίς να αφήσετε την εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων του Facebook δεν είναι πλέον ένα όνειρο.

Ξεκίνησε σε κλειστή έκδοση το Νοέμβριο του 2016 με μόλις 17 τίτλους και στη συνέχεια παγκοσμίως τον Μάιο του 2017. Τα Instant Games επιτρέπουν στους παίκτες του Facebook και της εφαρμογής Messenger για iPhone ή Android να παίζουν παιχνίδια ενάντια στους φίλους τους χωρίς να αφήνουν αυτές τις εφαρμογές ή να κατεβάζουν τυχόν επιπλέον.

Σήμερα, οι χρήστες που πραγματοποιούν λήψη του Messenger για το τηλέφωνο Android ή το iPhone μπορούν να ανακαλύψουν και να παίξουν πάνω από 200 παιχνίδια Instant Messenger στην πλατφόρμα Facebook ή Messenger πατώντας την κατηγορία Παιχνίδια στο Facebook στην επιφάνεια εργασίας ή την κινητή συσκευή τους.

Για να δοκιμάσετε μία από τις εφαρμογές Messenger για iPhone ή Messenger για συσκευές Android, απλώς πατήστε το εικονίδιο Παιχνιδιών στην κάτω σιδηροτροχιά και αναζητήστε έναν συγκεκριμένο τίτλο ή μετακινηθείτε προς τα κάτω στη λίστα εκτεταμένων παιχνιδιών μέχρι να βρείτε ένα που φαίνεται διασκεδαστικό. Προσκαλέστε φίλους να παίξουν μαζί σας από τη λίστα των φίλων σας ή, με κάποια παιχνίδια, να ταιριάζουν με τους ξένους.

Εάν είστε νέοι σε παιχνίδια Instant, Everwing, Basketball FRVR, Uno, Λέξεις με φίλους, 4 Pics 1 Word και The Test είναι τα έξι παιχνίδια που πρέπει να δοκιμάσετε πρώτα, ενώ απολαμβάνετε τη συνομιλία του Messenger.

1. EverWing
Ο κόσμος του EverWing του Blackstorm Labs είναι υπό επίθεση από μια ορδή των δράκων. Επιλέξτε έναν από τους οκτώ κηδεμόνες νεράιδων και ένα sidekick για να αρχίσετε να παίρνετε στους ουρανούς και να πολεμάτε αυτά τα τερατώδη πλάσματα. Οι χαρακτήρες σας θα πυροβολούν αυτόματα, οπότε απλά τραβήξτε τους από τη μία πλευρά στην άλλη, καθώς τα τέρατα και ακόμη και οι επικίνδυνες μπάλες πυρκαγιάς πλησιάζουν και κόβουν τα κάτω τρία ή τέσσερα τη φορά, ενώ παράλληλα συλλέγουν power-ups, κέρματα και τρόπαια. Σύντομα, θα στέλνετε κηδεμόνες και φίλους έξω σε αναζητήσεις για να κερδίσετε ακόμα μεγαλύτερες ανταμοιβές.

2. Μπάσκετ FRVR
Το παιχνίδι καλαθοσφαίρισης του Facebook, το μπάσκετ FRVR έχει γυρίσεις ένα μπάσκετ σε ένα στεφάνι με ένα απλό κίνημα τσίμπημα. Κάθε καλάθι αξίζει περισσότερους πόντους από το προηγούμενο, αλλά αν χάσετε ένα σουτ, είστε έξω. Προειδοποίηση: το παιχνίδι παίρνει σταδιακά πιο δύσκολο όταν η τοποθέτηση του στεφάνου μετακινηθεί προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά και πρέπει να αρχίσετε να γυρίζετε τις λήψεις σας σωστά για να τις κάνετε.
3. Uno
Αναπτύχθηκε από τους NetEase και Mattel, το Uno , το δημοφιλές παιχνίδι καρτών, έρχεται στα στιγμιαία παιχνίδια.

Εάν χρειάζεστε μια ανανέωση των βασικών κανόνων, γνωρίζετε ότι κάθε παίκτης ξεκινάει με επτά φύλλα, αφήνοντας τα υπόλοιπα φύλλα με την όψη προς τα κάτω σε ένα σωρό κλήρωσης. Γυρίστε την πρώτη κάρτα στο σωρό κλήρωσης για να δημιουργήσετε ένα σωρό απόρριψης. Έχετε το άτομο στο αριστερό παιχνίδι του ντήλερ το χρώμα, τον αριθμό ή το σύμβολο της κάρτας. Τοποθετήστε αυτή την κάρτα με την όψη επάνω στο σωρό απόρριψης. Όταν παίζετε μια άγρια ​​κάρτα, λέει στο επόμενο άτομο ποιο χρώμα θέλετε να ταιριάζουν. Σχεδιάστε μια κάρτα από την κορυφή του σωρού κλήρωσης, αν δεν μπορείτε να κάνετε αντιστοιχία με την κάρτα στο σωρό απόρριψης. Μπορεί να αναπαράγεται εάν αντιστοιχεί στην κάρτα αναπαραγωγής. Στη συνέχεια, περάστε το παιχνίδι στο επόμενο άτομο. Συνεχίστε να παίζετε αριστερόστροφα και φωνάζετε, “Uno”, όταν έχετε μόνο μία κάρτα αριστερά στο χέρι σας. Παίξτε μέχρι ένας παίκτης να βγει έξω από τις κάρτες.

Μπορείτε επίσης να παίξετε όπου συγκεντρώνετε τους πόντους όλων των άλλων – κάθε κάρτα έχει διαφορετική αξία – και να συνεχίσετε να παίζετε έως ότου φτάσει κάποιος σε 500 πόντους.

Στην έκδοση “στιγμιαία παιχνίδια” του Instant Games μπορείτε να πατήσετε το Quick Play για να ταιριάζει με τυχαίους παίκτες ή Team 2 vs 2, στο οποίο duos μπορεί να συνεργαστεί με άλλους, Room Mode, όπου οι παίκτες δημιουργούν τους δικούς τους κανόνες και Party Mode το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για συγκεντρώσεις εκτός σύνδεσης.
4. Λέξεις με φίλους
Το εξαιρετικά επιτυχημένο παιχνίδι λέξεων-οικοδόμησης του Zynga – και ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια που βασίζονται σε στροφές – Λέξεις με φίλους έρχεται σε Στιγμιαία Παιχνίδια, προσφέροντας στους παίκτες ένα διαγωνισμό δημιουργίας λέξεων όπως το Scrabble όπου μπορείτε να κερδίσετε νομίσματα και κονκάρδες στη διαδικασία. Εάν χρειάζεστε βοήθεια, μπορείτε να ανακατέψετε τις επιστολές σας, να τις αντικαταστήσετε (αλλά να χάσετε μια στροφή) ή να περάσετε τη σειρά σας. Οι λέξεις με τους φίλους είναι ιδιαίτερα ωραίες για την ακονίζοντας λεξιλόγια, ορθογραφία και δεξιότητες παζλ.
5. 4 φωτογραφίες 1 Word
Όπως υποδηλώνει το όνομά του, το 4 Pics 1 Word εμφανίζει ένα κουαρτέτο εικόνων και τις εργασίες σας με μαντέψετε τη λέξη που όλοι έχουν κοινό. Θα δείτε μια σειρά από κενά πλαίσια κάτω από τις εικόνες που πρέπει να συμπληρώσετε με γράμματα, που σας δείχνει πόσο καιρό είναι η λέξη. Αφού αισθάνεστε ότι γνωρίζετε την απάντηση, πιέστε τα γράμματα από το διαθέσιμο σωρό για να τα εισαγάγετε στα πλαίσια. Όταν το έχετε, συνεχίστε να παίζετε για να διατηρήσετε τη νίκη. Αλλά προσέξτε ότι το παιχνίδι παίρνει προοδευτικά πιο δύσκολο καθώς προχωράτε.

Το άρθρο μεταφράστηκε αυτόματα από το cnet.com

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.