Ρία Αντωνίου – Ψωμόπουλος: Νέα στοιχεία που ανατρέπουν το σκηνικό

Νέα τροπή φαίνεται πως παίρνει η υπόθεση:

Το πόρισμα σχετικά με την καταγγελία της Ρίας Αντωνίου ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον σύντροφό της, Χρήστο Ψωμόπουλο, το οποίο έβγαλε η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών, παραδόθηκε στην Αστυνομία.

Το μοντέλο υπεβλήθη σε εξέταση και όπως διαπιστώθηκε φέρει εμφανείς κακώσεις στο πρόσωπο και τα χέρια.

Όπως απεφάνθη ο ιατροδικαστής που διενήργησε την εξέταση, αναφέρει περιγραφικά ότι υπάρχουν κάποιες ρήξεις στον κόλπο, οι οποίες όμως δεν είναι πρόσφατες.

Αυτό, βέβαια δεν είναι το τελικό πόρισμα του ιατροδικαστή, αφού έχει ληφθεί κολπικό επίχρισμα, το οποίο θα εξεταστεί αν φέρει ίχνη DNA του επιχειρηματία. Ωστόσο, δεν είναι σαφές τι θα συνεισφέρει αυτό στην υπόθεση, που έχει προκαλέσει σάλο, αφού είναι παραδεκτό και από τις δύο πλευρές ότι διατηρούσαν επί μήνες ερωτική σχέση.


Τι υποστηρίζουν οι δύο πλευρές
Το πανύψηλο μοντέλο είχε καταγγείλει στους αστυνομικούς ότι η συζήτηση για διακοπή της σχέσης τους κατέληξε στον ξυλοδαρμό και τον βιασμό της, ώσπου κατάφερε να φύγει από το δωμάτιο ξενοδοχείου και να πάει στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων.

Από την πλευρά του, ο 39χρονος επιχειρηματίας δίνει μια εντελώς διαφορετική διάσταση, υποστηρίζοντας ότι κίνητρο της 30χρονης πρώην συντρόφου του είναι η εκδίκηση και αρνείται τα περί βιασμού. Μάλιστα, όπως έχει προαναγγείλει, αναμένεται τις επόμενες μέρες να προσκομίσει αποδεικτικό υλικό και από κάμερες για την αθωότητά του. Τέλος, σημειώνεται ότι συνήγορος της Ρίας Αντωνίου, ανέλαβε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Ο Χρήστος Ψωμόπουλος μετά τις καταγγελίες εξέδωσε την ακόλουθη γραπτή ανακοίνωση
«Από τον Τύπο, με έκπληξη, πληροφορήθηκα ότι υποβλήθηκε σε βάρος μου μηνυτήρια αναφορά για το αδίκημα του βιασμού. Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδέποτε διέπραξα το οποιοδήποτε αδίκημα σε βάρος της κας Αντωνίου, με την οποία διατηρώ σχέση και έδωσα εντολή στους πληρεξούσιους δικηγόρους μου, Αθανάσιο Πλεύρη και Αθανάσιο Ζαμάνη, να διερευνήσουν τα καταγγελλόμενα προκειμένου να πράξουν καθετί νόμιμο για την προάσπιση της τιμής και υπόληψης μου από ψευδείς και ανυπόστατες καταγγελίες.

Δεν θα επιτρέψω στον οποιονδήποτε να εκμεταλλευτεί ψευδείς καταγγελίες για τη δημιουργία εντυπώσεων σε βάρος μου, οι οποίες έχουν άμεσο αντίκτυπο, πέρα από εμένα και στην ζωή του ανήλικου τέκνου μου» ανέφερε.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.