Κατεβάστε δωρεάν προγράμματα για τον υπολογιστή (2019 Λίστα)

Ως χρήστες υπολογιστών, χρειαζόμαστε διαφορετικό λογισμικό για να ανταποκριθούμε στις διαφορετικές ανάγκες όλη την ώρα. Με τα χρόνια διάφορες εταιρείες λογισμικού και πολλοί ταλαντούχοι προγραμματιστές και προγραμματιστές έχουν δημιουργήσει μερικά εκπληκτικά προγράμματα τα οποία είναι διαθέσιμα για λήψη στο διαδίκτυο.
Δεν είναι πάντα εύκολο να βρούμε το τέλειο λογισμικό που πραγματικά χρειαζόμαστε και το οποίο θα κάνει τη δουλειά για μας. Αυτό είναι όπου οι ιστοσελίδες download λογισμικού έρχονται και καλύπτουν.

Αυτοί οι ιστότοποι δεν φιλοξενούν μόνο το λογισμικό στους δικούς τους διακομιστές, έτσι ώστε να είναι διαθέσιμα για λήψη 24/7 αλλά και να τα κατηγοριοποιούν κατάλληλα, ώστε να είναι εύκολο για εμάς να διερευνήσουμε και να βρούμε το λογισμικό που ψάχνουμε.

Η άλλη σημαντική πτυχή σχετικά με αυτές τις ιστοσελίδες λήψης λογισμικού είναι ότι σαρώνονται όλα τα προγράμματα στους ιστότοπούς τους για να βεβαιωθούν ότι είναι απαλλαγμένα από spyware και ιούς. Σχεδόν όλοι οι προαναφερθέντες ιστότοποι διαθέτουν μια ενεργή κοινότητα χρηστών, οι οποίοι αναθεωρούν το λογισμικό και δίνουν ανατροφοδότηση, ώστε να μπορείτε να λάβετε τεκμηριωμένη απόφαση προτού κάνετε λήψη και αρχεία.

Ας δούμε μερικούς ιστότοπους που έχουν κάνει το σήμα τους στο διαδίκτυο με την τεράστια συλλογή λογισμικού τους και τις εύκολες επιλογές πλοήγησης.

1) Download.com

Το Download.com είναι η μητέρα όλων των ιστοσελίδων για λήψη λογισμικού. Είναι το παλαιότερο του τύπου και ιδρύθηκε πριν από περίπου 14 χρόνια. Αυτός ο ιστότοπος ανήκει στην CNet, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα των ειδήσεων τεχνολογικών ειδήσεων και προϊόντων στο Διαδίκτυο.

Έχει ένα τεράστιο αποθετήριο λογισμικού υπολογιστών για όλες τις πλατφόρμες όπως τα Windows, Mac και Linux καθώς και εφαρμογές για κινητά. Καλύπτουν επίσης εφαρμογές και υπηρεσίες μέσω διαδικτύου. Η ενότητα Λογισμικό περιλαμβάνει πάνω από 100.000 δωρεάν downloads, shareware και δοκιμές.

Οι λήψεις συχνά αξιολογούνται και ελέγχονται από τους συντάκτες και περιέχουν περίληψη του αρχείου από τον εκδότη του λογισμικού. Οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν επίσης να γράψουν κριτικές και να αξιολογήσουν το προϊόν.

2) FileHippo.com

Το FileHippo προσφέρει freeware καθώς και shareware.

Προσφέρει επίσης το FileHippo Update Checker, ένα μικρό πρόγραμμα που σαρώνει τον υπολογιστή σας για εγκατεστημένο λογισμικό από την τοποθεσία FileHippo και προτείνει διαθέσιμες ενημερώσεις για αυτό. Η ενημέρωση του λογισμικού υπολογιστή είναι ένα σημαντικό βήμα στη διατήρηση του υπολογιστή σας ασφαλή. Ο έλεγχος ενημερώσεων FileHippo σας βοηθά να σας βοηθά να το κάνετε αυτό με ευκολία.

3) ZDNet

Ο Κατάλογος του ZDNet είναι η μεγαλύτερη βιβλιοθήκη downloads λογισμικού του Ιστού. Καλύπτοντας λογισμικό για Windows, Mac και Mobile συστήματα, το λογισμικό του ZDNet είναι η καλύτερη πηγή για τεχνικό λογισμικό.

Τα τελευταία χρόνια έχουν περάσει μερικές αναβαθμίσεις και οι ιστότοποι έχουν πολύ καλύτερη εμφάνιση και έχουν καλύτερη συλλογή λογισμικού σε σύγκριση με το πότε το ταξινομήσαμε για πρώτη φορά εδώ. Καταγράφουν τόσο τις λήψεις του Freeware όσο και του λογισμικού που κατεβάζουν το λογισμικό Shareware

4) Softpedia.com

Το Softpedia είναι ένας Ρουμάνικος ιστότοπος που αναγράφει πληροφορίες και παρέχει λήψεις για λογισμικό. Στο site επίσης μπορείτε να βρείτε σημαντικές ειδήσεις τεχνολογίας, επιστήμης, υγείας και ψυχαγωγίας.

Οι κατηγορίες λογισμικού είναι διατεταγμένες ιεραρχικά και διαμορφώνονται μετά από διαδρομές συστημάτων αρχείων των Windows, όπως “C:> Κινητό τηλέφωνο> Εργαλεία> Nokia.”

Οι χρήστες μπορούν να ταξινομούν ανάλογα με κριτήρια όπως την ημερομηνία της τελευταίας ενημέρωσης, τον αριθμό των λήψεων ή την αξιολόγηση. Υπάρχουν τρεις τρόποι προβολής, κανονικό, δωρεάν λογισμικό ή λογισμικό κοινής χρήσης, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να προβάλλουν ορισμένους τύπους λογισμικού.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.