Τα Top10 κορυφαία torrent sites για το 2019 (Λίστα)

Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς τοποθεσίες torrent στις αρχές του 2019;

Παρακάτω είναι ο πλήρης κατάλογος των δέκα πιο επισκεπτόμενων περιοχών torrent στην αρχή του νέου έτους. Ο κατάλογος βασίζεται σε διάφορες αναφορές κυκλοφορίας και προβάλλουμε την κατάταξη Alexa για κάθε μία. Επιπλέον, συμπεριλαμβάνουμε την κατάταξη του περασμένου έτους.

ΟΙ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΙ TORRENT
1. YTS.AM
Το YTS.am είναι ο ανεπίσημος διάδοχος του ομίλου YTS ή YIFY. Ο ιστότοπος τυπικά επανασυνδέει τις κυκλοφορίες άλλων δημοφιλών ταινιών από τρίτους. Ενώ αυτά απαγορεύτηκαν από πολλές άλλες περιοχές torrent, το YTS είναι πλέον πιο δημοφιλές από ποτέ.

2. 1337Χ
1337x έχει σταθερή παρουσία σε αυτόν τον κατάλογο για πολλά χρόνια. Έχει ως μια αφοσιωμένη ομάδα μεταφορτωτών που παρέχουν φρέσκο ​​περιεχόμενο. Παρά τις παρεμποδίσεις του ISP σε πολλές χώρες, συνεχίζει να αυξάνεται.

3. ΤΟ PIRATE BAY
Ο Πειρατικός κόλπος μετατράπηκε σε ηλικία 15 ετών πέρυσι και είναι ο παλαιότερος ιστότοπος αυτής της λίστας. Αν υπολογίσαμε όλη την επισκεψιμότητα από τομείς μεσολάβησης, θα ήταν πιθανό να παραμείνει στην κορυφή, αλλά λόγω των συχνών διακοπών και των προβλημάτων συνδεσιμότητας βρίσκεται τώρα στην τρίτη θέση.

4. RARBG
Το RARBG έπεσε δύο θέσεις σε σύγκριση με πέρυσι. Ο ιστότοπος λειτουργεί με πολλά ονόματα τομέα, αλλά μόνο αυτός με τις περισσότερες μετρήσεις κυκλοφορίας για αυτήν τη λίστα. Η RARBG ιδρύθηκε το 2008 και ειδικεύεται σε εκδόσεις βίντεο υψηλής ποιότητας.

5. TORRENTZ2
Το Torrentz2 ξεκίνησε ως stand-in για τον αρχικό ιστότοπο Torrentz.eu, ο οποίος έκλεισε οικειοθελώς τις πόρτες του το 2016. Παρά ορισμένα ζητήματα με εξαφανίσεις συνδέσμους torrent στις αρχές του περασμένου έτους, εξακολουθεί να είναι ισχυρή.6. NYAA.SI
Το NYAA.si είναι μια δημοφιλής ανάσταση του site torrent του NYAA. Η περιοχή αναβλήθηκε από την Cloudflare πέρυσι, αλλά σύντομα βρήκε μια κατάλληλη εναλλακτική λύση.

7. LIMETORRENTS
Το LimeTorrents βρίσκεται εδώ και πάνω από μισή δεκαετία. Πριν από μερικούς μήνες, ο χειριστής του ιστότοπου άλλαξε το όνομα τομέα του LimeTorrents και ενημέρωσε την αρχική του σελίδα, απαντώντας σε διάφορες προσπάθειες αποκλεισμού.

8. ZOOQLE
Το Zooqle, το οποίο μπορεί να υπερηφανεύεται για πάνω από 3,8 εκατομμύρια επαληθευμένους torrents, διατηρεί τη θέση του στην κορυφή 10. Ο χώρος διαφημίστηκε ανοιχτά ως εναλλακτική λύση στο Bitsnoop, το οποίο έκλεισε το 2017.

9. EZTV.AG
Η αρχική ομάδα διανομής τηλεοπτικών torrent EZTV έκλεισε μετά από μια εχθρική ανάληψη το 2015, με νέους ιδιοκτήτες να ισχυρίζονται ότι είναι ιδιοκτήτες της μάρκας. Η ομάδα παραμένει ενεργή, αν και όχι χωρίς αμφιβολία. Μόλις πριν από μερικούς μήνες η ETTV κατηγόρησε την ομάδα ότι «κλέβει» τις απελευθερώσεις της.

10. TORRENTDOWNLOADS
Το TorrentDownloads ήταν εδώ και αρκετά χρόνια. Η περιοχή torrent επανάκτησε ένα σημείο στην κορυφή 10 φέτος μετά από ένα χρόνο απουσίας. Είναι ένας δείκτης μη ανοησίας που παρέχει torrents σε εκατομμύρια χρήστες κάθε μήνα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.