Δείτε Δωρεάν Live αγώνες ποδοσφαίρου HD (Ace Stream)

Το Ace Stream είναι μια εφαρμογή βίντεο που σας επιτρέπει να προβάλλετε ζωντανά αθλητικά και άλλα περιεχόμενα. Χρησιμοποιεί υποδομή τύπου peer-to-peer παρόμοια με το BitTorrent , πράγμα που σημαίνει ότι όταν χρησιμοποιείτε το Ace Stream για να παρακολουθήσετε ένα βίντεο, μεταφορτώνετε επίσης τμήματα του βίντεο σε άλλα άτομα.

Σε αντίθεση με τις υπηρεσίες που προσφέρουν ζωντανή τηλεοπτική ροή , όπως το Sling TV, το YouTube TV και το DirecTV Now, το Ace Stream δεν απαιτεί συνδρομή. Για να χρησιμοποιήσετε το Ace Stream, απλά κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή, τοποθετήστε το σε ένα Content ID Ace Stream και αρχίζει η διαδικασία streaming.

Δεδομένου ότι το Ace Stream είναι λογισμικό , δεν υπάρχει όριο στον τύπο του περιεχομένου που μπορεί να μεταδοθεί. Ωστόσο, είναι πολύ δημοφιλής στους λάτρεις των σπορ, δεδομένου ότι είναι ένας εξαιρετικά εύκολος τρόπος να  παρακολουθήτε ζωντανά αθλήματα.

Το Ace Stream είναι διαθέσιμο μόνο για Windows και Android , οπότε πρέπει να χρησιμοποιείτε υπολογιστή με Windows ή συσκευή Android αν θέλετε να εγκαταστήσετε το Ace Stream.

Για να αποκτήσετε το Ace Stream στον υπολογιστή σας:

Κατεβάστε το Ace Stream

 

  1. Κάντε λήψη του αρχείου και εκτελέστε το μετά την ολοκλήρωση της λήψης.
  2. Διαβάστε τη συμφωνία αδειοδότησης, ελέγξτε εάν αποδέχομαι εάν αποδέχεστε τη συμφωνία και κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο .
  3. Επιλέξτε τα στοιχεία που θα εγκατασταθούν και κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο .
  4. Επιλέξτε μια μονάδα εγκατάστασης και κάντε κλικ στην επιλογή Εγκατάσταση .

Μόλις τελειώσει η διαδικασία εγκατάστασης θα χρειαστείτε links

https://www.livefootballol.me/live-football-streaming-2019.html

Πλοηγειθείτε και επιλέξτε τον αγώνα που θέλετε να παρακολουθήσετε

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.