Άγριο ξύλο μεταξύ δημοσιογράφων στην ΕΡΤ

Μπορεί να μοιάζει απίστευτο, αλλά είναι πέρα ως πέρα αληθινό. Πιάστηκαν στα χέρια το απόγευμα της Τετάρτης δύο αθλητικογράφοι της ΕΡΤ, με αποτέλεσμα να κληθεί ασθενοφόρο στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής και στη συνέχεια να υποβληθούν εκατέρωθεν μηνύσεις.

Οι δύο δημοσιογράφοι, όπως λένε αυτοί που γνωρίζουν, φαίνεται να είχαν διαφωνίες από περασμένα χρόνια. Οι δυο τους άρχισαν να συζητούν χαλαρά, αλλά περνώντας η ώρα τα πνεύματα γρήγορα οξύνθηκαν και η κατάσταση εκτροχιάσθηκε. Σύμφωνα με αμθρώπου ςπου βρέθηκαν εκεί ο ένας αθλητικογράφος κινήθηκε απειλητικά εναντίον του άλλου και τον χτύπησε με μπουνιές. Ο ένας παό τους δυο, εκείνος που ξεκίνησε τον καβγά, φυγαδεύτηκε και ο άλλος δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες αρχικά από συναδέλφους του κι έπειτα παό την ομάδα του ασθενοφόρου.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της ΕΡΤ σχετικά με το περιστατικό, αναφέρει:
«Η διοίκηση της ΕΡΤ έχει λάβει πλήρη γνώση του περιστατικού που σημειώθηκε μεταξύ δύο.. εργαζόμενων δημοσιογράφων της εταιρείας. Οι παράμετροι του περιστατικού εξετάζονται διεξοδικώς από τα αρμόδια υπηρεσιακά όργανα της εταιρείας, ενώ έχουν ήδη κινηθεί οι απαραίτητες πειθαρχικές διαδικασίες για τη διακρίβωση των γεγονότων και τον καταλογισμό ευθυνών, όπου αυτές προκύψουν. Σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουν ανεκτές ενέργειες, οι οποίες αντιβαίνουν τον κανονισμό της εταιρείας, την ευπρέπεια και τη συναδελφικότητα.»

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.