Οι καλύτερες ειδήσεις στο Internet: Ειδήσεις, αθλητικά, τεχνολογία, ταινίες Greek subs, downloads

Apple TV: Συνδρομητική τηλεόραση ανακοίνωσε η Apple

0

Την είσοδό της στην συνδρομητική τηλεόραση επιβεβαίωσε κι επισήμως η Apple, στο σημερινό της event στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια μετά από αμέτρητες φήμες που κυκλοφορούσαν όλο το προηγούμενο διάστημα.

«Το όραμά μας για την τηλεόραση είναι να φέρουμε σε μια πλατφόρμα τις αγαπημένες σειρές, ταινίες, αθλητικές εκπομπές και ειδήσεις και να τις κάνουμε διαθέσιμες για θέαση από όλες τις συσκευές μας» είπε ο Tιμ Κουκ από την σκηνή του αμφιθεάτρου Steve Jobs. «Στόχος να περνάτε λιγότερη ώρα αναζητώντας κάτι και περισσότερη στο να το απολαμβάνετε. Spectrum, DirecTV, Optimum, Hulu, PlayStation Vue, FuboTV,  CBS, Starz, Showtime, HBO, Nickelodeon, Mubi, The History Channel Vault, Comedy Central Now, όλα θα είναι διαθέσιμα μέσω της εφαρμογής Apple TV», συμπλήρωσε.

«Χωρίς διαφημίσεις, με περιεχόμενο on demand, σχεδιάσαμε μια νέα εμπειρία θέασης στην οποία θα πληρώνετε γι’ αυτό που θέλετε να δείτε, ενώ όλα υπάρχουν μέσα από μια εφαρμογή».


Η παρακολούθηση θα είναι διαθέσιμη online και offline, οι χρήστες της ίδιας οικογένειας θα μπορούν να μοιραστούν το περιεχόμενο μεταξύ τους, ενώ θα υπάρχουν διάφορα κανάλια Apple TV Channels μέσω της εφαρμογής Apple TV.

Η νέα υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη τον Μάιο για tvOs και iOs ενώ από τον Σεπτέμβριο θα είναι διαθέσιμη και για MacOs και φυσικά και στις έξυπνες τηλεοράσεις (Samsung, LG, Sony και άλλες). Η εφαρμογή θα γίνει διαθέσιμη σε 100 και πλέον χώρες.

Ωστόσο η εφαρμογή θα έχει και το δικό της πρωτότυπο περιεχόμενο μέσω του Apple TV+ επικεφαλής του οποίου θα είναι ο Jamie Erlicht και ο Zack Van Amburg. Η υπηρεσία Apple TV+ θα είναι διαθέσιμη το Φθινόπωρο σε 100 χώρες.

Το πρωτότυπο περιεχόμενο θα γίνει σε συνεργασία με γνωστούς σκηνοθέτες παραγωγούς και ηθοποιούς. Ο τεχνολογικός κολοσσός αναμένεται να ξοδέψει περί τα 2 δισ. για να γυρίσει πρωτότυπο περιεχόμενο, ωστόσο το Netflix ξοδεύει ήδη τα πενταπλάσια, γι’ αυτο και ο ανταγωνισμός αναμένεται σκληρός. Περισσότερες λεπτομέρειες για το κόστος της συνδρομής και τον τρόπο λειτουργίας της ανανεωμένης εφαρμογής δεν ανακοινώθηκαν.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.