Μαύρη Θάλασσα: Επεισόδιο 21-22-23-24-25

Δείτε τι θα συμβεί στα πρώτα επεισόδια της νέας Τούρκικης σειράς ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 21-22-23-24-25

Επεισόδιο 21

Ο Μουσταφά καταφεύγει σε μια λύση απελπισίας για να σώσει την οικογενειακή επιχείρηση. Όμως ο Βεντάτ, σε συνεργασία με τον Τζεμίλ Νταγντεβιρέν, είναι αποφασισμένος να μην αφήσει την οικογένεια Καλελί να πάρει ανάσα. Ο Ταχίρ προσπαθεί να κρύψει βαθιά μέσα του όσα νιώθει για τη Νεφές, κι εκείνη προσπαθεί να συνηθίσει την απουσία του από τη ζωή της. Ο μικρός Γιήτ θα αποκαλύψει το μεγάλο του μυστικό, το οποίο θα βάλει ακόμα μια βόμβα στα θεμέλια της οικογένειας Καλελί.

Επεισόδιο 22

Ένα νέο πρόσωπο εμφανίζεται στη ζωή της Νεφές και της θυμίζει τον εαυτό της, όπως ήταν προτού ξεφύγει από τον εφιάλτη της. Ο Μουσταφά προσπαθεί να εξηγήσει στον αδελφό του τα κίνητρα των πράξεών του, όμως η σχέση τους έχει ακόμα πολύ δρόμο ώσπου να ξαναγίνει όπως πρώτα. Ο Ταχίρ μαθαίνει ότι η φήμη του έχει εξαπλωθεί σαν τα κύματα της Μαύρης Θάλασσας. Όπως κι αυτός δεν μπορεί να καταλάβει την πράξη του αδελφού του, έτσι κι ο γύρω κόσμος δεν μπορεί ακόμη να πειστεί για τις προθέσεις του απέναντι στη Νεφές.

Επεισόδιο 23

Η Νεφές προσπαθεί να προειδοποιήσει τη Ναζάρ για όσα την περιμένουν αν αφήσει τον Βεντάτ να την πλησιάσει υπερβολικά, όμως εκείνη δεν την πιστεύει. Ο Μουσταφά εξηγεί στον Ταχίρ το λόγο για τον οποίο έδρασε με τρόπο που φάνηκε σαν προδοσία απέναντι στη Νεφές και τον γιο της, όμως εκείνος δεν είναι έτοιμος να τον συγχωρήσει. Εν τω μεταξύ, η Μερτζάν αποκαλύπτει στον Ταχίρ ότι ο Βεντάτ μαζί με τον πατέρα της μηχανορραφούν για να καταστρέψουν οικονομικά την οικογένεια Καλελί.

Επεισόδιο 24
Ο Ταχίρ χάρη στις πληροφορίες της Μερτζάν καταστρώνει ένα πανέξυπνο σχέδιο για να εκδικηθεί τον Τζεμίλ και να πάρει πίσω τα χρήματα που αυτός και ο Βεντάτ έκλεψαν από τον αδελφό του. Έχοντας πλέον ολοκληρώσει και αυτή την υποχρέωση απέναντι στην οικογένειά του, ο Ταχίρ είναι ακόμη πιο ανυπόμονος να πάρει την Νεφές και να φύγουν μακριά μαζί με το γιο της, καθώς έχει πειστεί πως η οικογένειά του και ο κοινωνικός τους περίγυρος δεν θα την αποδεχθούν ποτέ πραγματικά.

Επεισόδιο 25

Ο Μουσταφά κάνει την πιο δύσκολη εξομολόγηση της ζωής του: αποκαλύπτει σε μια μητέρα για ποιο λόγο παρέδωσε το παιδί της στο στόμα του λύκου. Εν τω μεταξύ, ο Τζεμίλ Νταγντεβιρέν δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχασε τον οικονομικό πόλεμο με την οικογένεια Καλελί, και ζητά από τον Βεντάτ να τον αποζημιώσει. Η Νεφές ανοίγει την καρδιά της στο νέο πρόσωπο που ζητά τη βοήθειά της, όμως σύντομα θα το μετανιώσει. Τέλος, ο Ταχίρ της μιλά ανοιχτά για τα συναισθήματά του και την πιέζει να φύγουν μαζί με τον Γιήτ ώστε να γλιτώσουν από όλα όσα τους καταδιώκουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.