Έρχεται η τοστιέρα της Razer


Επιβεβαιώθηκε από τον Min-Liang Tan στο Facebook! [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 9/11/18] Την 1η Απριλίου 2016 η Razer είχε δώσει στη δημοσιότητα ένα βίντεο στο οποίο διαφήμιζε με αστείο τρόπο μία…τοστιέρα Razer! Φυσικά επρόκειτο για πρωταπριλιάτικη φάρσα. Ωστόσο, δυόμιση χρόνια μετά, υπάρχουν χιλιάδες gamers που δείχνουν ότι θέλουν η τοστιέρα αυτή να γίνει πραγματικότητα.

Επειδή η Razer τα τελευταία χρόνια δεν έχει επεκταθεί μόνο στα περιφερειακά, μήπως στο πίσω μέρος του μυαλού της υπάρχουν ακόμα και οι ηλεκτρονικές οικιακές συσκευές; Πάντως, ο Min-Liang Tan έχτισε hype μέσω του Twitter account του πριν από λίγες μέρες, μέσω εικόνας της τοστιέρας από το επίσημο Twitter account της Razer το οποίο και έκανε share, ενώ είπε ότι αν η παρακάτω Facebook page φτάσει το ένα εκατομμύριο Likes τότε η τοστιέρα Razer θα γίνει πραγματικότητα!

Προβολή εικόνας στο Twitter
Προβολή εικόνας στο Twitter

R Λ Z Ξ R

@Razer
Happy Sandwich Day! 🥪

2.316
3:00 π.μ. – 3 Νοε 2018
300 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter

Θυμίζουμε πάντως ότι η Razer κυκλοφορεί μέχρι και συλλεκτικές παγοθήκες με το λογότυπό της. Έχουμε την τύχη να διαθέτουμε δύο εξ αυτών. Άρα γιατί όχι να κάνει το ένα βήμα παραπάνω και να πάει στην τοστιέρα.

Οι fans της Razer σίγουρα θα…”ψηθούν” να την αποκτήσουν.

[UPDATE: 1/5/19 – Έρχεται η τοστιέρα της Razer!] Ο Min-Liang Tan, διευθύνων σύμβουλος της Razer, ανακοίνωσε ότι ξεκινάει και επίσημα ο σχεδιασμός της τοστιέρας της Razer!

Η ανακοίνωση έγινε μέσω της Facebook page του, στην οποία δήλωσε χαρακτηριστικά για την αντίστοιχη Facebook page της τοστιέρας “Οκ, κερδίσατε. Ζητήσαμε ένα εκατομμύριο likes και κάθε tatoo θα ισοδυναμούσε με 100.000 likes. Μπορεί να μην φτάσατε το ένα εκατομμύριο likes στη σελίδα της τοστιέρας αλλά έχουμε 12 tattoo. Επομένως θα κάτσω με την ομάδα των designers να σχεδιάσουμε την τοστιέρα της Razer. Η υλοποίησή της θα πάρει μερικά χρόνια”.

Όπως αντιλαμβάνεστε, σε λίγα χρόνια θα μπορούμε να φάμε τοστάκια…από την τοστιέρα της Razer, με το λογότυπό της να αποτυπώνεται πάνω σε κάθε μας τοστ. Συγκίνηση!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.