Πόσα κερδίζουν οι πρωταγωνιστές του Avengers: Endgame

Πόσα κερδίζουν οι πρωταγωνιστές του Avengers: Endgame

Τους μισθούς των βασικών πρωταγωνιστών του Avengers: Endgame αποκάλυψε το The Hollywood Reporter.

Σύμφωνα με το έγκυρο Μέσο ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, ο οποίος υποδύεται τον Ironman από το 2008, διαπραγματεύτηκε με τον επικεφαλής τον Marvel Studios για αυξήσει την αμοιβή του μετά από την μεγάλη επιτυχία των τελευταίων ταινιών.

Εκτιμάται ότι ο ηθοποιός κέρδισε τουλάχιστον 57 εκατ. δολάρια από την περσινή ταινία Avengers: Infinity War, η οποία είχε έσοδα άνω των 2 δισ. δολαρίων και πιθανότατα θα βγάλει πολλά περισσότερα από το Endgame το οποίο είχε έσοδα ύψους 1,2 δισ. δολαρίων μόνο το πρώτο Σαββατοκύριακο προβολής του.

Υπολογίζεται ότι από το Spider-Man: Homecoming ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ έβγαλε 5 εκατ. δολάρια ανά ημέρα, για μια δουλειά τριών ημερών.

Ο Κρις Χέμσγουορθ, ο οποίος αρχικά υπέγραψε για πέντε ταινίες το 2010, επαναδιαπραγματεύθηκε την αμοιβή του για να παίξει τον Thor στο Infinity War και το Endgame κερδίζοντας περί τα 15 με 20 εκατ. δολάρια ανά ταινία.

Ο Κρις Έβανς, ο οποίος υποδύεται τον Captain America, επίσης επαναδιαπραγματεύθηκε για μια αμοιβή ύψους 15 με 20 εκατ. δολάρια.

Η αμοιβή της Σκάρλετ Γιόχανσον για το Endgame δεν είναι γνωστή. Ωστόσο η ίδια θα λάβει περί τα 20 εκατ. δολάρια για τη νέα ταινία Black Widow που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2020.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.