Η Epic Games εξαγόρασε την εταιρεία ανάπτυξης του Rocket League

Η Epic Games έχει μεγάλη αύξηση εσόδων το τελευταίο χρονικό διάστημα λόγω του Fortnite. Αυτό της επέτρεψε να επενδύσει στη δημιουργία του Epic Games Store για να ανταγωνιστεί το Steam, ενώ πλέον πραγματοποίησε και μια μεγάλη εξαγορά developer.

Ο λόγος για την Psyonix, η οποία εδώ και χρόνια μας έχει χαρίσει το επιτυχημένο Rocket League, η οποία ανακοίνωσε στο site της το συγκεκριμένο γεγονός. Ως εκ τούτου, το Rocket League θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Epic Games Store μέσα στο 2019. Μέχρι στιγμής πάντως εξακολουθεί να παραμένει στο Steam για όσους θέλουν να το αποκτήσουν. Η Psyonix ανακοίνωσε ότι με την εξαγορά θα γίνει ακόμη πιο μεγάλη και θα μπορέσει να δώσει στο community ακόμη περισσότερο περιεχόμενο.

Όσοι θα έχετε ήδη το Rocket League στο Steam θα συνεχίσετε να λαμβάνετε updates. Όταν όμως θα μεταφερθεί στο Epic Games Store θα πάψει να πωλείται στο Steam.

Μένει να δούμε αν η Epic Games θα εξαγοράσει κι άλλες εταιρείες. Πάντως το Rocket League είναι ένα από τα πιο κερδοφόρα games του Steam και σίγουρα το γεγονός ότι η Valve δεν συνηθίζει να αγοράζει indie εταιρείες ίσως της κοστίσει για το μέλλον αν δεν αλλάξει πολιτική. Πάντως, η μάχη των exclusives είναι γεγονός ότι έχει φουντώσει για τα καλά στα PC.
https://www.gameworld.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.