ELIF: Επεισόδιο 328 – 329 – 330, 2ος κύκλος

Διαβάστε αναλυτικά όσα θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς Elif.
Δευτέρα 6/5/19 – Επεισόδιο 328: Η Νουρτέν λέει στην Ελίφ πως η αστυνομία ήρθε για να την πάρουν και να τη βάλουν φυλακή επειδή με το χλώριο, που έχυσε, προσπάθησε να τη δηλητηριάσει. Η Ελίφ κρύβεται τρομαγμένη και η αστυνομία, που ερευνά το σπίτι δεν τη βρίσκει. Η Νουρτέν λέει στη Σεχέρ πως αποφάσισε να δώσει την Ελίφ στον Κενάν. Η Ελίφ είναι τρομαγμένη και λυπημένη και προσεύχεται να βρει τους γονείς της. Ο Σελίμ λέει στη Ζεϊνέπ πως όλα θα πάνε καλά και της ζητάει λίγο χρόνο. Το μόνο που θέλει είναι να μην πάρουν διαζύγιο.

Η Ζεϊνέπ του ζητάει να την αφήσει ήσυχη αλλά ο Σελίμ την πείθει να την πάει σπίτι της. Η Αλιγιέ λέει στον Κενάν πως ανησυχεί πολύ για τον Σελίμ και εκείνος θυμώνει και της λέει πως η Ζεϊνέπ θα επιστρέψει σπίτι τους και εκείνη θα το δεχθεί είτε της αρέσει, είτε όχι. Η Γκόντζα ξέρει πως η Αρζού της έκλεψε τα χρήματα. Επιστρέφει σπίτι και ρωτάει για τα χρήματα. Δεν ξέρει τι να πει και στον Νετζντέτ. Ο Ερκούτ υποστηρίζει την Αρζού και αρνούνται πως έκλεψαν τα χρήματα. Η Γκόντζα επισκέπτεται τον Νετζντέτ και του λέει τι συνέβη αλλά εκείνος δεν την πιστεύει και τη διώχνει. Ο Νετζντέτ είναι πολύ θυμωμένος και σκέφτεται πως όσα του είπε η Αρζού για την Γκόντζα είναι αλήθεια.

Η Αρζού τηλεφωνεί στον Σερντάρ για να συναντηθούν. Του λέει πως η Γκόντζα χρειάζεται χρήματα για να βγει από μια δύσκολη κατάσταση και του τα δίνει για να της τα δανείσει δήθεν εκείνος, ενώ κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, ο Ερκούτ θα βγάζει φωτογραφίες. Η Γκόντζα συναντάει τον Σερντάρ και του λέει τι συνέβη με τα χρήματα. Ο Σερντάρ κρατάει το χέρι της και ο Ερκούτ τραβάει τις φωτογραφίες, που χρειάζεται. Ο Σερντάρ της λέει πως θα τη βοηθήσει να λύσει το οικονομικό αυτό πρόβλημα.

Η Γκόντζα του λέει πως με αυτά τα χρήματα θα πάρει πίσω την Ελίφ. Ο Σερντάρ σχεδιάζει να απαγάγει την Ελίφ από την Γκόντζα και να τη χρησιμοποιήσει ώστε να πάρει την κόρη του, την Τουγτσέ. Η Γκόντζα παίρνει τα χρήματα από τον Σερντάρ και τηλεφωνεί στη Νουρτέν λέγοντας της πως έχει τα χρήματα για να της φέρει την Ελίφ. Όταν η Νουρτέν πηγαίνει στο σπίτι να πάρει την Ελίφ, διαπιστώνει πως η μικρή δεν είναι εκεί…

Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια της σειράς ELIF στο STAR

Τρίτη 7/5/19 – Επεισόδιο 329: Η Νουρτέν γίνεται έξαλλη όταν συνειδητοποιεί πως η Ελίφ το έσκασε και αρχίζει να την ψάχνει. Όταν δεν τη βρίσκει, πηγαίνει στο ραντεβού της με την Γκόντζα ελπίζοντας να της αποσπάσει τα χρήματα αλλά όταν η Γκόντζα αρνείται να την πληρώσει αν δεν της δώσει το παιδί, η Νουρτέν αναγκάζεται να της πει την αλήθεια, ότι η Ελίφ το έσκασε. Η Νουρτέν ψάχνει παντού αλλά δεν βρίσκει την Ελίφ και ενημερώνει τη Σεχέρ. Στη συνέχεια αποφασίζει να επιστρέψει σπίτι της και να περιμένει εκεί. Η Ελίφ είναι εξαντλημένη και κρύβεται σε μια αποθήκη. Σκέφτεται να πάει στο κτήμα αλλά φοβάται την Αρζού. Από την άλλη δεν θέλει να επιστρέψει στο σπίτι της Νουρτέν χωρίς να είναι εκεί ο Μουχσίν.

Ο Σερντάρ ακολουθεί την Γκόντζα αλλά όταν τηλεφωνεί η Αρζού δεν της λέει πως η Γκόντζα αναζητά την Ελίφ. Η Αρζού πείθει τον Ερκούτ να βρει κάπου μόνη της τη Ζεϊνέπ και να την κάνει να αποβάλλει. Ο Σελίμ παραμένει έξω από το σπίτι της Ζεϊνέπ και κοιμάται μέσα στο αυτοκίνητό του. Η Τουλάι τον καλεί να έρθει στο σπίτι να φάει πρωινό. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ δείχνουν να συμφιλιώνονται και είναι ευτυχισμένοι. Η Μελέκ δεν είναι καλά και ξεσπάει ξαφνικά σε κλάματα. Η Τουλάι, ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ τρομάζουν. Της δίνουν ηρεμιστικά και τη βάζουν για ύπνο. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ αποφασίζουν να πάνε μια βόλτα. Έξω από το σπίτι βρίσκεται ο Ερκούτ, ο οποίος τους ακολουθεί.

Ο δικηγόρος του Νετζντέτ έχει ένα σχέδιο για να τον βγάλει από τη φυλακή και ο Νετζντέτ του ζητάει να μην πει σε κανέναν ότι υπάρχει πιθανότητα να αποφυλακιστεί. Η Αρζού επισκέπτεται τον Νετζντέτ και του δείχνει της φωτογραφίες της Γκόντζα με τον Σερντάρ. Ενώ ο Μουράτ και η Φεριντέ δουλεύουν στο εστιατόριο, ένας άντρας έρχεται και τους λέει πως έμαθε ότι το κατάστημα πωλείται και ενδιαφέρεται για λεπτομέρειες. Ο Μουράτ και η Φεριντέ ξαφνιάζονται όταν το ακούν και του λένε πως έχει λάθος πληροφορίες. Η Γκόντζα επισκέπτεται τον Νετζντέτ και του λέει πως η Νουρτέν προσπάθησε να πάρει τα χρήματα χωρίς να δώσει την Ελίφ. Ο Νετζντέτ τη ρωτάει που βρήκε τα χρήματα…

Τετάρτη 8/5/19 – Επεισόδιο 330: Η πίεση της Αλιγιέ ανεβαίνει και λιποθυμάει και ο Κενάν την πηγαίνει στο νοσοκομείο. Η Γκόντζα λέει στον Νετζντέτ ότι πούλησε τα κοσμήματά της για να βρει τα χρήματα. Ο Νέτζντετ δεν λέει τίποτα στην Γκόντζα σχετικά με τις φωτογραφίες της με τον Σερντάρ. Σκοπεύει να της ζητήσει εξηγήσεις αμέσως μόλις βγει από τη φυλακή. Καθώς η Ελίφ περιπλανιέται στους δρόμους χωρίς να ξέρει τι να κάνει, ένας πωλητής κουλουριών καταλαβαίνει πως πεινάει και της δίνει ένα κουλούρι. Η Νουρτέν αναζητά την Ελίφ. Συναντάει συναντάει τον άνθρωπο, που έδωσε το κουλούρι στο κopιτσάκι και έτσι μαθαίνει που είναι η μικρούλα. Η Νουρτέν βλέπει την Ελίφ αλλά εκείνη το σκάει ξανά και κρύβεται. Η μικρούλα αποφασίζει να ζητήσει βοήθεια από την αστυνομία.

Η μικρούλα λέει στον αξιωματικό πως έχει χαθεί και δεν θυμάται τίποτα. Οι αστυνομικοί βρίσκουν το όνομα του Κενάν στη λίστα των ανθρώπων, που αναζητούν κάποιον και του τηλεφωνούν αλλά εκείνος έχει ξεχάσει το τηλέφωνο του στο σπίτι ενώ μεταφέρει την Αλιγιέ στο νοσοκομείο. Η Νουρτέν πηγαίνει στο σπίτι της Μελαχάτ, ελπίζοντας πως η Ελίφ θα είναι εκεί. Η μικρή όμως δεν είναι εκεί και η Μελαχάτ θυμώνει με τη Νουρτέν όταν μαθαίνει πως έχασε την Ελίφ και της κλείνει κατάμουτρα την πόρτα. Η Αρζού είναι έξαλλη με τον Σερντάρ επειδή δεν κατάφερε να μάθει τι σχεδιάζει η Γκόντζα. Η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ πηγαίνουν σε ένα καφέ και ο Ερκούτ πηγαίνει εκεί και βρίσκει τον τρόπο να ρίξει κάτι στο ποτήρι της κοπέλας. Λίγο πριν πιει τον καφέ της όμως, η Ζεϊνέπ νιώθει ναυτία και δεν τον δοκιμάζει.

Ο Ερκούτ το βλέπει και απογοητεύεται. Η Ζεϊνέπ λυπάται όταν μαθαίνει πως ο Σελίμ τσακώθηκε με τη μητέρα του. Ο Σελίμ την παρηγορεί λέγοντας της πως αν χρειαστεί θα νοικιάσουν ένα σπίτι για τους δυο τους και όλα θα πάνε καλά. Η Τουγτσέ είναι θυμωμένη επειδή δεν είναι κανένας από την οικογένειά της στο σπίτι και κανείς δεν την ενημέρωσε πως θα φύγουν. Ξεσπάει στη Σεχέρ, η οποία προσπαθεί να την κάνει να φάει το πρωινό της. Ενώ η Σεχέρ τακτοποιεί την κρεβατοκάμαρα του Κενάν, το τηλέφωνο του χτυπάει συνεχώς. Η Σεχέρ τελικά απαντάει και μαθαίνει έτσι πως η Ελίφ είναι στο αστυνομικό τμήμα. Ενημερώνει αμέσως τη Νουρτέν. Η Τουγτσέ κρυφακούει τη Σεχέρ και μαθαίνει πως βρέθηκε η Ελίφ. Φοβάται πως αν επιστρέψει η Ελίφ στο σπίτι, κανείς δεν θα την αγαπάει πια και το σκάει για να τραβήξει την προσοχή…

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.