Η Valve ανακοίνωσε το Steam Chat App για iOS και Android

Αν θέλετε να μιλήσετε στους φίλους σας ενώ βρίσκεστε μακριά από τον υπολογιστή σας, η Valve μόλις το έκανε πολύ πιο εύκολο μέσω της νέας εφαρμογής Steam Chat για iOS και για Android συσκευές.

Τον περασμένο Ιούλιο, η Valve άλλαξε την εμπειρία του Steam Chat στο PC και την αναδιαμόρφωσε ολοκληρωτικά με σκοπό να ανταγωνιστεί αντίστοιχες εφαρμογές, όπως το Discord, οι οποίες τραβούσαν τους παίκτες μακριά από το Steam για να μιλήσουν εντός παιχνιδιού. Η Valve εξέλιξε κατά πολύ την λειτουργικότητα σε αυτό το νέο σύστημα συνομιλίας και τώρα το ίδιο γίνεται σε κινητές πλατφόρμες.

Όπως αναφέρει το Steam Blog, η νέα εφαρμογή Steam Chat είναι πλέον διαθέσιμη δωρεάν για iOS και Android. Εάν δεν έχετε πρόσβαση στο Google Play, η Valve παρέχει άμεση λήψη του Android .apk.

Σύμφωνα με την Valve, η νέα εφαρμογή έχει πολλά από τα βασικά χαρακτηριστικά που προσφέρονται στην έκδοση για υπολογιστές. Αυτό περιλαμβάνει τη λίστα φίλων, ώστε να μπορείτε εύκολα να δείτε ποιος είναι συνδεδεμένος και ποια παιχνίδια παίζει. Η Valve καλεί τη νέα εμπειρία συνομιλίας «Rich Chat», καθώς περιλαμβάνει «υψηλότερους συνδέσμους πιστότητας, βίντεο, tweets, GIF, Giphy, emoticons και πολλά άλλα». Μπορείτε επίσης να προσθέσετε νέους φίλους μέσω της εφαρμογής χρησιμοποιώντας Invite Links, να ξεκινήσετε ομαδικές συνομιλίες για να οργανώσετε μαζί μια συνάντηση και να προσαρμόσετε τις ειδοποιήσεις σας. Όταν η Valve δηλώνει ότι είναι προσαρμόσιμες, δεν αστειεύεται, μπορείτε να τροποποιήσετε τις ειδοποιήσεις ανά φίλο, ανά συζήτηση ομάδας ή ανά κανάλι συνομιλίας.

Αν και η εφαρμογή είναι ήδη διαθέσιμη, η Valve συνεχίζει να ασχολείται με τα χαρακτηριστικά της, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας φωνητικής συνομιλίας με τους φίλους σας. Ίσως να θυμάστε ότι η Valve διαθέτει επίσης την εφαρμογή Steam Mobile, η οποία πρόκειται τώρα να μετατραπεί σε εφαρμογή που επικεντρώνεται στην ασφάλεια του λογαριασμού, μέσω της ενσωμάτωσης του Steam Guard. Με τη σειρά τους, οι κωδικοί QR και one-touch login θα κάνουν την εμφάνισή τους στο μέλλον.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.