Φασιστικά αλληλομαχαιρώματα: «Σφάζονται» Μιχαλολιάκος – Γερμενής για την ηγεσία

Η κατάσταση διάλυσης της Χρυσής Αυγής, μετά και την αποτυχία της να εισέλθει στη Βουλή, συνεχίζεται. Για την ακρίβεια γίνεται όλο και πιο έντονη, με τα αλληλοκαρφώματα να δίνουν και να παίρνουν ανάμεσα στα πάλαι ποτέ αγαπημένα μέλη της.

Αφού μία σειρά από προβεβλημένα μέλη της έχουν «πηδήξει από το καράβι»μετά τη συντριβή της στις εκλογές, ήρθε η ώρα και για το δημόσιο «ξεκατίνιασμα».

Πρωταγωνιστές ο αρχηγός του φασιστικού μορφώματος, Νίκος Μιχαλολιάκος και ο πρώην βουλευτής, Γιώργος Γερμενής, γνωστός και ως «Καιάδας».

Η όλη δημόσια αντιπαράθεση ξεκίνησε όταν ο Μιχαλολιάκος έδωσε συνέντευξη στην Κυριακάτικη Δημοκρατία, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «εκτός Βουλής είχε μείνει και ο Συνασπισμός και αργότερα κυβέρνησε».

Νικόλαος Μιχαλολιάκος@michaloliakosn

Συνέντευξη στην “Κυριακάτικη Δημοκρατία” που κυκλοφορεί: “Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν τελεί υπό διάλυση- ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟ ΠΑΡΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” #ΧΑ

Προβολή εικόνας στο Twitter
39 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Η ατάκα αυτή «κέντρισε» τον Γερμενή, ο οποίος σχολίασε δημόσια με ένα tweet: Μα αυτό ακριβώς και ο Συνασπισμός είχε μείνει εκτός βουλής και μετά από μερικά χρόνια έγινε κυβέρνηση, αλλά ο Αλαβάνος δεν είχε γαντζωθεί από μια καρέκλα και δεν την άφηνε, αντίθετα την έδωσε σε έναν νέο άνθρωπο όπως ο Τσίπρας.

Γερμενής Γεώργιος@GermenisGiorgos

Μα αυτό ακριβώς και ο Συνασπισμός είχε μείνει εκτός βουλής και μετά από μερικά χρόνια έγινε κυβέρνηση, αλλά ο Αλαβάνος δεν είχε γαντζωθεί από μια καρέκλα και δεν την άφηνε, αντίθετα την έδωσε σε έναν νέο άνθρωπο όπως ο Τσίπρας.

18 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Σχολίασε μάλιστα και σε άλλο tweet:

Γερμενής Γεώργιος@GermenisGiorgos

Τώρα αναφέρεσαι σε κάτι άλλο στην διάθεση σου να σου απαντήσω και για αυτό. Σχετικά με το tweet μου όμως δεν μου λες κάτι.

Agis Photopoulos@agisph

τα 3 λεπτα που μιλας στο βίντεο ειναι η απαντηση στο tweet σου.. δεν εχω να πω κατι αλλο.. μκαλη επιτυχία σε οτι προσπαθήσετε αν και η προσφατη ιστορια εχει δείξει το αντίθετο..

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Agis Photopoulos

Agis Photopoulos@agisph

τα 3 λεπτα που μιλας στο βίντεο ειναι η απαντηση στο tweet σου.. δεν εχω να πω κατι αλλο.. μκαλη επιτυχία σε οτι προσπαθήσετε αν και η προσφατη ιστορια εχει δείξει το αντίθετο..

Γερμενής Γεώργιος@GermenisGiorgos

Για την Ιστορία σου θυμίζω τα κόμματα που ανέλαβαν ο Σαλβίνι κάι η Λεπέν και στην Ελλάδα πιο πριν σου ανέφερα τον Τσίπρα. Νέοι άνθρωποι ορεξάτοι για δουλειά που γυρίζουν πόρτα πόρτα τις γειτονιές στις πατρίδες τους, δεν αρέσκονται να κάθονται μέσα σε τέσσερεις τοιχους!

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Γερμενής Γεώργιος

Η απάντηση του Μιχαλολιάκου ήρθε και αυτή, κάνοντας λόγο για αχαριστία, κάνοντας quote μία φράση του Γκαίτε:

Νικόλαος Μιχαλολιάκος@michaloliakosn

«Η αχαριστία είναι σημάδι αδυναμίας. Δεν γνώρισα ποτέ πραγματικά ικανούς άνδρες που να ήταν αχάριστοι.» Goethe

26 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.