Κυκλοφόρησε η beta του Minecraft Earth και σε Android

0
160

Τον Μάιο, η Microsoft ανακοίνωσε πως το Minecraft θα έκανε την μετάβαση στον πραγματικό κόσμο μέσω της τεχνολογίας επαυξημένης πραγματικότητας. Τώρα κάποιοι τυχεροί χρήστες Android βιώνουν ήδη την εμπειρία Minecraft Earth για πρώτη φορά.

Σύμφωνα με το Verge, η Mojang ξεκίνησε την closed beta του Minecraft Earth σε Android. Ωστόσο, σύμφωνα με tweet του Minecraft Earth υπάρχει ένας μεγάλος περιορισμός. Η closed beta είναι διαθέσιμη μόνο μέσω πρόσκλησης. Όμως ο περιορισμός δεν έχει να κάνει με τον τρόπο διεξαγωγής, αλλά με το γεγονός ότι η beta είναι διαθέσιμη μόνο σε πέντε πόλεις: Λονδίνο, Πόλη του Μεξικού, Σιάτλ, Στοκχόλμη και Τόκιο.

Minecraft Earth

@minecraftearth

The Android beta is finally here! We’re hard at work rolling out the update in five cities: Seattle, London, Tokyo, Stockholm, and Mexico City. Happy crafting everyone!

http://redsto.ne/earthandbet 

Embedded video

1,308 people are talking about this

Οι χρήστες iOS είχαν πρόσβαση στην beta από τις 16 Ιουλίου, όταν πρωτοκυκλοφόρησε σε Λονδίνο και Σιάτλ, προτού επεκταθεί στις ίδιες πόλεις προαναφέραμε και στην έκδοση Android. Αυτό βέβαια που η iOS έκδοση δεν έχει ακόμα είναι… Rubies.

Οι παίκτες σε Android είναι οι πρώτοι που έχουν πρόσβαση στο in-game currency, Rubies, το οποίο μπορούν να αγοράσουν κατά την διάρκεια της beta. Οι παίκτες iOS θα λάβουν τα Rubies τους, “πολύ σύντομα”. Τα Rubies μπορούν να αποκτηθούν παίζοντας ή να αγοραστούν, αλλά δεν θα χαθούν μετά τη λήξη της beta. Η Mojang ελέγχει πως συνδέονται σε λογαριασμό Xbox Live ώστε να γίνει η μεταφορά όταν κυκλοφορήσει η τελική έκδοση του Minecraft Earth.

Η Mojang θέλει από τους beta testers να παίζουν το παιχνίδι, οπότε οι παίκτες θα πρέπει να κάνουν sign in κάθε επτά μέρες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here