Διέρρευσαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά των Pixel 4

Pixel 4

Αν έχετε βάλει στο μάτι τα νέα Pixel που θα ανακοινωθούν σύντομα, αλλά κρατάτε τις επιφυλάξεις σας μέχρι να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για αυτά, τότε μάλλον η αναμονή σας τελείωσε. Οι επίσημες προδιαγραφές για τα Pixel 4 και Pixel 4 XL μόλις διέρρευσαν.

Χάρις στο 9To5Google, που κατάφερε να πάρει τα χέρια του το επίσημο φύλλο προδιαγραφών έχουμε μια πλήρη εικόνα για το τι περιμένουμε στις νέες συσκευές, συμπεριλαμβανομένου και του «Pixel Neural Core».

Και οι δύο συσκευές μοιράζονται αρκετά χαρακτηριστικά. Είναι εξοπλισμένες με τον Qualcomm Snapdragon 855, 6GB μνήμης RAM, επιλογές αποθήκευσης 64GB ή 128GB, 12MP Dual-Pixel κάμερες και 16MP τηλεφακό, μια μονάδα ασφαλείας Titan M, Face Unlock, Motion Sense και την τελευταία έκδοση του Android.

Οι διαφορές, όπως έχουμε συνηθίσει, είναι στην οθόνη και το μέγεθος της μπαταρίας. Το Pixel 4 έχει Full HD + OLED 5.7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz και μπαταρία 2.800mAh. Το Pixel 4 XL έχει οθόνη 6,3 ιντσών σε Quad HD + ανάλυση, ενώ το μέγεθος της μπαταρίας αυξάνεται στα 3.700mAh.

Το Pixel Neural Core είναι ο νέος επεξεργαστής απεικόνισης και αντικαταστάτης του Pixel Visual Core που χρησιμοποιείται στο προηγούμενο Pixel. Με την Apple να θέτη την μπάρα ακόμη ψηλότερα στην ποιότητα εικόνας με το iPhone 11 και το iPhone 11 Pro, ο Pixel Neural Core πρέπει να είναι κάτι ιδιαίτερο αν η Google σκοπεύει να ανταγωνιστεί ή και να ξεπεράσει τον αντίπαλό της στις φωτογραφίες.

Οι άλλες σημαντικές πληροφορίες που αποκαλύπτονται είναι τα περιεχόμενα της συσκευασίας. Πέρα από το κινητό, θα βρείτε ένα USB-C καλώδιο φόρτισης ενός μέτρου, τον φορτιστή 18W και τον Quick Switch αντάπτορα (θηλυκό USB-A σε αρσενικό USB-C). Αυτό που λείπει είναι τα ακουστικά ή ένας αντάπτορας σε 3.5mm jack. Κάτι που πλέον έχουμε συνηθίσει στα περισσότερα smartphones τον τελευταίο καιρό.

Η Google θα αποκαλύψει επίσημα το Pixel 4 και το Pixel 4 XL στις 15 Οκτωβρίου στην επόμενη εκδήλωση Made by Google στη Νέα Υόρκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.