Το Xiaomi Mi 10S φτάνει επίσημα στις 10 Μαρτίου

Η Xiaomi φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει ένα νέο τηλέφωνο Mi 10, που τροφοδοτείται από το Snapdragon 870 και η εταιρεία το έχει επιβεβαιώσει επίσημα. Το νέο τηλέφωνο θα ονομάζεται Xiaomi Mi 10S και θα παρουσιαστεί στις 10 Μαρτίου.

Η συσκευή θα έχει κάμερα 108MP και ενώ η εγκατάσταση μοιάζει με το Mi 10 Ultra με την πρώτη ματιά, υπάρχουν μερικές σημαντικές διαφορές, αποκαλύπτοντας ότι αυτό δεν είναι ένα επώνυμο τηλέφωνο με νέα εσωτερικά.

Το Mi 10S θα έχει ρύθμιση τεσσάρων καμερών, με τον αισθητήρα πίσω από το κύριο shooter να είναι 108MP. Υπάρχει επίσης ένα φλας διπλής λυχνίας LED, αλλά το τηλέφωνο δεν διαθέτει φακό periscope – πιθανότατα εξετάζουμε ευρείες, εξαιρετικά, μακροεντολές και βάθος.

Ο μπροστινός πίνακας δεν έχει βιτρίνα, αλλά πιστεύουμε ότι θα είναι AMOLED με τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων από κάτω, καθώς ο πίσω πίνακας δεν έχει αισθητήρα ούτε ενσωματωμένο στο κουμπί λειτουργίας. Το τηλέφωνο φαίνεται στο TENAA με μία μόνο τρύπα στο αριστερό μέρος για την μπροστινή κάμερα.

Οι προσδοκίες είναι ότι το Xiaomi Mi 10S θα έχει ένα chipset Snapdragon 870 και μια μπαταρία 5.000 mAh με γρήγορη φόρτιση 33W, αλλά θα γνωρίζουμε με βεβαιότητα κατά την αποκάλυψη αυτής της Τετάρτης.

Πηγή (στα κινέζικα)

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.