Πώς μπορώ να αποκτήσω περισσότερους συνδρομητές στο YouTube;

Το YouTube είναι ένας εξαιρετικός πόρος για την ανάρτηση διαφορετικών τύπων βίντεο. Εάν έχετε χόμπι, μπορείτε να διδάξετε ή θέλετε να κάνετε ένα vlog , το YouTube είναι το καλύτερο μέρος για να το κάνετε αυτό. Ωστόσο, για να πληρωθείτε για το περιεχόμενό σας, αυτήν τη στιγμή πρέπει να έχετε τουλάχιστον 1.000 συνδρομητές και 4.000 ώρες παρακολούθησης. Αν και δεν είναι all-inclusive, παρακάτω είναι μια λίστα με πολλούς εξαιρετικούς τρόπους για να αποκτήσετε περισσότερους συνδρομητές και προβολές στο YouTube.

Προσθέστε συχνά περιεχόμενο

Το πιο σημαντικό πράγμα για να αποκτήσετε περισσότερους συνδρομητές είναι να δημιουργείτε τακτικά ποιοτικό περιεχόμενο. Εάν είναι δυνατόν, μία φορά την ημέρα ή μία φορά την εβδομάδα. Ο αλγόριθμος του YouTube ευνοεί τα κανάλια που δημοσιεύουν συνεχώς βίντεο μέσω καναλιών που σπάνια ανεβάζουν. Στην ιδανική περίπτωση, τα βίντεό σας θα πρέπει να είναι χωρίς λάθη και να δείχνουν την καλύτερη μορφή ή λειτουργία αυτού που προσπαθείτε να δείξετε.

"Το περιεχόμενο είναι βασιλιάς." - Μπιλ Γκέιτς

Κοινωνικό δίκτυο

Προωθήστε τα βίντεό σας

Προωθήστε τα βίντεό σας χρησιμοποιώντας όλους τους ιστότοπους κοινωνικών δικτύων. Ιδανικά, μία φορά την ημέρα, δημοσιεύστε ένα σύντομο βίντεο ή μια εικόνα αυτού που εργάζεστε. Μια εικόνα πίσω από το παρασκήνιο στο Instagram ή ένα tweet που υπαινίσσεται το επόμενο έργο σας μπορεί να είναι ελκυστικοί τρόποι για να υπενθυμίσετε στο κοινό σας ότι είστε. Ακόμα κι αν δεν δημοσιεύετε βίντεο μία φορά την ημέρα, αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε τους θεατές να ενδιαφέρονται για τα έργα σας.

Ακολουθήστε παρόμοια κανάλια

Ακολουθήστε άλλα κανάλια παρόμοια με τα δικά σας στο YouTube και σε άλλους ιστότοπους κοινωνικών μέσων. Οι πιθανότητες είναι ότι θα σας ακολουθήσουν, ειδικά εάν το περιεχόμενό σας είναι καλό και αυτό βοηθά στην ευαισθητοποίηση του ιστότοπού σας. Η δικτύωση με άλλα κανάλια μπορεί επίσης να ανοίξει την πόρτα για συνεργασία στο μέλλον, κάτι που είναι ένας άλλος πολύ καλός τρόπος και για τα δύο μέρη να αποκτήσουν έκθεση.

Δημιουργήστε περιεχόμενο σε αποδεδειγμένες κατηγορίες

Δημιουργήστε ποιοτικό περιεχόμενο σε μια αποδεδειγμένη κατηγορία, όπως βίντεο DIY, βίντεο διαδικτυακών παιχνιδιών, ASMR, μαγείρεμα, τεχνολογία και υγεία και φυσική κατάσταση. Αυτά τα είδη βίντεο έχουν υπάρχον κοινό, επιτρέποντας στα βίντεό σας να εμφανίζονται σε θεατές παρόμοιου περιεχομένου στην ενότητα προτάσεων.

Σχολιάστε παρόμοια βίντεο στην κατηγορία σας

Σχολιάστε άλλα κανάλια παρόμοια με τα δικά σας για να δείτε το όνομά σας εκεί έξω. Προσπαθήστε να αποφύγετε κατάφωρα τη διαφήμιση των βίντεό σας, καθώς αυτή η πρακτική είναι δυσάρεστη στην κοινότητα. Αντ ‘αυτού, καθορίστε την ηλεκτρονική σας ταυτότητα σχολιάζοντας ειλικρινείς αντιδράσεις σε άλλα βίντεο. Το περιεχόμενό σας θα πρέπει να αναφέρεται μόνο εάν είναι πραγματικά σχετικό με το βίντεο στο οποίο σχολιάζετε. Διαφορετικά, θεωρείται ως επεμβατική ή απελπισμένη.

Καθαρίστε την αρχική σας σελίδα στο YouTube

Η αρχική σελίδα του καναλιού σας στο YouTube θα πρέπει να περιλαμβάνει εικόνες αντικειμένων που σχετίζονται με αυτό που δημοσιεύετε. Προσπαθήστε να μην κάνετε τις εικόνες συντριπτικές. Η αλλαγή του εικονιδίου σας YouTube σε αναγνωρίσιμο avatar για την επωνυμία σας και η δημιουργία ενημερωτικού banner μπορεί να είναι χρήσιμη για τη δημιουργία μιας συνεπούς επωνυμίας.

Τρέιλερ καναλιού

Δημιουργήστε ένα τρέιλερ καναλιού για το τι διαθέτει το κανάλι σας. Αυτό το τρέιλερ μπορεί να επισημανθεί στο κανάλι σας, δείχνοντάς το στους νεοεισερχόμενους πριν από άλλα βίντεο που έχετε δημοσιεύσει. Για να το κάνετε αυτό, επισκεφθείτε τη σελίδα του YouTube Studio και ανατρέξτε στην ενότητα “Spotlight βίντεο”.

Δημιουργήστε λίστες αναπαραγωγής

Δημιουργήστε πολλές λίστες αναπαραγωγής των βίντεό σας. Στοχεύστε το κοινό σας με ελκυστικούς τίτλους όπως “Τα αγαπημένα μου βίντεο” ή “Κορυφαία βίντεο του Φεβρουαρίου”. Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε το περιεχόμενό σας με βίντεο από άλλους δημιουργούς, με άλλο περιεχόμενο παρόμοιο με το δικό σας. Εάν οι θαυμαστές αρέσουν στο άλλο περιεχόμενο στη λίστα αναπαραγωγής, μπορεί να ελέγξουν και το δικό σας.

Ζητήστε από τους θεατές να εγγραφούν

Σε κάθε ένα από τα βίντεό σας, ζητήστε από τους θεατές σας να εγγραφούν στο κανάλι σας. Αν και αυτό δεν θα προσελκύσει το 100% των θεατών, ακόμη και ένα ποσοστό αυτών που προβάλλουν εγγραφή είναι ωφέλιμο.

Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία υδατογραφήματος YouTube για να δημιουργήσετε ένα κουμπί εγγραφής για τους θεατές σας ώστε να φτάσουν γρήγορα στην περιοχή συνδρομών σας.

Προσθέστε μια παρότρυνση για δράση στην περιγραφή του βίντεο YouTube για να εγγραφούν οι χρήστες.

Χρησιμοποιήστε την τελική οθόνη του YouTube στα βίντεό σας για να ζητήσετε από τους χρήστες να εγγραφούν.

Έχετε μια σελίδα επικοινωνίας

Στην καρτέλα “Πληροφορίες” του καναλιού σας, δημιουργήστε μια ενότητα όπου οι χρήστες μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας εάν είναι απαραίτητο. Στους ανθρώπους αρέσει η αλληλεπίδραση. Είναι επίσης χρήσιμο αν κάποιος έχει μια πρόταση για το κανάλι σας και δεν θέλει να το εμφανίσει δημόσια σε ένα σχόλιο.

Τελικές σκέψεις

Η απόκτηση των πρώτων 1.000 συνδρομητών σας είναι το πιο δύσκολο μέρος. Η απόκτηση του ονόματος του καναλιού σας εκεί είναι τρομακτική αλλά αξίζει τον κόπο στο τέλος.

Μια τελευταία σημείωση. Όταν εγγραφείτε για πρώτη φορά, το κανάλι σας θα είναι δύσκολο να το βρουν άλλοι, ακόμη και για εσάς. Μόλις αρχίσετε να παίρνετε λίγο χρόνο παρακολούθησης, το κανάλι σας αυξάνεται σε δημοτικότητα, διευκολύνοντας τους χρήστες να σας βρουν. Μόλις αποκτήσετε 100 συνδρομητές, το YouTube σάς παρέχει μια προσαρμοσμένη διεύθυνση URL για το κανάλι σας. Επίσης, ο αλγόριθμος YouTube αρχίζει να προτείνει τα βίντεό σας σε άλλους που ενδιαφέρονται για αυτό που κάνετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.