Εφαρμογές Android όπως το Gmail καταρρέουν και το «WebView» φταίει

Ορισμένες εφαρμογές αντιμετώπισαν σφάλματα για χρήστες Android, αλλά η Google το έχει διορθώσει. Το πρόβλημα οφείλεται σε ένα στοιχείο συστήματος που ονομάζεται Android System WebView που επιτρέπει στις εφαρμογές Android να εμφανίζουν περιεχόμενο ιστού. Η Google έχει τώρα μια ενημέρωση κώδικα που απαιτεί από τους χρήστες να ενημερώσουν το Android System WebView στην έκδοση 89.0.4389.105 και το Google Chrome στην πιο πρόσφατη έκδοση. Και τα δύο είναι διαθέσιμα στο Google Play.

Τα ζητήματα ξεκίνησαν τη Δευτέρα το απόγευμα και διήρκεσαν περίπου επτά ώρες , σύμφωνα με τον πίνακα ελέγχου του Google Workspace για το Gmail. Η εταιρεία συνέστησε τη χρήση της διεπαφής επιφάνειας εργασίας έως ότου επιλυθούν τα προβλήματα.

“Γνωρίζουμε ότι υπάρχει πρόβλημα με το WebView που προκαλεί τη διακοπή λειτουργίας ορισμένων εφαρμογών στο Android για ορισμένους χρήστες”, δήλωσε η Google σε δήλωση στο The Verge . «Εργαζόμαστε επί του παρόντος για να επικυρώσουμε πλήρως το εύρος και βρίσκεται σε εξέλιξη μια διόρθωση».

Ορισμένοι χρήστες δήλωσαν ότι η κατάργηση της τελευταίας ενημέρωσης στο WebView διόρθωσε το πρόβλημα – και στην πραγματικότητα, ο επίσημος λογαριασμός υποστήριξης της Samsung στις ΗΠΑ συνέστησε να κάνει αυτό το ακριβές βήμα .

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.